DMX je napisal/-a:Pa kaj se gre res ta Vsemogočni Vrtačnik???
Kako, da ni vzel računa in potrdila o vgradnji? Mene je ravno zaradi potrdila o vgradnji zelo zajebaval, pa čeprav sem ga imel, samo da on že iz štampiljke (firme ki mi jih je namontirala) vidi, da oni niso za to usposobljeniu!!!???? WTF????
Res ti so samo še za na televizijo in za nikamor drugam.
Lep pozdrav!
Pro2Type je napisal/-a:Vrtačnik je vzel TÜV za fedre pa filtr, pa optiko, druzga pa ni gledu, ne račua in ne potrdila o strokovni vgradnji...
BlackWind je napisal/-a:black je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Tale Vrtačnik se pa res ima za Boga.
Kter je ta Vrtačnik? A tist sivi majhen tip k gleda na koncu papirje?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jap to je ta knedl...lepo v oblekci s kravatico pa tam na koncu ko se pripeljes pregleda papirje![]()
si ga kar zadel![]()
Lp
AlexS je napisal/-a:Jz sm se dons šel prijavit na LPP in mi una mama na čist desnem okenčku ko izpolnim tist papir in prašam, kok bo to stalo, reče ja jz pa to ne vem kolk kej stane.
Ja mislim, ne vem kaj pa pol ona tm sploh dela
Zzooommm je napisal/-a:
Evo čist tkole me zanima - s temi zadevami namreč nisem seznanjen - kako je recimo drugod po eu s homologacijami - komplikacije, cene in čakalna doba na kartončke? Bolš / isto sranje / slabš(yea right)?
yurchek je napisal/-a:ampak se bojim da mi kartončka ne bodo poslali preden grem na morje....Kako je s tem
yurchek je napisal/-a:A si se že probu prerekat s hrvaškim policajem? Sprašujem kko je na hrvaškem to urejeno. Sicer pa če se prav spomnem je mel en probleme tudi v Sloveniji, pa je imel potrdilo iz LPP.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov