Napisal/-a Gost Pe maj 27, 2005 9:53 am
Saj ne vem zakaj se poleti v avtomobilu prav rad vozim bos. Verjetno zato, ker se v sandalah počutim štorasto, če pa k avtu prištorkljam v cokljah, potem grem že čez prag bos in obutev poberem šele potem, ko že sedim za volanom. Me tudi ne izuči dejstvo, da sem že dvakrat pozabil coklje na bencinski črpalki. Med testom mazde MX-5 pa sem odkril resnično prednost bose vožnje ...
Prevelik voznik za mali roadster
Za športno mazdico MX-5 sem v glavnem prevelik. Največjo težavo, ki me je ovirala pri vožnji, je predstavljalo levo koleno. Kadar sem (obuto) stopalo privzdignil nad vzvod sklopke, sem s kolenom pritisnil ob volanski obroč in hkrati še ob ročaj na levih vratih. Tako se med uporabo sklopke z levo roko ni dalo vrteti volana mimo kolena. Z ročajem oziroma naslonom na vratih pa sem ga tudi parkrat "fasal" po meniskusu, kadar sem pozabil na položaj noge med zapiranjem vrat. Ko pa sem prvič vstopil v mazdico v sandalah, sem takoj izgubil živce, ker so bili točno vsi trije pedali pod nogami povsem odveč. Ha, jaz vendar vozim bos, se mi je takoj posvetilo ...
Sezut lahko vozim, obut ne!
Ne boste verjeli, kakšna razlika. Za kakšen centimeter oziroma za debelino podplata nižja noga, pa kaj se to pozna. Koleno mi niti približno ni sililo v volan in tudi med prestavljanjem sem lahko z levo roko neovirano upravljal volan kjerkoli po obsegu obroča. Nakar sem prevozil vsaj 500 bosih kilometrov in povem vam, da nisem bil zaradi svoje višine prav nič prikrajšan za užitke, ki jih ponuja Mazdin roadster.
V avtu vsak centimeter veliko pomeni
Pravzaprav sploh nočemo svetovati bosopetne vožnje. Meni ustreza, marsikomu pač ne. Lahko pa trdim, da je prostornost v notranjosti avta pojem, ki se ga morda povsem v celoti ne zavedamo. Proizvajalec vozil naprimer sporoči, da je pri prenovljenem modelu pomik sedeža za dva centimetra daljši, da je za kolena zadaj tri centimetre več prostora, da je obloga nad glavo centimeter višja ... Marsikdo, ki to prebere, reče: "Pa kva?" Jaz tega ne bi rekel, posebej, ker sem si sam dokazal, da tudi tanek centimeter podplata v avtu res nekaj pomeni.
Toda pazite ...
Če pustite coklje ali sandale med vožnjo kar pred svojim sedežem, je to celo zelo navarno. Pri prvem močnejšem zaviranju se bosta obuvali zapodili pod vzvode, nakar lahko nastane iz tega lep cirkus. Pri sandalih pa morate biti tudi pazljivi, da se vam podplat ne zarije pod pedal ...
V zakonu (ZVCP-1) nisem našel nobenega člena, ki bi določeval obutev, obleko ali kakršnokoli opremljenost voznika.
Edino mogoče 72. člen, ki prepoveduje "uporabljanje opreme ali naprav na način, ki bi zmanjševale njegovo slušno ali vidno zaznavanje ali zmožnost obvladovanja vozila". Ta člen omejuje sicer uporabo GSM telefonov, mask, slušalk (razen tistih na eno uho za GSM telefone), itd. Če pod "opremo, ki zmanšuje zmožnost obvladovanja vozila" spadajo tudi sandali, natikači, cokli, potem je to to. Ne vidim pa nobenega razloga, da bi ne vozil bos. (vsaj kar se zakona tiče - tisto, da se potna noga ne razume z gumo in drsi, da se lahko udariš, da ne moreš močno stisniti zavore, kadar je potrebno, itd. so pa že osebni razlogi, ki zakonsko pomoje niso določeni)
Zadnjič spremenil Gost, dne Pe maj 27, 2005 10:07 am, skupaj popravljeno 2 krat.