rok46 je napisal/-a:LooL,ja hudo no![]()
to bo kaka grupa mal bol vesele vole šla zvečer mim peš iz kakšnga diskača pa se bo veselo znesla nad maketo
100% bo tko ,ne bojo ostale cele en tedn,se stavm
![]()
Lp

lublancan je napisal/-a:Doc206 je napisal/-a:Če bojo zmiri na istem mestu nebo nobenega učinka![]()
Si nism mislu da so še bol neu__i ku so
dons maketa, jutr maketa, pojutršnem maketa... pol pa enkrat radar za maketo
pa spet maketa....
ma učink,verjem in to ni slovenska ideja
stvar deluje
HUGO_BOSS je napisal/-a:ja f*k b***i![]()
me zanima kako bojo to postavl tlele u ljubljani![]()
pa nej še kdo reče da policaji niso neumni...
BY_JOVICH je napisal/-a:pureTNT je dobr povedu!
Ne vem kaj se nekateri kur*ite??? To je za vse nas dobr k boš mim prpelu pa če bo preveč na števcu boš vesel da te ni dobu na radar pa še zmanjšu boš hitrost! Pa še niso tok dragi u primerjavi z radarji same pozitive lasnosti!
PureTNT je napisal/-a:In zakaj naj bi bili neumni? Vsi imate toliko za povedat čez Policijo, ko pa vam kaj ukradejo ali poškodujejo vozilo pa ste vsi srečni, da vas sploh povohajo.
Ideja se mi zdi odlična. Zelo majhni stroški, učinek pa bo skorajda enak.
Tudi ne vem zakaj zmerjate policiste, ko pa delajo točno to, kar smo želeli. Umirjajo promet, pa zaradi tega nobeden izmed nas ne bo dobil visoke kazni.
Lp
PureTNT je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:ja f*k b***i![]()
me zanima kako bojo to postavl tlele u ljubljani![]()
pa nej še kdo reče da policaji niso neumni...
In zakaj naj bi bili neumni? Vsi imate toliko za povedat čez Policijo, ko pa vam kaj ukradejo ali poškodujejo vozilo pa ste vsi srečni, da vas sploh povohajo.
Ideja se mi zdi odlična. Zelo majhni stroški, učinek pa bo skorajda enak.
Tudi ne vem zakaj zmerjate policiste, ko pa delajo točno to, kar smo želeli. Umirjajo promet, pa zaradi tega nobeden izmed nas ne bo dobil visoke kazni.![]()
Policija
Lp
Rjuhar je napisal/-a:če za 50000 sit po plakatu resijo eno samo zivljenje na cesti, pa se splaca. Ce bi takale maketa stala vceraj ponoci pri banki Siska ob celovski, bi se un z VRom usral, upocasnu na 50 ali 60, pa dons ne bi blo treh mrtvih pa treh v bolnici, za katerih zivljenja se borijo...
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov