Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Ne jun 12, 2005 10:09 pm

Slide, boli mene za tista dva policaja, pa če se raztreščita za prvim ovinkom, kakor me tut boli za vse norce, ki ga serjejo na naših cestah.
Aja saj to še ni vse, kar sem nocoj videl - na trzinski 4 pasovnici je en ata v R5 med vožnjo na svojih kolenih imel 5 let starga mulota, ki je šofiral. Fak a? Kje so bli tukaj policaji?
No kot sem omenil - pol folka na cestah je utrganga, policija izvaja rigorozno zakonodajo, nekateri izmed njihovih vrst pa jo sami nonšalantno kršijo. Take stvari so nedopustne in sistem pravil v naši državi se sesuva sam vase.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne jun 12, 2005 10:54 pm

Kot je že bilo rečeno: vrana vrani ne izkljuje oči. Sam osebno sem bil že priča prevelikim hitrostim brez modrih luči.... Ampak - jebiga. Ne se sekirat preveč zaradi tega ker boste v najslabšem primeru vi najkrajšo potegnili. Žal. Oblast je oblast in tako bo tudi ostalo.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Ne jun 12, 2005 11:26 pm

S klicanjem na 113 in sprasevanjem ce so policisti na nujni voznji ne boste nic dosegli. Vsaj kakrsne imam jaz izkusnje s tem.

Se eno sem se spomnil.. par let nazaj se s prijateljem peljeva okol polnoci iz lj proti sneberju, in sred sneberja (nasprot cerina) se je en policaj spomnil obracati sred ceste z manevriranjem brez luci, brez zmigovcev, tko da je blo treba kr ornk bremzat, da ga nisva zagazla. Kaj je takrat tam pocel s sluzbenim avtomobilom mi ni jasno, zgledal pa je pijan.

Da se tole dodam: moje pisanje ne opisuje vseh policajev - sam imam z njimi dobre izkusnje. Za kar sem bil ustavljen je bila ze kar precej velika prekoracitev hitrosti, kazni pa sem takoj placu, pa tudi v drugih primerih kontrole prometa so bili postopki povsem korektni. So pa oceta ustavili za nekih 65km/h 300m pred kriziscem z omejitvijo 60. Po (ocitno utemeljeni) pritozbi, da je bil zmerjen pred znakom se ni bilo glasu iz sodisca, pa je sigurno ze leto mimo.
Slika

marky18
Nov uporabnik

Kraj: u lukn

Napisal/-a marky18 Ne jun 12, 2005 11:44 pm

Dokler bodo vodilni na stolčkih razmišljali samo kako napolniti proračun policije , se ne bo nič spremenilo . Za samo varnost na cestah pa nič , naj prvo ceste porihtajo pa ustrezno označijo , itd......... Šele potem so na vrsti policisti z kaznimi ...

Drgač so nekateri policaji korektni in zelo " fer " , imaš pa taprave idiote ki frajarirajo in se ven mečejo .

LP
Turbo Addict

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Po jun 13, 2005 7:40 am

Jst bom tko reku: Sej je res težko zmer vozit po omejitvah pa tud verjetno 95% nas frumovcev redno prekoračuje hitrosti, tistih ostalih 5% pa serje pa gnoji po cesti po omejitvami. In zdej vsi tle zgledate ko eni angelčki, ki bi, če bi bli policaji, vedno vozili po omejitvah in bili vzor drugim soudeležencem v prometu. Buče! Že zdej k nimamo protekcije ga serjemo po cesti, kolk bi ga večina šele pol.
Jst če pač vidim policaje, k se terajo 120 tm kjer je omejitev 90, vozim za njimi 120 in kaj mi bo? če je na nujni vožnji itak ne bo ustavlju, ker so lahko posledice še hujše, če pa ni sva pa na istem.

Drgač so pa včas res kkšne scene mal pretirane in preveč očitne. Npr. v LJ pri bavarskem dvoru lahko vsak dan vidiš kiblo, ki s Trdinove zavije levo proti centru čeprav ne sme in to ti samo mal zajauka z lučkami in pol se postav v kolono in čaka na semaforju. Mislm kva? :shock:

Vglavnem poudarek je pa predvsem na tem, da se postavite v kožo policista in si po pravici povejte, če ne bi kdaj stisnili na gas malo več kot je treba.

lp

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Po jun 13, 2005 7:53 am

Jest sm enkrat vido isto policijski kombi ka je dirko po cesti pol pa pride do krožnega pa se tam menda ene trikrat po krožnem pelo da so se gume slišale jst sm sam gledo pa jim je** matr :evil:
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po jun 13, 2005 8:01 am

pilgrim je napisal/-a::evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
sobota, 4. junij, 2005 - avtocesta Slovenska Bistrica - MB:
žena prehiteva kolono kamionov. Na prehitevalnem pasu vozi cca 140-150 km/h - j*bi ga, prehiteva pač. Za njo pridrvi civilna temno rdeča škoda (felicia, fabia, nekaj takega) in blinka, blinka, žmirka, pizdi, krili, se lepi na rit- pol metra za ženinega avta. Žena vseeno prehiti kolono kamionov in se umakne na vozni pas. ko jo nevrotična škoda prehiti, vidi, da za volanom sedi uniformirani policaj. :evil: :evil: :twisted: :evil:

tako dolgo, dokler bodo med policijo takšni nezreli kreteni kot so opisani primeri - in ki bi sicer morali biti po definiciji in funkciji vzorni primeri - bo naša prometna kultura u k*rcu - spoštljivemu bimmerjevemu trudu navkljub

pa je dobro vidla uniformo od policaja!Ker uniform me kar nekaj razlicnih! ;)

Glede pa vznje policajeva itd.... vam pa samo tko recem HVALA BOGU K VI PA VOZITE PAMETNO! :roll:

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht Po jun 13, 2005 8:15 am

se leps je pa vidt 3 policaje na motorjih + en policajski avto za njimi, kako kruzajo po ac, te prehitijo in se ti nabijejo spredi, in kr naenmu raznese posodo za olje, se mu podkadi kt ne vem kaj, olje ti pa vrze po havbi pa prvem steklu ... komi sm spravu dol tisto kur.. olje dol, sploh pa s sipe ...

... pol se pa najde kaksn kekec k te ustav in ti mori in ti podari simbolicno poloznco ker mas steklo umazano ...

Seamaster
Nov uporabnik

Napisal/-a Seamaster Po jun 13, 2005 9:13 am

Predlagam nakup:

www.sintelitalia.com

LPG

Uporabniški avatar
JaNi|86
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JaNi|86 Po jun 13, 2005 1:26 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:
pilgrim je napisal/-a::evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
sobota, 4. junij, 2005 - avtocesta Slovenska Bistrica - MB:
žena prehiteva kolono kamionov. Na prehitevalnem pasu vozi cca 140-150 km/h - j*bi ga, prehiteva pač. Za njo pridrvi civilna temno rdeča škoda (felicia, fabia, nekaj takega) in blinka, blinka, žmirka, pizdi, krili, se lepi na rit- pol metra za ženinega avta. Žena vseeno prehiti kolono kamionov in se umakne na vozni pas. ko jo nevrotična škoda prehiti, vidi, da za volanom sedi uniformirani policaj. :evil: :evil: :twisted: :evil:

tako dolgo, dokler bodo med policijo takšni nezreli kreteni kot so opisani primeri - in ki bi sicer morali biti po definiciji in funkciji vzorni primeri - bo naša prometna kultura u k*rcu - spoštljivemu bimmerjevemu trudu navkljub

pa je dobro vidla uniformo od policaja!Ker uniform me kar nekaj razlicnih! ;)

Glede pa vznje policajeva itd.... vam pa samo tko recem HVALA BOGU K VI PA VOZITE PAMETNO! :roll:

Nekaj ne kak mi vozimo nima veze kr mi smo kaznovani! Kaj pa oni ? Privoscijo si lahko kar hocejo in kdaj hocejo pa nic nebo...
sicer pa tak kot jih je ze dosti reklo ne se sekirat tak nias kaj za dosec
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov