Debate, ki niso vezane na ostala področja...

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD So jun 04, 2005 9:30 pm

K0zM0 je napisal/-a:js mam prinetane gor ! :P bo tipson mogo met sveder pa mašinco zravn če bi kej hoto spizdit ... :evil:

Bodo policaji veseli ko te dobijo pa ti kakšno kazen napisali
Slika

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor So jun 04, 2005 9:39 pm

Kradejo sam eno tablico. To so mojmu frendu tud. Pa je po ene 3 mescih dobu nazaj od policije ko so unga cepca ustavli pa mu tablico zaplenli.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar So jun 04, 2005 10:24 pm

rsquattro je napisal/-a:mikaela, mislim da si ti tablco zgubila;)
je mal preveč tvegano da bi nekdo sam eno kradu, mislim da se ne splača,sicer se pa na okvirju vidi, če je kaj odlomljeno, saj vsi vemo da tablce ne moreš kar tako v sekund iz okvirja dobit;)

Tablico dobiš iz okvirja če je pritrjeva standardno v manj kot 10s!!! Dva štifteka prineš gor ali dol(odvisno od tipa ovirja in vzameš tablico ven. Edino kar je priporočljivo met sabo je navaden izvijač...

:roll:
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
RoBBiE`
Novinec

Napisal/-a RoBBiE` So jun 04, 2005 10:42 pm

kpa ce hodjo tankat,pa rabjo sam taprvo tablco,k jih sam spredj posname kamera??? :D

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P So jun 04, 2005 10:45 pm

Mislim da bo ta mal težka, da bi jih posnel sam na psrednji strani. Mogoče pa za to, ker jih policaji vidjo zmeri sam spredi in ne zadi, Sej veste še niso pogruntal da mamo zad tut tablce. :shock:

Mal heca more bit, sam sej veste v teh policijskih vicih je zmeri neki resnice ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jun 06, 2005 6:56 am

Mem je včeri policaj na carini pogledal prvo tablco - je v obliki razpotegnjenega U-ja - tko zgleda, k da bi se avto smejou in je čist zmečkana, ker je ene 20 tovornjakov s peskom šlo čez. Pa me upraša, kaj sm delal - jst sm mu že hotu razložit, da se je tablca ob pogledu na policaja začela krivit, ker se mu še avto smeje, sam sm se premislu, pa sm mu povedal, kaj je narobe in je lepo reku; " počas bo treba novo dat" in me spustil naprej.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Po jun 06, 2005 7:05 am

nebivedu je napisal/-a:Mem je včeri policaj na carini pogledal prvo tablco - je v obliki razpotegnjenega U-ja - tko zgleda, k da bi se avto smejou in je čist zmečkana, ker je ene 20 tovornjakov s peskom šlo čez. Pa me upraša, kaj sm delal - jst sm mu že hotu razložit, da se je tablca ob pogledu na policaja začela krivit, ker se mu še avto smeje, sam sm se premislu, pa sm mu povedal, kaj je narobe in je lepo reku; " počas bo treba novo dat" in me spustil naprej.

Ajoj a veš da lagat ni lepo...lepo bi po resnici reko da se avto policaju smeji pa bi lažje diho in ti in policaj
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Po jun 06, 2005 7:44 am

Kaj se vsi tok čudite, če ukradejo samo eno tablico? Eno enemu, eno drugemu, eno tretjemu... lahko imajo cel kup različnih tablic. Pol pa dajo na avto spredaj in zadaj različno tablico in kamera na bencinski črpalki (če kradejo bencin) posname avto spredaj in zadaj in če so različne tablice je zmeda še večja.

mikaela
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mikaela To jun 07, 2005 7:09 am

ok,hvala za vaše mnenje,ampak tablica je bila 100%ukradena,ker so mi zlomili tudi okvir ki smo ga našli dve ulici stran ,tablice ni bilo nikjer,javila sem na policijo.Glede parkiranja pod lučjo pa tole,avto sem imela parkiran pred visoko policijsko šolo v lj,tam zraven je varnostnik ali policist,(ne vem natančno) 24 ur na dan,zraven je tudi elektro lj,tudi tam je vedno nekdo,tako da ti lahko ukradejo ali vlomijo v avto ne glede kje je parkiran.Tam je bilo že tudi veliko vlomov v avte,tako da tistih ki to počnejo ne motijo niti policisti niti varnostniki.
mika

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht To jun 07, 2005 7:14 am

sej so tud kolegu vlomil pred stavbo k je varovana s kamerami, ene 200m stran je SOVA :shock: , pa jih niso dobil ...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov