Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Če jun 16, 2005 10:44 am

Tam če greš po obvoznci mi mozirja proti nazarjah vmes nekje. Kak ti nej rečem, tam ko se zavije za komunalo mal viši kakih 100m viši. Je blo pa kr hudo ja.

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P Če jun 16, 2005 10:45 am

Sej ne trdim da je bil sam alko, je blo tut verjetn kej druzga a ne. Sam jebat ga pod alkotu je fur a ne? Že ni to dost velik razlog za nesreče?

MunjiS
Nov uporabnik

Napisal/-a MunjiS Če jun 16, 2005 10:46 am

:shock:...katastrofa.. :nae

Uporabniški avatar
Grega24
Nov uporabnik

Kraj: BLED

nesreca!!!

Napisal/-a Grega24 Če jun 16, 2005 11:15 am

evo zoper nesreca...tokrat dve osebi zgoreli!!!!!
ZADNJA NOVICA: 16.6.2005 11:43
V bližini Krškega sta v prometni nesreči pri naselju Smrečice zgoreli dve osebi.

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če jun 16, 2005 11:26 am

sranje :cry:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Če jun 16, 2005 11:30 am

Zzooommm je napisal/-a:Tale bullbar sploh ni slaba ideja, pravzaprav sem včeri kolegu mal za hec reku, da bo moj naslednji avto en terenec 5.0 turbo z ojačitvami spredaj - I stop for no one.
Vse preveč folka predrzno izsiljuje. Trmasti so, rinejo brezglavo, ne ozirajo se na druge sploh. Potem, ko te izsilijo, se pa premikajo kot stare mame, namesto, da bi pognali, ti morš pa bremze kurit zarad njih. Če bi mel terenca bi samo na gas prtisnu :twisted:

Bullbarov s ene da vec homologirat (vsaj zunaj ne, pri nas je verjetno enako). Prenevarni za pesce ...
Slika

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če jun 16, 2005 12:44 pm

To je tole od dans:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... c_id=79626

pa še ena od včeri:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... c_id=79625

Pa kaj to folku dogaja zadnje čase?! :?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jun 16, 2005 12:48 pm

jafak.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 16, 2005 12:49 pm

jakaracman je napisal/-a:
Zzooommm je napisal/-a:Tale bullbar sploh ni slaba ideja, pravzaprav sem včeri kolegu mal za hec reku, da bo moj naslednji avto en terenec 5.0 turbo z ojačitvami spredaj - I stop for no one.
Vse preveč folka predrzno izsiljuje. Trmasti so, rinejo brezglavo, ne ozirajo se na druge sploh. Potem, ko te izsilijo, se pa premikajo kot stare mame, namesto, da bi pognali, ti morš pa bremze kurit zarad njih. Če bi mel terenca bi samo na gas prtisnu :twisted:

Bullbarov s ene da vec homologirat (vsaj zunaj ne, pri nas je verjetno enako). Prenevarni za pesce ...

A se ne dajo odbit zdej "ponaredki" ki se zvijejo oziroma niso nevarni...vem da potem zgubi namen zaščite, ampak tako, za lepoto?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P Če jun 16, 2005 12:50 pm

Brez pripomb! Se vidi da folk ne študira s pravo glavo!!!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 16, 2005 12:54 pm

Courage™ je napisal/-a:jafak.

-||-
Slika

Ares
Novinec

Napisal/-a Ares Če jun 16, 2005 1:02 pm

Še mal pa boš mel v sloveniji večje možnosti da v prometni nesreči umreš kot pa službo dobiš.

Kam gre ta svet.. saj vem v PM :?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 16, 2005 1:05 pm

Evo dons sem jes skištov. Ščije ko p*****a, guma 0.5mm, pa že 3 dni skup nism vozu (prvič odkar mam izpit pomoje)... Upam da še znam :D

Upam da nau kerga nasprot...
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če jun 16, 2005 1:10 pm

tegale pa poznam,njegov sine trenera v našm klubu..sranje čisto,neki s emu je za bremzo sfukalo,skratka ni prijela pa je pr hitrosti bliz 280 zletu v ograjo,človeka je dobesedno nrdilo v kepo,ampk je tip obvladov motorje res u piko,pol pa tko zrd tehnične napake...se j je biu učasih tud večkratni državni prvak v derkah v svojih časih...Lovro Mervar...RIP ... sožalje družini

Lp
Slika

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Če jun 16, 2005 1:14 pm

sej po moje je ze zdaj vecja verjetnost da se ubijes v prometni nesreci kot da sluzbo dobis. pa vedno izpostavljajo hitrost ki po moje ni primaren vzrok, primarni vzroki so predvsem alkohol objestnost, neznanje in slaba infastukture cesar nasi vrli zakonodajalci ne bodo nikoli priznali. pa osebki , ki sam skrbijo za svojo rit pa sam gledajo kje bi se mocnejsi avto dobil ( zooom npr; ce te skrbi za varnost, kaj rabis 5.0 turbo motor? )..najbol bedno pr vsem tem je pa da tle vsi se zgražamo in zalujemo za mrtvimi, 10 min kasneje pa vsi veselo pomagamo enemu, ki bi rad svojo 15 let staro kripo navil na najmanj 200 konjev..zakaj? da bo lahko ušel norcem na cestI? dvomim. ne delam se angelčka, tudi jaz velikokrat vozim preko omejitev apka se zavedam svoje napake in jo poskušam odpraviti ne pa da tle pišem da sem kao ful zgleden voznik, ki še nikoli ni prekoračil omejitve ipd. bolje je da se zavemo svojih napak in drugim in sami sebi poskusamo dopovedati, da teh napak ne bi več delali, vsaj jaz to poskušam...očitno človeško življenje nima neke cene več...pa še nekaj..prevozim veliko kilometrov in nažalost so policaji zmeraj na istih mestih in še to ponavadi tam kjer ni nekih večjih nevarnost ( primer obvoznica mimo rogaške kjer ni v bližini razen koz ničesar) ni jih pa nikoli tam kjer bi res lahko kaj pomagali...in vsi mi poznamo veliko mest kjer so zelo pogosto nesreče ...a se jim res ne da delat ali kaj?.. situacija je ze skrajno resna ...ce sem se jaz zamislil bi se lahko vsak...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 16, 2005 1:19 pm

rok46 je napisal/-a:

tegale pa poznam,njegov sine trenera v našm klubu..sranje čisto,neki s emu je za bremzo sfukalo,skratka ni prijela pa je pr hitrosti bliz 280 zletu v ograjo,človeka je dobesedno nrdilo v kepo,ampk je tip obvladov motorje res u piko,pol pa tko zrd tehnične napake...se j je biu učasih tud večkratni državni prvak v derkah v svojih časih...Lovro Mervar...RIP ... sožalje družini

Lp

Fak...Lovro Mervar :shock: :( Jao...da ne bo kdo mislu da ga osebno poznam, ampak poznam ga pa kot dirkača...fak :(
Ampak ne pretiravajmo s hitrostjo...280 na mobikrogu... :? Ker na zadnje bo potem prišlo ven da je vozil objestno po zadnjem kolesu mimo mobikroga s hitrostji okoli 300 km/h...že do njega ni pošteno no ;)

R.I.P

ampak hudo no... :(
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če jun 16, 2005 1:38 pm

ja ok lej sej jst sm powedu sm tko kukr mi je fotr reku k sta bla dobra kolega,sicr so pa to spet sm domneve kukr drugi pravjo,en tko drug spet tko in sej veš kaku je zmer pride ena tretja resnica vn...no pustmo hitrost pa use to,uglavnm žalostno da se je to zgodilo prou njemu,evropski prva in še marsikej...ironično ampk resnično na žalost :cry:

Lp
Slika

twingo16v
Nov uporabnik

Napisal/-a twingo16v Če jun 16, 2005 1:45 pm

Najprej R.I.P. in sožalje vsem žalujočim!

Na točki zaviranja na ravnini, kjer je padel je hitrost okoli 200 km/h, odvisno od motorja, vzrok odpoved prve zavore, pa konc ugibanja :(

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jun 16, 2005 2:11 pm

jakaracman je napisal/-a:

Bulbare se da povsod homologirat. Pri nas še dovolijo bullbare, ki so pred odbijačem, v Italiji mora biti postavljen pa na avto tako, da ne podaljša avtomobila - torej ga moraš dat vdelat v odbijač. Jst ga delam sam, tazga kopiram ki je bil narejen prav za feroze.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

Napisal/-a ziga24 Če jun 16, 2005 2:26 pm

Walker_P je napisal/-a:Tam če greš po obvoznci mi mozirja proti nazarjah vmes nekje. Kak ti nej rečem, tam ko se zavije za komunalo mal viši kakih 100m viši. Je blo pa kr hudo ja.

Če se pelješ iz smeri Nazarje-Mozirje zna bit tista ravnina kr kritična za prehitevanje, ker se ne vidi dobro...
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov