pomojem se vdrejo v tla od sramote

HONDEK je napisal/-a:Tak bom reko. Kaki starši taki otrokTo se bo vedno dogajalo.
mike_86 je napisal/-a:"SEJ SE NE GRE TOLK ZA TE PRESNETE VENTILČKE AMPAK NE MORE ČLOVK JEMAT NEKI KAR NI NJEGOVGA!" je bil eden izmed moje pridige njegovmu fotru
Pol pa se mu boš zamero pa ti bo naredo kake rise na avtu, al pa šipo zlamal.mike_86 je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:Tak bom reko. Kaki starši taki otrokTo se bo vedno dogajalo.
točn tko kot si rekel...kaki tastari taki otrok....jeb***i...in kaj sem naredil....dane s sem šel po opravkih zjutri v Slovenske Konjice in se oglasil pri njegovih tastarih. In jst se lepo prpelem, pa stopim iz avta in vidim njegovga tastarega na dvorišču in lepo vljudno pozdravim. Vprašam ali imajo sinčka doma ali je tok pridn da še u šolo hodi...seveda ga ni blo...ko očetu razložim zadeve in poudarim, da če je začel že zdaj, bodo z njim še velike težave, mi oče začne bluziti, da ni možno, da je tolk mularije po Konjicah, da sem ga sigurn zamenjal z nekom. Toda, ko sem stopil na razdaljo dveh metrov stran od tastarega, sem vonjal žganje...pa to ne tolk, da bi reku, da je to aperativ biu...ampak se mi zdi da je biu to kr zajtrk. No in ker sem videl, da ni 'haska', sem se obrnil in odšel...pa na koncu dodal, da naslednjič ne bom imel potrpljenja in mu bom na glavo nakopal tako policijo kot socialno službo. Kasneje sem bil pri svoji pički in ta mi je povedala nič kaj lepega o tej familiji. Je namreč skor soseda tm u Konjicah in je rekla, da fottr je pijanč...mama vlačuga+pijanka...pa da fotr nonstop otroke štepa, se okol vozi s harleyam, otroc pa raztrgani hodjo po mestu tko da so nostop težave..tko s policijo, kot s socialno...
Mislim, da ga bo fotr nalomu za tole, čeprav tega ni dal vedet, ko pa sam poba dobim u roke, mu bom pa že dal lekcijo (sicer verjent ne fizično ampak bolj psihično).
"SEJ SE NE GRE TOLK ZA TE PRESNETE VENTILČKE AMPAK NE MORE ČLOVK JEMAT NEKI KAR NI NJEGOVGA!" je bil eden izmed moje pridige njegovmu fotru
nebivedu je napisal/-a:Dobr da se kak mulc na moj avto ne spravi, ker jst bi pol vzgojno dal njegovemu očetu. Fotra bi nalomu k norca z besedami: jst bom tebe, ti pa mulca nauč, da se ne krade. Pa po kakem tednu bi ga šu še enkrat nalomt, da utrdimo lekcijo, pa da bi kej u glavi ostal.
Pa kam smo pršli - eni mečejo kamne na avte, drugi kradejo ventilčke, tretji feltne z gumami, četrti pa kr cele avte. Mah jst bom začel okol po parkiriščih hodt, pa iskat take kretene - pol pa u prtljažnik pa na sredo ene gmajne pa na drevo prvezat za eno nogo in tam pustit ga da visi kak dan. Ga bo že kak kmet najdu, pa dol spustu, drgač nej pa tm ostane - škode ne bo nič.
Diesel je napisal/-a:Zaj krade ventilčke, pri 15ih bo felne, pri 18 pa avte!!!!!!!!!!
Jaz bi šeu do starih in povedal kaj se dogaja, pa naj se ga oni pedagoško lotijo z eno šibo.....
P.S. mogoče pa je krado za fotra......![]()
LeVcEk je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Dobr da se kak mulc na moj avto ne spravi, ker jst bi pol vzgojno dal njegovemu očetu. Fotra bi nalomu k norca z besedami: jst bom tebe, ti pa mulca nauč, da se ne krade. Pa po kakem tednu bi ga šu še enkrat nalomt, da utrdimo lekcijo, pa da bi kej u glavi ostal.
Pa kam smo pršli - eni mečejo kamne na avte, drugi kradejo ventilčke, tretji feltne z gumami, četrti pa kr cele avte. Mah jst bom začel okol po parkiriščih hodt, pa iskat take kretene - pol pa u prtljažnik pa na sredo ene gmajne pa na drevo prvezat za eno nogo in tam pustit ga da visi kak dan. Ga bo že kak kmet najdu, pa dol spustu, drgač nej pa tm ostane - škode ne bo nič.
hahahahaha![]()
No sej pr men je pa drgačna zadeva..Vrjetn zrd tega k mam muzko mal preveč na glas, potem zjutri najdem olupke na mojmu avtu(banana,kivi) pa tut ze sumljivi plunki so se najdl...mislm halo no...![]()
[g0ran24] je napisal/-a:nebi blo slabo ko avto parkiraš da se nekak nabijejo fletne z visoko napetostjo pa da zdrma kerga ko se sprav šraufat
BlackWind je napisal/-a:[g0ran24] je napisal/-a:nebi blo slabo ko avto parkiraš da se nekak nabijejo fletne z visoko napetostjo pa da zdrma kerga ko se sprav šraufat
smo ze tam kjer se zacne spet topla voda odkrivat![]()
![]()
![]()
ce ti bo eden hotu nekej ukrast in da bo zelja res velika se ne mores zascititi pred njim
tko pac je life is a B
lp
nebivedu je napisal/-a:Boljš ti je potem šoker - ma od 90k do 250k voltov - pa vežeš na alarm namesto sirene eno stikalo in namest, da bi piskal začne drmat - ti tut avta noben ne bo ukradu - pa še namest na baterijo naštimaš kr na akumulator - bo najbrž še dobra zadeva za mačke - tiste bo tut zmetal, če po avtu hodjo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov