RegY je napisal/-a:če kdo skapira kak se da ta filmček shranit, mi plis sporočite, ker jaz nisem mogel ne preko mozille, ne preko IE
v media playerju pa šteka, če direktno gledam iz neta
flashget

RegY je napisal/-a:če kdo skapira kak se da ta filmček shranit, mi plis sporočite, ker jaz nisem mogel ne preko mozille, ne preko IE
v media playerju pa šteka, če direktno gledam iz neta
Tomaz40 je napisal/-a:Rancid: Nimajo kangooja, imajo štiri kangooje, pa vsi imajo sistem provida. Torej mora stat da te lahko meri. Na gorenjski AC so meril na odstavnem pasu, tko da če vidte kej parkiranga na AC raj bl počas.
Bor: Jest tut nism mogu shrant. Lohk sam pogledaš, pa še to mi je štekal, ker jih je preveč.
prosko002 je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:Rancid: Nimajo kangooja, imajo štiri kangooje, pa vsi imajo sistem provida. Torej mora stat da te lahko meri. Na gorenjski AC so meril na odstavnem pasu, tko da če vidte kej parkiranga na AC raj bl počas.
Bor: Jest tut nism mogu shrant. Lohk sam pogledaš, pa še to mi je štekal, ker jih je preveč.
ti kengurujčki niso provide... ampak sam slikajo... vem, ker je en mene slikal... popolnoma prazna cesta, nobene nevarnosti s strani otrok in ostalih, omejitev 50kmh, jst sem ga zateral 93kmh... zagrožena kazen 120k + 5pik + 1mesec odvzem izpita... so mi pokazali sliko... zdej je tega že več kot dva meseca, tko de mislim, de so me sm opozoril... jst sm to opozorilo upošteval...!
zakaj menim de so me opozoril? ker so drugi kolegi tut naletel na te kengurujčke, tut kasnej kot jst, pa so že vsi dobil položnice
Pa še to, tisti "vzorneži" ki vozite po predpisih, nikar me ne linčajte, ker nisem nikogar ogrožal...
lp
Prosko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov