Debate, ki niso vezane na ostala področja...

pkucler
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a pkucler To jun 07, 2005 10:39 pm

PiLLLe je napisal/-a:Stari kolkrat bom se ponovu :) ce ti nis en bolan tip pa nevem kaj. zdj ze sam na svoje poste replyas :) misko jm sam tko reku put podnoge pa v polje v ludaco :)

Hvala ti za tak lep odgovor ti si en bolan tip moja tema je tako da piš kr na kšno drugo temo in jo sam odpri. Pa mi ne dajat takih komentarjev sem. Ne me imeti za slabega pa nič ni treba zamert.
Zmenjeno

lp

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Re: Zakaj ni zanimanja za swifta

Napisal/-a darkdog24 To jun 07, 2005 10:57 pm

pkucler je napisal/-a:Kaj je tista napaka da svojega swifta ne morem prodat, pa saj govorijo, da so zelo vzdržljivi in da se ne kvar. Problem je v tem da bi ga rad prodal na kar bi si kupil drug avto, ker je tok mal prostoren. Tud cena ni visoka. Kakovost je najboljša,mal pokur 6 l/100 km-relacije, jest sem z njim zadovoljen in ga bom še imel če ga ne bom uspel prodat.
Tukaj imam oglas:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=375075

LP

Hay mi menjamo daewoo espero za neki takega sliko lahko vidiš v rubriki kupovanje rabljenih autov.kontaktiraj me če te zanima.

lp
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jun 08, 2005 2:22 am

PiLLLe je napisal/-a:Stari kolkrat bom se ponovu :) ce ti nis en bolan tip pa nevem kaj. zdj ze sam na svoje poste replyas :) misko jm sam tko reku put podnoge pa v polje v ludaco :)
:cry :cry :cry :cry :cry

ofak skor sm se poscal k sm ot prebral.

drgac pa js sm meu tud svojega lepega forda, sm vse porihtu in sploh je biu prva liga avto saj kar se mene tice letnik 90 1.3 ghia vsa oprema kar si zazelis, se celo usnjene zice na elektricn premik sm pol dobu zanjga, sam ni sel v promet za vec kot 40k.

pac mogu se bos sprijaznt da tvoj swift na trgu ni tok vreden kot hoces zanj. dejanska vrednost in trzna vrednost je en mal razlike. ce ni povprasevanja nemors cene nabijat, ker nebo slo. druhic kup pac en tak avto k gre dobr v promet aka vw al pa renault pa bos lahko prodal pol.

tega swifta bos prodal ce bos spustu za 100k, al pa saj za 50. s tole ceno bo pa se kr neki cajta gor pomoje.

je pa men volan usec in tud cel avto ne zgleda slabo. cist vrjamm da je vredn tega dnarja.

pkucler
Novinec

Napisal/-a pkucler Sr jun 08, 2005 7:02 pm

Voith je napisal/-a:
:cry :cry :cry :cry :cry

ofak skor sm se poscal k sm ot prebral.

drgac pa js sm meu tud svojega lepega forda, sm vse porihtu in sploh je biu prva liga avto saj kar se mene tice letnik 90 1.3 ghia vsa oprema kar si zazelis, se celo usnjene zice na elektricn premik sm pol dobu zanjga, sam ni sel v promet za vec kot 40k.

pac mogu se bos sprijaznt da tvoj swift na trgu ni tok vreden kot hoces zanj. dejanska vrednost in trzna vrednost je en mal razlike. ce ni povprasevanja nemors cene nabijat, ker nebo slo. druhic kup pac en tak avto k gre dobr v promet aka vw al pa renault pa bos lahko prodal pol.

tega swifta bos prodal ce bos spustu za 100k, al pa saj za 50. s tole ceno bo pa se kr neki cajta gor pomoje.

je pa men volan usec in tud cel avto ne zgleda slabo. cist vrjamm da je vredn tega dnarja.

Jest ga prodajam samo zaradi nakupa bolj prostornega avta,mal poglej swifte na avto.net pa boš vidu kok so cene tud 350000 za letnik isti kot ga mam jaz drugač eni so pol tok cenej ker so že precej tako se bom izrazu obdelani,bogi....... prodajajo ga trgovci,
Ne maram pa renault ker je večja podrtija vem iz izkušnjami od brata je reku nikul več in zdej ma vw in gre. Vem pa da ta avto nima tržne vrednosti tok mal ga ne bom prodal za 200000 sit, .................... 8)

Hvala za razumevanje

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Če jun 09, 2005 11:43 am

Avto je sicer videti lep, vendar letnik in kilometri ustvarijo predsodke pri kupcih, ki pa so, vsaj po večini, izbirčni in raje stradajo in se zapufajo in kupijo novejši avto.
Je pa tko, da je verjetno marsikomu avto premajhen, tako kot tebi, in pač išče večji avto in tvo avtomatično izpade. Žal je tako. Jaz sem lansko leto formana prodal za 90ksit pa je bil toliko star kot je tvoj sedaj, pa je velik avto pa še manj kilometrov je imel... ampak taka je pač cena, tržna cena, to je edino kar šteje.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

pkucler
Novinec

Napisal/-a pkucler Po jun 20, 2005 8:23 pm

Tomaz40 je napisal/-a:Kilomerov je zelo malo. Če preračunaš jih je za tolk star avto dobrih 12.000 na leto. Pomoje ljudje mislijo da niso realni. Jest ne vem a si jih prevrtel al ne ampak mene bi pri tem oglasu motil predvsem to.

No pa res je da mi volan in armatura ne sedeta.

Je res da jih delam po 12000 km letno.
Hvala

Uporabniški avatar
Tayfun
Novinec

Napisal/-a Tayfun Po jun 20, 2005 8:39 pm

Da ne odpiram nove teme in zakaj ni zanimanja za moj avto, v 20 dnevih preko 1500 pogledov in samo 3 klice ter par drugačnih povpraševanj???

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=396683

Trenutno očitno ni povpraševanja za avtomobile se mi zdi ali se motim, imel sem ceno 1.170.000,00 SIT in spustil na 1.050.000,00 SIT. Glede na to da se je 96L prodal v cca. par dnevih za 1,5 mio???

Uporabniški avatar
Tayfun
Novinec

Napisal/-a Tayfun Po jun 20, 2005 8:54 pm

Naj zbrišem potem to?

Uporabniški avatar
Tayfun
Novinec

Napisal/-a Tayfun Po jun 20, 2005 9:07 pm

Jaz pa mislo saj to ne bo nikoli problem prodat, glede na to kako je bilo povpraševanje pred nekaj meseci za takšen model.

Sunshine
Novinec

Napisal/-a Sunshine Po jun 20, 2005 9:17 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=392357

hehe, še eden tukaj, ki je mislil da bo avto takoj prodal, pa kar ne gre in ne gre :roll:
oz. še kliče noben. aja pa zadnje pol leta ima avto mami, in se vozi z njim v službo, ker imam jst drugega. sicer ga je res škoda prodajat, sam kaj ko je tok mejhn postal :o
ali je res že taka starost da ne bi mogel it v prodajo?

eh ja, upam da gre čimprej.
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov