Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 19, 2005 8:54 pm

Lahko se uprasas zakaj ti feln niso ukradli... :roll:
PA pol zakaj obstaja vandalizem?
Kaj pa ris s kljucem cez cel bok avta? mislim da bi blo malo drazje kot toti pokrovcki.
Folk je pac fasljiv al kaki pac. nic vec ni varno dan danes.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne jun 19, 2005 10:20 pm

monster_d je napisal/-a:Folk je pac fasljiv al kaki pac. nic vec ni varno dan danes.

tocno to !!
smo meli tud mi ze take in drugacne frke.. kolk retkap so z bivse 19ke pobral.. se celo prikolico se 1× skusal odpelat iz parkirisca PRED HISO !! sicer so bli cigani.. dejstvo je da nic ni vec varno.. sej še mi sami nismo vec varni.. :roll: :roll:

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Ne jun 19, 2005 10:39 pm

COSWORTH LOOK je napisal/-a:
stealth je napisal/-a:isto...zakaj ko parkiram v cityparku svojga stealtha dostikrat potem pa najdem nove rise na plehu. Pač eni imajo užitek uničevat.
Sam da ga pa dobim v roke paglavca mu ni spasa, bo fasu tut za ostale rajse k jih ni on naredu.

no men so ulomil v avto dobim tipa in ga stovčem pridemo na sodišče on je dobu kazen 60,000sit za stroške sodišča men povrnt stroške pa 2 let pogojne
pol pa sodnica reče da zarad povzročitve poškodb lohk on mene tož za 1,000,000 do 2,500,000sit na srečo smo se zmenil

sam tip dobi kazn za polovico moje plače jaz pa k sem ga dobu me lohk tož da 10 let zanga delam

aja pa sobnica je rekla da se mi naslednič bol splača vlomilca ubit kot pa stovč ker me pride čnej pa ča bi bil v zaporu pametn bi bil hmal zunej

naša zakonodaja je v p---i

evo tega pa jaz ne razumem, če se en spravi krasti tvojo lastnina in ga ti dobiš ter nabiješ da te lahko še tožijo, namesto da ti dajo nagrado ker si nalomu kradljivca in ga policaji ne bodo rabli iskat in z njem met probleme. To ne sme bit tako, ker se s tem podpira kraje, če bi bil sam odgovoren za posledice kraje bi marsikdo prenehal s tem.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jun 20, 2005 7:22 am

COSWORTH LOOK je napisal/-a:
stealth je napisal/-a:isto...zakaj ko parkiram v cityparku svojga stealtha dostikrat potem pa najdem nove rise na plehu. Pač eni imajo užitek uničevat.
Sam da ga pa dobim v roke paglavca mu ni spasa, bo fasu tut za ostale rajse k jih ni on naredu.

no men so ulomil v avto dobim tipa in ga stovčem pridemo na sodišče on je dobu kazen 60,000sit za stroške sodišča men povrnt stroške pa 2 let pogojne
pol pa sodnica reče da zarad povzročitve poškodb lohk on mene tož za 1,000,000 do 2,500,000sit na srečo smo se zmenil

sam tip dobi kazn za polovico moje plače jaz pa k sem ga dobu me lohk tož da 10 let zanga delam

aja pa sobnica je rekla da se mi naslednič bol splača vlomilca ubit kot pa stovč ker me pride čnej pa ča bi bil v zaporu pametn bi bil hmal zunej

naša zakonodaja je v p---i

Drugič ga tko stuč, da et noben ne bo vidu, pa potem njegova beseda proti tvoji nič ne velja - ti si zaposlen urejen, on ima pa 100 kaznivih dejanj na policiji prijavljenih.
Ma če men kdo kej proba ukrast ga bojo najdl na kakem drevesu obešenga za eno nogo, še prej bom pa ene 2 dni na njem box treniral, pol pa sred šume obešenga pustu.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov