URBY je napisal/-a:Ja neeeVem kdo je to! Sam tega F430 ma pa nekdo drug. Nevem kako se že reče po domače pri njih. Pa tovornjakov nima v SLO ampak ima v ITA privat, pa menda čez 100 tovornjakov. Daj malo razmisli, če se boš spomnil kako se reče podomače, se mi zdi, da nekaj na P, če ne bom pa kolega poklical.
menjekul je napisal/-a:URBY je napisal/-a:Ja neeeVem kdo je to! Sam tega F430 ma pa nekdo drug. Nevem kako se že reče po domače pri njih. Pa tovornjakov nima v SLO ampak ima v ITA privat, pa menda čez 100 tovornjakov. Daj malo razmisli, če se boš spomnil kako se reče podomače, se mi zdi, da nekaj na P, če ne bom pa kolega poklical.
kaj se tu nekaj delate, da se sme ali ne sme povedat kdo ma novega F430 če so pa v celju tri modene, en spider (me je zadnjič prehitel na AC-ju) pa ta novi F430. če se ve kdo ma slr-a ni tak problem vedet kdo ma ferrarija![]()
ve kdo za novega astona, ki naj bi predkratkim bil registriran pri nas? baje je DB9
Skratek je napisal/-a:fantje men se zdi da ste se mal zmotli to glede ferrarijev. srečanje se od 20.5. do 22.5. dogaja v atriju parka, v rogaški slatini. prijavljenih je do zdej 70 avtomobilov, možen ogled vozil, v soboto in nedeljo možnost vožnje res da žal samo na sovoznikovem sedežu.
lp matej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov