Zzooommm je napisal/-a:Tale bullbar sploh ni slaba ideja, pravzaprav sem včeri kolegu mal za hec reku, da bo moj naslednji avto en terenec 5.0 turbo z ojačitvami spredaj - I stop for no one.
Vse preveč folka predrzno izsiljuje. Trmasti so, rinejo brezglavo, ne ozirajo se na druge sploh. Potem, ko te izsilijo, se pa premikajo kot stare mame, namesto, da bi pognali, ti morš pa bremze kurit zarad njih. Če bi mel terenca bi samo na gas prtisnu
jakaracman je napisal/-a:Zzooommm je napisal/-a:Tale bullbar sploh ni slaba ideja, pravzaprav sem včeri kolegu mal za hec reku, da bo moj naslednji avto en terenec 5.0 turbo z ojačitvami spredaj - I stop for no one.
Vse preveč folka predrzno izsiljuje. Trmasti so, rinejo brezglavo, ne ozirajo se na druge sploh. Potem, ko te izsilijo, se pa premikajo kot stare mame, namesto, da bi pognali, ti morš pa bremze kurit zarad njih. Če bi mel terenca bi samo na gas prtisnu
Bullbarov s ene da vec homologirat (vsaj zunaj ne, pri nas je verjetno enako). Prenevarni za pesce ...
pa še ena od včeri:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... c_id=79625
rok46 je napisal/-a:pa še ena od včeri:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... c_id=79625
tegale pa poznam,njegov sine trenera v našm klubu..sranje čisto,neki s emu je za bremzo sfukalo,skratka ni prijela pa je pr hitrosti bliz 280 zletu v ograjo,človeka je dobesedno nrdilo v kepo,ampk je tip obvladov motorje res u piko,pol pa tko zrd tehnične napake...se j je biu učasih tud večkratni državni prvak v derkah v svojih časih...Lovro Mervar...RIP ... sožalje družini
Lp
jakaracman je napisal/-a:Zzooommm je napisal/-a:Tale bullbar sploh ni slaba ideja, pravzaprav sem včeri kolegu mal za hec reku, da bo moj naslednji avto en terenec 5.0 turbo z ojačitvami spredaj - I stop for no one.
Bullbarov s ene da vec homologirat (vsaj zunaj ne, pri nas je verjetno enako). Prenevarni za pesce ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov