in če bi blo ... bi jih še nemci kradl, ne samo hrvatje

najdražja provida z vso opremo ni več kot 20 mio :P .... tko, da tisti ki vrjamete v cifro 700 ... vas je nekdo na suh

BMW Motorsport je napisal/-a:mande dej mal pomisl: 1 stacionarc = ca. 700 mil. SiT
A mislš da bojo kr tok ulagal u promet? Sory sam mislm da nbena država ne zapravlja svoj dnar kr tko. pa nč prot hrvatom.
petra je napisal/-a:kaj vi še vedno na hrvaško hodite?
no, ja , priznam, lepa je, še posebej južna dalmacija, ampak ko so pa ti prekleti hrvati tako arogantni, oderuški in nesramni!
jaz tja dol ne grem več!!!!!!!!!!!!
in če bi blo več takih, bi vidl, kdo jim denar dela, ko tako zaverovano pričajo, da itak mi nč tam ne pustima, pač pa le čehi, nemci in italijani
nesramnost pa taka!
Samotar je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Mojga fotra so dobil na AC pri izvozu za delnice. Na srečo ni bla prehuda kaze ker ni šrl hitro. Omejitev je bla pa 80 če ne celo 60.![]()
![]()
![]()
So hrvati ponekod še mal bol nori z temi omejitvami.
Sam tista cesta tam pa ni AC pa če se na glavo postavjo pa 100x cestnino kaserajo.
Dvosmerna cesta ni še nikoli bla avtocesta sploh če je omejitev 100.
SlaYeR je napisal/-a:V eni turistični oddaji je kazalo da da se precej veliko slovencov ki so obiskovali hrvaško ne vrača več na njeno obalo. Mislim da so govorili od 10 - 20% upada. :P Potem se pa sprašuje neka turistična delavka da kaj je povod temu upadu. Lahko rečem samo bravo. Od mene ne dobijo več niti kune.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov