Debate, ki niso vezane na ostala področja...

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 So maj 14, 2005 1:14 pm

macrom je napisal/-a:sm cudn se mi pa zdi d bi mel polcaji kr temne sipe pa tko d bi ful izpadal...sj ponoc se to ne vidi sm tko mal mi je cudn..

kva je dejko s cviknu:D nabavi dizla golf 1 pa bo (pshh odgovor ce ti net dela k te ni na msn)
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

macrom
Nov uporabnik

Napisal/-a macrom So maj 14, 2005 1:37 pm

ma j*** ga stari...sj ves ka je...d te zarad ene neumnosti pofukajo pa cepjo...pa da jim eno placo fuknes al pa se kj vec...valda da cviknes

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 So maj 14, 2005 1:40 pm

aha sm cekiram ce dela:D sm vedu bos prec odgovoru na provokacije:D
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

macrom
Nov uporabnik

Napisal/-a macrom So maj 14, 2005 1:42 pm

sj ves kk je...gledas fante k neki dragajo...pol te pa prime...in ta neumnost lohk too much kosta

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So maj 14, 2005 1:43 pm

Fiat007 je napisal/-a:Policaja v predpotomen volvotu s temnimi stekli?!

hahah ti si predpotopen. verjetn vozis puntota ne? :lol:

cist tko za info je vulvo 850 zelo sodoben avtomobil(celo v primerjavi z najnovejsimi avti), in ma not vec racunalniske opreme kot tvoj pc, s tem da ima celokomplet svojo ventilacijo z zracnim filtrom za hlajenje racunalnikov.

js vozim volvota 850 2.5 20v in nekak se mi ne zdi lih predpotopn :oops: :lol: noja vsaj v primerjavi z komplet vsemi fiati kar jih je up to date.

drgac pa kokr se js spomnm une vase debate o tem volvu z lcdjem not, ste pol nakonc ugotovil da tadva tipa STA krimica. pa volvo nej bi biu 850 T5R
Zadnjič spremenil Voith, dne So maj 14, 2005 2:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

macrom
Nov uporabnik

Napisal/-a macrom So maj 14, 2005 1:52 pm

aja :shock: joj k nikjer ne najdem tega posta....

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a playa So maj 14, 2005 1:59 pm

Voith je napisal/-a:
Fiat007 je napisal/-a:Policaja v predpotomen volvotu s temnimi stekli?!

hahah ti si predpotopen. verjetn vozis puntota ne? :lol:

cist tko za info je vulvo 850 zelo sodoben avtomobil(celo v primerjavi z najnovejsimi avti), in ma not vec racunalniske opreme kot tvoj pc, s tem da ima celokomplet svojo ventilacijo z zracnim filtrom za hlajenje racunalnikov.

js vozim volvota 850 2.5 20v in nekak se mi ne zdi lih predpotopn :oops: :lol: noja vsaj v primerjavi z komplet vsemi fiati kar jih je up to date.

drgac pa kokr se js spomnm une vase debate o tem volvu z lcdjem not, ste pol nakonc ugotovil da tadva tipa STA krimica.

a se ni takrat govoril o crnem volvotu ?
Calibra

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So maj 14, 2005 2:01 pm

playa je napisal/-a:a se ni takrat govoril o crnem volvotu ?

to pa nevem :>

mislm da je biu zelen sam nism shure. skoda k je ta iskalnik tok bedn in vn vrze vse drugo kot tist kar isces :)

sicer nevem o teli zeleni al pa crni vulvici nic, sam vem pa da na slovenskih cestah je en provida lovec ki mu na riti pise 850 T5R :twisted:

Uporabniški avatar
SuperFly
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SuperFly So maj 14, 2005 4:09 pm

macrom je napisal/-a:resnicno upam....k sm bil tok zasekiran...d ga tud zurat nism sov so mi cist vecer pozrl.

Pa tud če bi bla policaja? Zakva si se pa sekiru tok? I don't get it... :shock:

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 So maj 14, 2005 4:47 pm

@Voith:
Glede na to, da se j ena koncu nasla slika teh dveh dibilov pred Fun Factoryem, dvomim da je bil zakljucek tak, da so bili to policaji!
Kar se pa tiče šinfanja!
Naj ti za zacetek povem, da je moj sanjski avto Volvo XC90, predvsem je moja zelja imeti volvota, in enkrat ga bom tudi imel.
Moram te razocarat, zal ne vozim puntota, ampak stilota Mjeta, ki mislim, da je tehnicno kar dovrsen. Kar se ice predpotopnih volvotov, ti lahko samo recem, da se 10 let star volvo pac ne more primerjat s katerimkoli novim avtom v tem rangu kot je volvo 850. Če tega ne preneses, potem nehaj bit pameten in svoje znanje povzdigovati v vesolje, ker taka replika, ki si jo ti dal na post, je zrela na ravno enega 14 letnega pubertetniskega mulca! In ne vem od kje tebi pravica govoriti karkoli o moji kisti ali o mojem avtu?! Kaj falus pa ti ves na kaksno kisto ravnokar tipkam tale post?!
Jafakane, a si lahko mal bolj objektiven?! Če ne moreš pusti moje poste pri miru, pa bova obadva se najbolj srecna!

Kar se tiče tega Volvota, sigurno ni policijski, pa grem stavit kar hocte!
Od kje mi informacije, vas pa pač ne briga!
Aja pa pe nekej, če bi vsi vedeli va kakih avtih se policaji vse vozijo po cesti, bi za vsakega mislili, da so ali policaji, ali krimici ali pa policaji v civilu!

LP

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka So maj 14, 2005 5:02 pm

nc bt mudel poznam tega tipa to je moj kolega pa ni volvo 850 ampak je volvo V70

macrom
Nov uporabnik

Napisal/-a macrom So maj 14, 2005 7:47 pm

k sm tole prebrav se pocutm much much beter,k s polcaji nimam prov lepih izkusenj zato sm bil tok zasekiran in vse to...oo full bols se pocutm....zdj ga grem lohk zurat brez d bi se spomnu na to in bi me zamorl...ej pobje thx ful ste me osrecl :D

Fiat007
Novinec

Napisal/-a Fiat007 So maj 14, 2005 7:49 pm

macrom je napisal/-a:k sm tole prebrav se pocutm much much beter,k s polcaji nimam prov lepih izkusenj zato sm bil tok zasekiran in vse to...oo full bols se pocutm....zdj ga grem lohk zurat brez d bi se spomnu na to in bi me zamorl...ej pobje thx ful ste me osrecl :D

Malenkost!
Drugace pa ce ga kdaj vidis, zapisi tablico, pa bomo mal preverl kaj je to za en majstr!

LP

Uporabniški avatar
Griffin
Nov uporabnik

Napisal/-a Griffin So maj 14, 2005 8:08 pm

Jeaka je napisal/-a:nc bt mudel poznam tega tipa to je moj kolega pa ni volvo 850 ampak je volvo V70

Je ja V70 tale z laptopom ... pa še R nalepko ma tud, sam ne wem če je R... smo se enkrat še neki zajebaval kao da smo "švedi" najboljši :) :lol: 8) ... pred burekom :lol: Pa skor ziher sem da ni krimič... :P
LP
MOVE YOUR MIND

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So maj 14, 2005 8:09 pm

Ej folk sam tole očitn moderno že postaja...........
Prej se peljem u slo. bistrco. In mimo obija u mb pač peljem mal prek 100 ( omejitev 70 prek križišč) pač sem bil mal pozn pa sem pač pelu. sicer pa lepo šroka cesta in ne preveč prometna.In nakar dohitim rdečega bravota. not pa en pobrit. Ga prehitim in pogledam u špegl...... videm da se je model spustu za mano... ja ok pač bi rad dirko no big deal... Nasljednje krišče se prižge rumena luč....... ok jaz še zvozim tip pa zgleda čaku..
Pripeljem že do AC lepo vozim 140..... pogledam u špegl... dohiteva me en rdeč avto z rotacijsko na armaturki....... Za trenutek pomislim da sem prej res policaja prehitevu... Pol ko se je približal sem vidu da je to ta isti bravo, ki ima na armaturki modro rotacijsko vzad pa dve modre ledice ki utripata...........

Zgleda da je zdej IN da si šerif wannabe........
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So maj 14, 2005 8:13 pm

Fiat007

ne poznas zadost svojega sanjskega avta ocitno ker ce bi ga, bi vedu da ma cist isti motor not kot 850.

pa vrjamm da iz MI6 pises poste kjer ti je dau mr-Q pcja ki je v zapestni uri. :P

drgac pa krimici se vcas prevazajo tud v svojih osebnih avtomobilih, ki niso vsi letnik maj 2005. ce vrjames.

point je sam v tem da sodi kaj je predpotopno ko bos seznanjen s tem. recimo noetova barka je predpotopna :lol:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So maj 14, 2005 8:15 pm

macrom je napisal/-a:k sm tole prebrav se pocutm much much beter,k s polcaji nimam prov lepih izkusenj zato sm bil tok zasekiran in vse to...oo full bols se pocutm....zdj ga grem lohk zurat brez d bi se spomnu na to in bi me zamorl...ej pobje thx ful ste me osrecl :D

sam tebe pa nasikira tole :> kva bi sele naredu ce bi te prefukal v kiblo vrgl pa te 2 ure po ovinkih vozil pol pa cez noc na povsetovo pol pa drug dan sori pomota tapravga smo dobil :D

Fiat007
Novinec

Napisal/-a Fiat007 So maj 14, 2005 8:15 pm

Voith je napisal/-a:Fiat007

ne poznas zadost svojega sanjskega avta ocitno ker ce bi ga, bi vedu da ma cist isti motor not kot 850.

pa vrjamm da iz MI6 pises poste kjer ti je dau mr-Q pcja ki je v zapestni uri. :P

drgac pa krimici se vcas prevazajo tud v svojih osebnih avtomobilih, ki niso vsi letnik maj 2005. ce vrjames.

point je sam v tem da sodi kaj je predpotopno ko bos seznanjen s tem. recimo noetova barka je predpotopna :lol:

Nihce ni reku, da ga poznam, kdo je to reku. Povedal sem kateri avto mi je sanjski, in kaj zdej, morm poznat vsak šrauf?!
Krimici se ne prevazajo v lastnih vozilih. Svetovna bedarija. Vedno imajo sluzben avto, ki pa vedno sovpada v okolico. Ce me razumes?!

LP

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So maj 14, 2005 8:22 pm

Fiat007 je napisal/-a:Nihce ni reku, da ga poznam, kdo je to reku. Povedal sem kateri avto mi je sanjski, in kaj zdej, morm poznat vsak šrauf?!
Krimici se ne prevazajo v lastnih vozilih. Svetovna bedarija. Vedno imajo sluzben avto, ki pa vedno sovpada v okolico. Ce me razumes?!

LP

torej je tud xc90 predpotopn avto? ker ma pac v 5 cilindrski verziji not motor ki ga ugrajujejo ze 12 let?

pa od kot ti to da se ne prevazajo z lastnimi vozili? dej to mi pa mal obrazloz ker me res zanima.

Fiat007
Novinec

Napisal/-a Fiat007 So maj 14, 2005 10:43 pm

Voith je napisal/-a:drgac pa krimici se vcas prevazajo tud v svojih osebnih avtomobilih, ki niso vsi letnik maj 2005. ce vrjames.

Od tu meni, da se prevazajo v lastnih avtih. :roll: Če ze napises, potem napisi tako, da bo raumljivo!
Volvo XC90 zame ni predpotopen avto, ampak dej mi povej kako lahko primerjas novega XC90 z bilokero masino pa 10 let starega Volvota?!
Ne me narobe razumet, meni so volvoti hudi avti, res prav vsi, tudi 850, ampak kljub vsemu se ne morem strinjat, da je 10 let star volvo tehnicno enako dovrsen avtu enakega razreda letnika 2005!
Zal s tem se ne morem in se ne bom strinjal!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov