Debate, ki niso vezane na ostala področja...

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne jun 05, 2005 7:04 pm

rok46 je napisal/-a:LooL,ja hudo no :rofl :rofl to bo kaka grupa mal bol vesele vole šla zvečer mim peš iz kakšnga diskača pa se bo veselo znesla nad maketo :D 100% bo tko ,ne bojo ostale cele en tedn,se stavm ;)

Lp

:D govoriš kot iz izkušenj :lol: :lol: ;)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne jun 05, 2005 7:05 pm

Ko sm js bil v srednji šoli sem leta 1998 delal raziskovalno nalogo na območju celjske regije in sem sodeloval z inšpektorjem v cestnem proemtu v celjski regiji g.Franc Klanjšek. Večkrat sva se pogovarjala na policijski postaji, kjer sem dobival veliko podatkov o nesrečah, da sem lahko potem delaql analizo nesreč. Enkrat sva se pogovarjala tudi o teh rešitvah ker me je vprašu kaj bi js naredu na tem področju.Reku sm mu, da bi js ustanovil recimo eno policijsko enoto ki bi se sam z nesrečami ukvarjala, drugi policaji pa bi meli drugo delo - to se je dans tudi vpeljalo, reku sm mu tudi, da je potrebno namest kurčevih reklam, met na jumbo plakatih tud slike skrešanih autov na takih odsekih kjer se to najvč dogaja, da bi se ob pogledu na te slike streznu - je reku da za to ni denarja,predlagu sem tudi izboljšanje Zakona o varnosti v cestnem prometu ter reku sm mu tudi da je zlo zanimivo, da če se postavi policisjki auto prazen ob cesti, narod zelo upočasni takrat ker misli da je radar - pa se mi je zasmeju in reku vi niste resen in da naj tega nepišem v zaključek naloge ker bom izpadu d****.
7 let zatem pa berem, da uporabljajo policisjka vozila iz kartona in plastike kot kamuflažo, da bi folk zmanjšu hitrost :D :D :D
Nemorem verjet.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 Ne jun 05, 2005 7:09 pm

Brezveze keš stran mečejo -> in kdo plača to sranje?? MI!! Mater jim j. . .m :evil: :evil:
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Ne jun 05, 2005 8:29 pm

lublancan je napisal/-a:
Doc206 je napisal/-a:Če bojo zmiri na istem mestu nebo nobenega učinka :roll:

Si nism mislu da so še bol neu__i ku so :roll:

dons maketa, jutr maketa, pojutršnem maketa... pol pa enkrat radar za maketo
pa spet maketa....

ma učink,verjem in to ni slovenska ideja
stvar deluje

Maš res!

Sej če smo realni, z določene razdalje res ne razločiš ali gre za pravo stvar ali je samo tabla iz kartona. In ponavad je že to dost, da zmanjšaš hitrost oz. postaneš pozoren na to, kaj počneš.

Seveda pa je vprašanje, kako se bo to obneslo skupaj z vandalizmom in smislom za humor nekaterih ljudi.

Konckoncov, če bo zarad tega manj nesreč in pi*darij, jih z veselm požegnam oz. odobravam. Itak so zdej dva vn dal za probo, da bojo vidl, kako se bo obnesl. Mende pa ena taka "tabla" košta 50.000 SIT, kar je velik cenej, kot en radar.
SlikaSlika

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Ne jun 05, 2005 8:38 pm

Kar se mene tiče, mi je všeč
IQ ob cesti je itak isti... ;)
Hecam se, hecam se, hecam se!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne jun 05, 2005 8:43 pm

ja f*k b***i :roll:
me zanima kako bojo to postavl tlele u ljubljani :twisted:

pa nej še kdo reče da policaji niso neumni... :shock:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne jun 05, 2005 8:50 pm

@darkdog24: da sem na tvojem mestu ga grem nazaj obiskat pa ga vprašat kaj zdaj
ko se to dogaja :D
Slika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne jun 05, 2005 9:17 pm

E svašta majka rodi...ljutomerski Pero :P :P :bonk :bonk :har :rofl
k****a so teli naši kiflci eni jolbeki...mi ne preostane druzga kot da se sam smejim :EE
Že kr vidm kako se bodo teli kartoni predelovali glede stylinga in tuninga :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne jun 05, 2005 9:23 pm

TommyGun je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:LooL,ja hudo no :rofl :rofl to bo kaka grupa mal bol vesele vole šla zvečer mim peš iz kakšnga diskača pa se bo veselo znesla nad maketo :D 100% bo tko ,ne bojo ostale cele en tedn,se stavm ;)

Lp

:D govoriš kot iz izkušenj :lol: :lol: ;)

ah kje,nš pa ni tak :D :D

LP
Slika

Uporabniški avatar
206freak
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a 206freak Ne jun 05, 2005 9:30 pm

Ja no jst sm šu 1x od babice iz MS, pa vam po pravici povem da sm se jih prav ustrašil.Blo je še mal temno, tko da sploh nism porajtal da je fake.Še sreča da je bil, ker je števec kazal malo preveč :D
Life is fun!

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Ne jun 05, 2005 9:40 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:ja f*k b***i :roll:

In zakaj naj bi bili neumni? Vsi imate toliko za povedat čez Policijo, ko pa vam kaj ukradejo ali poškodujejo vozilo pa ste vsi srečni, da vas sploh povohajo.
Ideja se mi zdi odlična. Zelo majhni stroški, učinek pa bo skorajda enak.
Tudi ne vem zakaj zmerjate policiste, ko pa delajo točno to, kar smo želeli. Umirjajo promet, pa zaradi tega nobeden izmed nas ne bo dobil visoke kazni. :ue
:tomidelej: Policija :tomidelej:

Lp

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Po jun 06, 2005 12:11 am

pureTNT je dobr povedu!
Ne vem kaj se nekateri kur*ite??? To je za vse nas dobr k boš mim prpelu pa če bo preveč na števcu boš vesel da te ni dobu na radar pa še zmanjšu boš hitrost! Pa še niso tok dragi u primerjavi z radarji same pozitive lasnosti!

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po jun 06, 2005 6:20 am

BY_JOVICH je napisal/-a:pureTNT je dobr povedu!
Ne vem kaj se nekateri kur*ite??? To je za vse nas dobr k boš mim prpelu pa če bo preveč na števcu boš vesel da te ni dobu na radar pa še zmanjšu boš hitrost! Pa še niso tok dragi u primerjavi z radarji same pozitive lasnosti!

ja pa z novo pridobitvijo vsaj ne polnijo drzavnega proracuna ;)
mogoce pa le ni tolk slaba ideja tole.... :roll:
takoj ko pa sem tole videl v debati sem se spomnil na tiste kartone iz zabavnega koticka ;)
Lp

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po jun 06, 2005 6:54 am

če za 50000 sit po plakatu resijo eno samo zivljenje na cesti, pa se splaca. Ce bi takale maketa stala vceraj ponoci pri banki Siska ob celovski, bi se un z VRom usral, upocasnu na 50 ali 60, pa dons ne bi blo treh mrtvih pa treh v bolnici, za katerih zivljenja se borijo...

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Po jun 06, 2005 7:17 am

PureTNT je napisal/-a:In zakaj naj bi bili neumni? Vsi imate toliko za povedat čez Policijo, ko pa vam kaj ukradejo ali poškodujejo vozilo pa ste vsi srečni, da vas sploh povohajo.
Tudi ne vem zakaj zmerjate policiste, ko pa delajo točno to, kar smo želeli. Umirjajo promet, pa zaradi tega nobeden izmed nas ne bo dobil visoke kazni.
Lp

Bravo! Odlično povedano!
Se strinjam.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jun 06, 2005 7:47 am

PureTNT je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:ja f*k b***i :roll:

In zakaj naj bi bili neumni? Vsi imate toliko za povedat čez Policijo, ko pa vam kaj ukradejo ali poškodujejo vozilo pa ste vsi srečni, da vas sploh povohajo.
Tudi ne vem zakaj zmerjate policiste, ko pa delajo točno to, kar smo želeli. Umirjajo promet, pa zaradi tega nobeden izmed nas ne bo dobil visoke kazni. :ue
:tomidelej: Policija :tomidelej:

Lp

HUGO_BOSS se verjetno boji kolikokrat ga bojo makete ustavle :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
5cho
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a 5cho Po jun 06, 2005 8:29 am

Rjuhar je napisal/-a:če za 50000 sit po plakatu resijo eno samo zivljenje na cesti, pa se splaca. Ce bi takale maketa stala vceraj ponoci pri banki Siska ob celovski, bi se un z VRom usral, upocasnu na 50 ali 60, pa dons ne bi blo treh mrtvih pa treh v bolnici, za katerih zivljenja se borijo...

podpis

rip :(

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Po jun 06, 2005 8:49 am

Če pa pogledamo z druge strani, če bi bla ena postavlena na celovški včeri pol mogoče ne bi blo to kar je blo...

Gre za psihični učinek, postavljene bodo pa itak sam v mestih, kako se bo pa obneslo bo pa cejt pokazu....

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Po jun 06, 2005 11:39 am

Ideja je dobra, sploh pa, če bodo makete prestavljali in sigurno bo tudi tako, da bo maketa nekaj dni nekje in ko se bodo navadili jo bodo zamenjali s pravo patruljo 8)

Glede uničevanja maket, vandalizma bo pa najbolj smešno, če bodo maketo od nekot snemali s kamero in bo potem morebitni vandal lepo posnet in bo maketo plačal in za povrh bo še kaznovan :P

Tko, jaz akcijo popolnoma podpiram.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov