macrom je napisal/-a:sm cudn se mi pa zdi d bi mel polcaji kr temne sipe pa tko d bi ful izpadal...sj ponoc se to ne vidi sm tko mal mi je cudn..
kva je dejko s cviknu:D nabavi dizla golf 1 pa bo (pshh odgovor ce ti net dela k te ni na msn)
Fiat007 je napisal/-a:Policaja v predpotomen volvotu s temnimi stekli?!
Voith je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a:Policaja v predpotomen volvotu s temnimi stekli?!
hahah ti si predpotopen. verjetn vozis puntota ne?![]()
cist tko za info je vulvo 850 zelo sodoben avtomobil(celo v primerjavi z najnovejsimi avti), in ma not vec racunalniske opreme kot tvoj pc, s tem da ima celokomplet svojo ventilacijo z zracnim filtrom za hlajenje racunalnikov.
js vozim volvota 850 2.5 20v in nekak se mi ne zdi lih predpotopnops:
noja vsaj v primerjavi z komplet vsemi fiati kar jih je up to date.
drgac pa kokr se js spomnm une vase debate o tem volvu z lcdjem not, ste pol nakonc ugotovil da tadva tipa STA krimica.
playa je napisal/-a:a se ni takrat govoril o crnem volvotu ?
macrom je napisal/-a:k sm tole prebrav se pocutm much much beter,k s polcaji nimam prov lepih izkusenj zato sm bil tok zasekiran in vse to...oo full bols se pocutm....zdj ga grem lohk zurat brez d bi se spomnu na to in bi me zamorl...ej pobje thx ful ste me osrecl
Jeaka je napisal/-a:nc bt mudel poznam tega tipa to je moj kolega pa ni volvo 850 ampak je volvo V70
macrom je napisal/-a:k sm tole prebrav se pocutm much much beter,k s polcaji nimam prov lepih izkusenj zato sm bil tok zasekiran in vse to...oo full bols se pocutm....zdj ga grem lohk zurat brez d bi se spomnu na to in bi me zamorl...ej pobje thx ful ste me osrecl
Voith je napisal/-a:Fiat007
ne poznas zadost svojega sanjskega avta ocitno ker ce bi ga, bi vedu da ma cist isti motor not kot 850.
pa vrjamm da iz MI6 pises poste kjer ti je dau mr-Q pcja ki je v zapestni uri. :P
drgac pa krimici se vcas prevazajo tud v svojih osebnih avtomobilih, ki niso vsi letnik maj 2005. ce vrjames.
point je sam v tem da sodi kaj je predpotopno ko bos seznanjen s tem. recimo noetova barka je predpotopna
Fiat007 je napisal/-a:Nihce ni reku, da ga poznam, kdo je to reku. Povedal sem kateri avto mi je sanjski, in kaj zdej, morm poznat vsak šrauf?!
Krimici se ne prevazajo v lastnih vozilih. Svetovna bedarija. Vedno imajo sluzben avto, ki pa vedno sovpada v okolico. Ce me razumes?!
LP
Voith je napisal/-a:drgac pa krimici se vcas prevazajo tud v svojih osebnih avtomobilih, ki niso vsi letnik maj 2005. ce vrjames.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov