Dugi7 je napisal/-a:Sej to je ta verjetno!cury je napisal/-a:Jst sm tud dons vidu rumenga, sam je bil H2, pred tanovimi bloki v Trzinu je bil parkiran...
Sj poj bo pa res H2.
Tisga v linku sem dal pa kot primer.
Kašna je razlika med H2 in H3

CHI€FTEC je napisal/-a:Jst sm pa vidu dva H2 na morju v Dajli med prvomajskimi prazniki. Oba registrerana pod slo in oba črna. Ni mi pa jasn kk sta se skupi glih v Dajli znašla...![]()
Še slika od prvega...
http://www.moj-album.com/slike/283121/1QNIKJs1uNb5pYoB.v.jpg
LP Ine
CHI€FTEC je napisal/-a:Jst sm pa vidu dva H2 na morju v Dajli med prvomajskimi prazniki. Oba registrerana pod slo in oba črna. Ni mi pa jasn kk sta se skupi glih v Dajli znašla...![]()
Še slika od prvega...
LP Ine
metallic je napisal/-a:Miholl je napisal/-a:če pa ta avto kej ni pa ni varen.....ti se kr zalet s 3mi tonami v bilokaj...pa boš vidu varnost....da bigger da better ni vedno čist res....
Kva bi pa ti rad povedu z BILOKAJ?![]()
![]()
Če s temlem nabiješ maybacha, me kr mal skrbi za šoferja... slednjega...
SuperFly je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Miholl je napisal/-a:če pa ta avto kej ni pa ni varen.....ti se kr zalet s 3mi tonami v bilokaj...pa boš vidu varnost....da bigger da better ni vedno čist res....
Kva bi pa ti rad povedu z BILOKAJ?![]()
![]()
Če s temlem nabiješ maybacha, me kr mal skrbi za šoferja... slednjega...
Sanji... Teža ne pomen večje moči... Že zaradi porazdelitve energij in sil.
Enkrat so mel razpravo o Mercedesu serije S - serijskemu in blindiranemu (vse ojačan in okrepljen, proti minam, nabojem,...). Ker je bl varn, če se zaletijo? Serijski! In to zarad razloga, ki sm ga navedu par vrstic nazaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov