Pardon za noro spraševanje sam se mi en da iskat po forumu
Lp

GTA je napisal/-a:Greš k vulkanizerju in za 300 tolarjev dobiš nastavek. Včasih se sprašujem kaj je res fora varnostnih vijakov![]()
LP
Sonny je napisal/-a:GTA je napisal/-a:Greš k vulkanizerju in za 300 tolarjev dobiš nastavek. Včasih se sprašujem kaj je res fora varnostnih vijakov![]()
LP
je imel vedno na istem mestu parkirano ? pa so pač kr enkrat sunil ali jo je pustil zunaj ?
sicer pa te to čisto raz**di. glupo mi je ko res so vedno bolj predrzni . kolega VEDNO da avto v garažo in enkrat pač je reku, se mi ne ljubi itak je osvetljeno in ga pusti zunaj. gume in platišča adijo. ENKRAT!
Tomaz40 je napisal/-a:Joj ste kruti da bi jih kr u arest dal. Najbrž so mel težko otroštvo, zato jim je teba pomagat. Najbolš da začnemo zbirat prostovoljne prispevke, da bodo ti ljudje začeli boljše živet.![]()
![]()
Men je zmer bl ušeč sodstvo v ZDA. Pred časom sem bral en članek, kjer je človek, ki je ukradel kos pizze šel v arest za 20 let. Zakaj? Ker je bil to njegov 3. prekršek. Pri nas pa imajo nekateri že preko 140 vlomov, napadov, ropov in podobno pa go noben nič ne vpraša, dokler ne posili in uniči življenja mlade punce!!
To bi blo treba streljat. Tut v arest jih ne bi dal, vse tiste, ki pa bi šli v arest bi pa tolk delal, da bi si sami kril stroške, namesto da državljani plačujemo še njihovo toplo hrano, obleke,... iz proračuna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov