AIRbrush je napisal/-a:Pa je konkretno kr precej varnostnik kriv. Kaj ga ima on za noter spuščat kar tako v tri dni.
killah bee je napisal/-a:Res škoda,sam varnostnik je pa res fuknjen u glavo![]()
Zgleda da bo mobikrog šel adijo papa,kokr piše se zavzemajo za zaprtje dirkališča
ALFA 166 je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:thja tako je... zalostno toda resnicno
zdej bo pa spet LOGATEC aktualen.
Samo je drag najem...
Zakaj drag najem? Delaj to kar mi delamo pozn ponoc nas pride ene par pa se zapeljemo kksne parkarat ful hitr in pol gas nazaj domov!![]()
![]()
![]()
P.S. : Ne okol govort!!
Mož čokate postave z brki je napisal/-a:ALFA 166 je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:thja tako je... zalostno toda resnicno
zdej bo pa spet LOGATEC aktualen.
Samo je drag najem...
Zakaj drag najem? Delaj to kar mi delamo pozn ponoc nas pride ene par pa se zapeljemo kksne parkarat ful hitr in pol gas nazaj domov!![]()
![]()
![]()
P.S. : Ne okol govort!!
In prav je tako. Upam, da jim čimbolj zjebete asfalt, oderuhom
Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Sej se dobijo tud gume z žeblji...
mloncar je napisal/-a:citiram sporočilo PU Krško:Nesreča na dirkališču - Dne 15.06.2005 v popoldanskem času je 48 letni občan iz Novega mesta pripeljal motorno kolo s tovornim avtomobilom na dirkališče Mobi krog, ki se nahaja izven naselja Črešnjice pri Cerkljah ob Krki. Z motorjem se je nato vozil po dirkališču, ko pa je pripeljal v levi nepregledni ovinek je padel ter nato trčil v zaščitno ograjo. Pri padcu je voznik zadobil tako hude telesne poškodbe, da je na kraju umrl.
Slide je napisal/-a:Sej ni panike, res tudi dirkači precenjujejo svoje sposobnosti, ampak ta je imel res nesrečo...jaz sm pa mal nataknjen dons, tko da tudi z moje strani...brez zamere
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov