Debate, ki niso vezane na ostala področja...

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Sr maj 11, 2005 8:25 pm

en stacionaren radar 700 mio .... :roll: .... in kaj je tolk dragocenga v tisti piksni :?:
in če bi blo ... bi jih še nemci kradl, ne samo hrvatje :D

najdražja provida z vso opremo ni več kot 20 mio :P .... tko, da tisti ki vrjamete v cifro 700 ... vas je nekdo na suh :lol:

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr maj 11, 2005 8:47 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:mande dej mal pomisl: 1 stacionarc = ca. 700 mil. SiT

A mislš da bojo kr tok ulagal u promet? Sory sam mislm da nbena država ne zapravlja svoj dnar kr tko. pa nč prot hrvatom. :!:

Oprosti prijatelj sam te izjava je pa se huja od prejsnje,700 milijonov za tisto stvarco(pol metra krat meter) to pa ze skoraj da ne verjamem,ne skoraj ampak NE VERJAMEM!!! ;) No saj ni vazno!

Lep vecer zelim se naprej!s_mande

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Če maj 12, 2005 7:24 am

Sm bil dol za prvomajske. AC Split-Zagreb na zadnji cestninski postaji (res nekako 7 km pred Zagrebom) je blo tolk policajev, da jih še svoj živ dan nism vidu in vsi so štopali. Tako da neki tle na zemljevidu sigurn drži.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če maj 12, 2005 7:50 am

Potem se pa ne vozite po avtocestah ampak pojdite po stari cesti - sam se vozim na Krk po stari cesti - nobenega prometa, ker vsi rinejo na avtocesto, lepa vožnja in stalno v senci, tko da se da full lepo in počasi pripeljat na krk brez vsakih problemov. Na Krku pa itak policaji ne ustavljajo, razen če niso tisti iz celine(republiški), ki stalno kej serjejo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Če maj 12, 2005 12:22 pm

Zihr majo ksne stacionarne radarje al pa provide, sam pomojm so tiste tocke "kriticne" oz. najpogostejse, kjer policaji stojijo....kaj pa vem :roll:
There is no time...

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če maj 12, 2005 12:29 pm

za 700 miljonov grem jst za en let čepet u piksno na štango ob AC pa slikam non stop.
u glavnem,a na teh punktih so ali naj bi bili radarji?
i guess nobody knows for sure....

LP

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Če maj 12, 2005 12:33 pm

Verjetno nisi edini..... :P :P :P

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Če maj 12, 2005 12:34 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:za 700 miljonov grem jst za en let čepet u piksno na štango ob AC pa slikam non stop.
u glavnem,a na teh punktih so ali naj bi bili radarji?
i guess nobody knows for sure....

LP

Se podpisem pod to.Gledetega z piksno... :rofl

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če maj 12, 2005 12:34 pm

Prilagam še kazni:
Slika
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
s8n
Nov uporabnik

Kraj: Tu in tam

Napisal/-a s8n Če maj 12, 2005 1:08 pm

29 radarjev od 83 v neposredni bližini meje ali na "vpadnicah" s Slovenije - TOLKO O DOBROSOSEDSKIH ODNOSIH! :evil: ;)

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra Če maj 12, 2005 6:11 pm

kaj vi še vedno na hrvaško hodite?

no, ja , priznam, lepa je, še posebej južna dalmacija, ampak ko so pa ti prekleti hrvati tako arogantni, oderuški in nesramni!
jaz tja dol ne grem več!!!!!!!!!!!!
in če bi blo več takih, bi vidl, kdo jim denar dela, ko tako zaverovano pričajo, da itak mi nč tam ne pustima, pač pa le čehi, nemci in italijani
nesramnost pa taka!
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če maj 12, 2005 6:17 pm

petra je napisal/-a:kaj vi še vedno na hrvaško hodite?

no, ja , priznam, lepa je, še posebej južna dalmacija, ampak ko so pa ti prekleti hrvati tako arogantni, oderuški in nesramni!
jaz tja dol ne grem več!!!!!!!!!!!!
in če bi blo več takih, bi vidl, kdo jim denar dela, ko tako zaverovano pričajo, da itak mi nč tam ne pustima, pač pa le čehi, nemci in italijani
nesramnost pa taka!

edini k res mal več tam doli pustijo so kvečejmu italijani...švabi se zabavakirajo u kempe,čehi pa še to ne...najraje na ilegal varianto :lol:

Kaj bi oni brez nas?! :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Napisal/-a petra Če maj 12, 2005 7:20 pm

ja, ko mu slovenec postavi pod nos dejstvo, da od nas živijo poleti, nas vsi hrvatarji od vlade do kmetov pljuvajo, da od nas nimajo nič, da se grdo obnašamo do njih, da smo prezahtevni in tako dalje...

v resnici pa smo dejansko mi tisti, ki jim odnašamo rit, še huje kot v bivši jugi, ko smo živeli vseh 6 republik

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Pe maj 13, 2005 2:58 pm

Vi da jim odnašate rit. :roll: Ne vem no.

Še 2 miljona vas ni pa da bi kr celo državo v tistm tednu dni k ste dol prežvel??

Zgrešeno, pa kaj res mislš da so sam slovenci dol turisti, tut če bi bli ne pustijo oni velik dnarja, veš..

Trebo je vas Slobo naučit reda :!:
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Napisal/-a petra Pe maj 13, 2005 3:06 pm

mali, pa teb se ćist puzna, da si od dol (beri pirok L)!

ne, ne odnašamo samo mi, sem pa mnenja, da jim prinesemo samo slovenci skorajda (če ne celo več) 50% prometa poleti, kar pa je veliko
kdaj si pa ti dol (širok L!) naštel 2mio nemcev, italijanov al pa čehov? D? niso tolk glupi, da bi šli sem, da bi hrvatom pustl eurote, pa od tega nč imel, grejo rajši v bolgarijo, kjer ti za manj denarja strežejo spredaj in zadaj, al pa v francijo, španijo, drugam v tujino, kjer jim za malo višje cene ponudijo veeeeelikkkoooo več

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Pe maj 13, 2005 3:43 pm

Samotar je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Mojga fotra so dobil na AC pri izvozu za delnice. Na srečo ni bla prehuda kaze ker ni šrl hitro. Omejitev je bla pa 80 če ne celo 60. :roll: :roll: :roll:

So hrvati ponekod še mal bol nori z temi omejitvami.

Sam tista cesta tam pa ni AC pa če se na glavo postavjo pa 100x cestnino kaserajo.
Dvosmerna cesta ni še nikoli bla avtocesta sploh če je omejitev 100.

Hehe na tej AC sm se jst skor čelno zaletu.lepo furam za enim tovornjakom,vem da sem plaču cestnino,nasproti nikogar(valjda AC) in grem prehitevat, ko se en nasproti nariše :shock: sicer sem hitro zavil nazaj za tovornjaček ampak sem bil vseeno kr malo mehak v kolenih :huh:
Po ta stari cesti se v delnice sploh ne da več peljat, ker je zaprta in imaš 2 možnosti:a)obrneš pred vrati cestninske in greš nazaj proti Rijeki b)plačaš 7 kun cestnine oz. 0.95 eura ampak ti 0.05 eura sploh ne vrne :evil:
Na krku po tanovem merijo kot zmešani in to ponavadi pri omejitvah 60 pred mostovi ampak na srečo imajo hrvati vsaj to dobro lasnost da zelo radi blenadjo za radar ;) sicer me je pa veliko bolj strah idiotov, ki prehitevajo v nepregledne ovinke.ko sem bil nazadnje na krku smo se 3 x vsi trije ustavl in drug drugmu trobil in drug drugmu kazal da ni normalen(prehitevani, prehitevanec in nasproti vozeči)
lp ;)

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Pe maj 13, 2005 3:44 pm

V eni turistični oddaji je kazalo da da se precej veliko slovencov ki so obiskovali hrvaško ne vrača več na njeno obalo. Mislim da so govorili od 10 - 20% upada. :P Potem se pa sprašuje neka turistična delavka da kaj je povod temu upadu. Lahko rečem samo bravo. Od mene ne dobijo več niti kune.

Lp

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Pe maj 13, 2005 3:56 pm

tuja država, najbolje je it po omejitvah, še posebej na hrvaškem ker vemo kaj si mislijo o nas. ko pa si enkrat na kakem otoku kjer policaji ne obstajajo pa :vrum

kar se turizma tiče: na hrvaško hodi ogromno slovencev, povsod kjer prideš slo tablic ne manjka. odnos Hrvatov do Slovenskih turistov pa je na psu. že lepo je vidno pri same prestopu meje kjer piše v vseh mogočih jezikih "pripravite zeleno karto" razen v slovenščini ne. skoraj nikjer ni videt kakšnih napisov v slovenščini. njihov izgovor pa je da je zelo malo slovenskih turistov, a jim pustimo 1/4 proračuna dol :) in povsod gledajo zelo grdo na slovence, tudi sami policaji. nekaj h temu pa pripomore tudi slovenci iz prestolnice, z nihovim obnašanjem in dretjem v vsaki restavraciji, čim vstopiš not SLIŠIŠ točno kdo so in iz kje so. in obnašanje češ " mi pa smo taglavni" ne pravim da so vsi tako, osebno nimam nič proti nobenemu samo pač tako je.

pa še to: osebno imam eno pozitivno izkušnjo z hrvaškimi policaji. smo z kolegi prekoračili hitrost v naselju za 20 kmh, so nas dobili na radar, voznik ni imel enega dokumenta od avta, in so nam pogledali skozi prste, smo plačali 200 kun in šli.

uh sem se razpisal :D
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe maj 13, 2005 4:03 pm

SlaYeR je napisal/-a:V eni turistični oddaji je kazalo da da se precej veliko slovencov ki so obiskovali hrvaško ne vrača več na njeno obalo. Mislim da so govorili od 10 - 20% upada. :P Potem se pa sprašuje neka turistična delavka da kaj je povod temu upadu. Lahko rečem samo bravo. Od mene ne dobijo več niti kune.

Lp

js bom se su dol, ker to kar je v sloveniji se men ne zdi vec morje ampak ena ziblejka umazanije, pa enih wannabe fensakov. pa se guzva je nenormalna. mi je dost bol usec hrvaska obala, sam motjo me pa s temi debilnimi zakoni ala 0.0%o, prepoved potapljanja pa s temi radarji obrnjenimi proti nasi meji. pa se kksni hrvati k jim gre na jetra znakec eu na nasih registracijah bi se tud lahk mal umiril pa raj unga gotovino iskal :>

upam da jim bo karla dobr izprasila rit, ker tako obnasanje ni za nikamor :oops:

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Napisal/-a petra Pe maj 13, 2005 5:46 pm

na živce jim gremo, ker nismo 100 let za leseno žlico, kot oni, ampak samo še 30 let
tekmujejo z nami na vsakem koraku in se hkrati ne zavedajo, da so prešibki in niso sposobni te tekme, pol pa popušijo in uvedelo zakon ali kaj podobnega, ki je sestavljen predvsem tako, da nas je*e v glavo že pred prestopom meje

mi se jim pa klanjamo, nasmihamo in kimamo za vsako reč, ki jo rečejo in naredijo, pa čeprav je skregana z vso logiko in predpisi
nesamozavesten narod, ki se bo prodal za minimalno ceno smo... oziroma bolje je, da bi pisala namesto smo so...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov