Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Če maj 26, 2005 2:36 pm

RegY je napisal/-a:če kdo skapira kak se da ta filmček shranit, mi plis sporočite, ker jaz nisem mogel ne preko mozille, ne preko IE

v media playerju pa šteka, če direktno gledam iz neta

flashget :idea:
Zadnjič spremenil M3, dne Če maj 26, 2005 2:39 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Če maj 26, 2005 2:37 pm

RegY je napisal/-a:če kdo skapira kak se da ta filmček shranit, mi plis sporočite, ker jaz nisem mogel ne preko mozille, ne preko IE

v media playerju pa šteka, če direktno gledam iz neta

s kakim download managerom menda pali, jas mam FlashGet pa je slo dljat ...

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra Če maj 26, 2005 2:47 pm

zanimivo

edino zdi se mi, da je bil tisti gospod prvi in zadnji voznik, ki so ga policisti v providi samo opozorili, mislim, da raje kasirajo in to mastno kolikor se da.
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Če maj 26, 2005 2:54 pm

Kul filmček! 8)
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Če maj 26, 2005 3:46 pm

M3 je napisal/-a:najbolj na smeh mi je bilo ko je izjavil: " če bi vsi vozili po predpisih, nebi bilo več
prometnih nesreč" :rofl

ja pa pol bi ble se vedno nesrece mislm!!!...
res je da bi jih blo mn sam...
lep pozdrav audi racing

Slika

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Če maj 26, 2005 3:52 pm

Tomaz40 je napisal/-a:Rancid: Nimajo kangooja, imajo štiri kangooje, pa vsi imajo sistem provida. Torej mora stat da te lahko meri. Na gorenjski AC so meril na odstavnem pasu, tko da če vidte kej parkiranga na AC raj bl počas.

Bor: Jest tut nism mogu shrant. Lohk sam pogledaš, pa še to mi je štekal, ker jih je preveč.

ti kengurujčki niso provide... ampak sam slikajo... vem, ker je en mene slikal... popolnoma prazna cesta, nobene nevarnosti s strani otrok in ostalih, omejitev 50kmh, jst sem ga zateral 93kmh... zagrožena kazen 120k + 5pik + 1mesec odvzem izpita... so mi pokazali sliko... zdej je tega že več kot dva meseca, tko de mislim, de so me sm opozoril... jst sm to opozorilo upošteval...!

zakaj menim de so me opozoril? ker so drugi kolegi tut naletel na te kengurujčke, tut kasnej kot jst, pa so že vsi dobil položnice ;)

Pa še to, tisti "vzorneži" ki vozite po predpisih, nikar me ne linčajte, ker nisem nikogar ogrožal...

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Če maj 26, 2005 3:57 pm

Zelo zanimiv video. Js nisem mogu verjet kolk folka sploh ni pripetega... Tist ko je reku vsak 3-5 je na mobitelu pa čist verjamem. :/:o:/ :/:o:/
Sicer pa mislim, da če ne noriš pretirano, upoštevaš varnostno pa svoje namene prej ustrezno nakažeš, je vprašanje če te bodo sploh ustavili... oz. imaš verjetno kr visoko možnost, da te bodo samo opozorili. Pa da nisi pol preveč pameten, ko te že ustavi enkrat.

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI Če maj 26, 2005 4:00 pm

šmeks je napisal/-a:kranjski capsi so čist cool...najbolj so zeteženi na štajerskem :)

podpis pod to
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če maj 26, 2005 4:03 pm

prosko002 je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:Rancid: Nimajo kangooja, imajo štiri kangooje, pa vsi imajo sistem provida. Torej mora stat da te lahko meri. Na gorenjski AC so meril na odstavnem pasu, tko da če vidte kej parkiranga na AC raj bl počas.

Bor: Jest tut nism mogu shrant. Lohk sam pogledaš, pa še to mi je štekal, ker jih je preveč.

ti kengurujčki niso provide... ampak sam slikajo... vem, ker je en mene slikal... popolnoma prazna cesta, nobene nevarnosti s strani otrok in ostalih, omejitev 50kmh, jst sem ga zateral 93kmh... zagrožena kazen 120k + 5pik + 1mesec odvzem izpita... so mi pokazali sliko... zdej je tega že več kot dva meseca, tko de mislim, de so me sm opozoril... jst sm to opozorilo upošteval...!

zakaj menim de so me opozoril? ker so drugi kolegi tut naletel na te kengurujčke, tut kasnej kot jst, pa so že vsi dobil položnice ;)

Pa še to, tisti "vzorneži" ki vozite po predpisih, nikar me ne linčajte, ker nisem nikogar ogrožal...

lp

Prosko

Ja prou maš. Jest sm zaj**. Glih to sm hotu povedat, da nima provide in da more bit parkiran da te izmeri. No sej ta el sm pravilno povedu sam en:''NI'' sm pozabu not uturit. :D
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Če maj 26, 2005 4:21 pm

Tega filmcka se sploh ne da dol dt ne gledat ker je link neaktiven. aMa kdo to shranjen oz.. kaksen drug naslov?

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm Če maj 26, 2005 4:24 pm

Zm3-D3n je napisal/-a:Tega filmcka se sploh ne da dol dt ne gledat ker je link neaktiven. aMa kdo to shranjen oz.. kaksen drug naslov?

Streamat ga morš.

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Če maj 26, 2005 4:29 pm

Ma ne najvecja fora je v tem ker filmcka ni vec na serverju gor al pa neki ker ko kliknem na link da 404 error. Al se pa sam nrznam pa bi rabu razlago.

P.S.:Kaj pomen strimat?

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če maj 26, 2005 4:36 pm

fak zmesal se mi bo ob temu filmčku.
Ko se ti lovda v mediji vse steka in mors vsake 2 sec cakat da ti zlovda in zacne spet predvajat.
Shrant na disk sm pa probov skor na vse nacine ki jih poznam, pa ne gre :twisted:
Slika Slika

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm Če maj 26, 2005 4:44 pm

OK, zgleda, da je naš preljubi slovenski internet preveč v razsulu, da bi to lahko vsi streamali (verjetno nastanejo problemi, ko hoče nekdo izven siolovega omrežja to streamat :?).
Ker je pač to precej poučna vsebina, bi blo lepo, da bi nekdo ta film shranu na disk (razni downloaderji al pa stream-recorderji) ter ga nekam uploadal, kjer je plac... kaj vem, kšn mobisux? Sam ne mene gledat :-P

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Če maj 26, 2005 4:46 pm

Dej anj si 1 uzame teh par minut pa k zna naj to nardi pa res nekam ul-ja da si lah se drugi ogledamo to! PLS!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če maj 26, 2005 4:52 pm

jst sm gledou čist normalno.. Res pa je da na začetku piše 1497 kbps.. tko da če mate 1 mb linijo vm bo štekal..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če maj 26, 2005 5:07 pm

Sicer ne vem če bo delal ker nisem računalničar ampak probite normalno odpret v Media Playerju, dejte pauso pa nej se louda, vmes pejte pa na en kofetk, punco u postlo vlečt, psa sprehodit,...
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Če maj 26, 2005 5:30 pm

Ravnokar pogledal brez problema... Real player ga tle cist zmaga...
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če maj 26, 2005 5:55 pm

jst gledu čist brez problema v media playerju.. :roll:

lp
Slika

Uporabniški avatar
aNze20
Nov uporabnik

Napisal/-a aNze20 Če maj 26, 2005 7:29 pm