Upam, da ga najdes, grem pa zdele se enkrat slikco pogledat, ce slucajno kje kaj opazim... v okolici Ljubljane

[g0ran24] je napisal/-a:ja kak pa ga sploh ukradejo ?
recimo kodni vžigi so pa blokade pa kak še kr zmer :s
Sh3bO je napisal/-a:Nekdo je napisal ne tako dolgo nazaj: če ti lahko ledvice ukradejo, zakaj ti pa potem ne bi mogli avtomobila. Morate vedet da so vsi alarmi, vse ključavnice le za poštene ljudi. Ni osebnega avtomobila, da se ga ne bi dalo ukradit. Nekateri so pač bol popularni, nekateri pa manj oz. sploh niso.
Kar se pa tiče Črne Gore je pa treba povedat, da so ukradeni avtomobili zelo popularni tam dol. Če še ne veste so se v Črni Gori vozili z novimi Golf IV še preden so jih začeli v Nemčiji prodajati. In potem se človek malo zamisli.
Uros1 je napisal/-a:Moje sožalje, da so ti ga ukradli!!!!!!!!!
S tem folkom bi blo treba obračunat the old fashin way![]()
Hotu sem dodati samo to, da avta žal ne boš nikoli več videl !!!!!!!!!!!!!![]()
Zadeva gre pa nekako takole - za to, da odpeljejo golfa IV, z ali brez alarma potrebujejo pribljižno 1 minuto !!! Torej alarm čisto nič ne pomaga ! To kar so pa včasih delali, da so avtomobile okoli vozili, pa čez mejo je pa že zdavnaj mimo.
Avto odpeljejo do prve "varne" garaže in ga popolnoma razstavijo !! Avto se potem po delih prodaja med drugim tudi lokalnim avtoservisom in pooblaščenim avtohišam, ki potem te rabljene dele prodajajo oziroma menjajo kot, da so novi. Torej po tem, ko avto pripeljejo v garažo odstranijo dve identifikacijski številki, ki se nahajata na avtomobilu - ponavadi ena v prostoru motorja in ena v prtljažnem prostoru, policisti tudi če avto oz. dele najdejo nimajo kako dokazati za kateri avto se gre in s tem je tat opran krivde!
Naj pa bi bili dve organizirani skupini, ki kradeta te avtomobile in sicer ena iz Medvod in ena iz Kamnika.
To so informacije direktno iz ust policista! Vem pa to, ker so prijateljici prav tako ukradli srebrnega golfa IV generation in sem šel z njo prijavit krajo in sva se z policistom oz. detektivom še malo pogovarjala.
Tko da vsem skupaj opozorilo - zadnje čase so golfi predvsem IV z veliko dodatne opreme precej na udaru. Čuvajte svoja vozilca !
Lep pozdrav vsem skupaj![]()
Uroš
Master7 je napisal/-a:Uros1 je napisal/-a:Moje sožalje, da so ti ga ukradli!!!!!!!!!
S tem folkom bi blo treba obračunat the old fashin way![]()
Hotu sem dodati samo to, da avta žal ne boš nikoli več videl !!!!!!!!!!!!!![]()
Zadeva gre pa nekako takole - za to, da odpeljejo golfa IV, z ali brez alarma potrebujejo pribljižno 1 minuto !!! Torej alarm čisto nič ne pomaga ! To kar so pa včasih delali, da so avtomobile okoli vozili, pa čez mejo je pa že zdavnaj mimo.
Avto odpeljejo do prve "varne" garaže in ga popolnoma razstavijo !! Avto se potem po delih prodaja med drugim tudi lokalnim avtoservisom in pooblaščenim avtohišam, ki potem te rabljene dele prodajajo oziroma menjajo kot, da so novi. Torej po tem, ko avto pripeljejo v garažo odstranijo dve identifikacijski številki, ki se nahajata na avtomobilu - ponavadi ena v prostoru motorja in ena v prtljažnem prostoru, policisti tudi če avto oz. dele najdejo nimajo kako dokazati za kateri avto se gre in s tem je tat opran krivde!
Naj pa bi bili dve organizirani skupini, ki kradeta te avtomobile in sicer ena iz Medvod in ena iz Kamnika.
To so informacije direktno iz ust policista! Vem pa to, ker so prijateljici prav tako ukradli srebrnega golfa IV generation in sem šel z njo prijavit krajo in sva se z policistom oz. detektivom še malo pogovarjala.
Tko da vsem skupaj opozorilo - zadnje čase so golfi predvsem IV z veliko dodatne opreme precej na udaru. Čuvajte svoja vozilca !
Lep pozdrav vsem skupaj![]()
Uroš
Končno nekdo k ve kaj se dela s temi avtomobilčki. Pa kaj je z vami za koga je pa zanimiva golf IV v črni gori. Pa mislte, da se komu da jebat s temi skreti, da jih bo prpelu 1000 km v črno goro. Razmišlajte tud otroško. Sprijaznte se, da so lopovi v Sloveniji, ki rabjo dele. Veliko razbitih avtomobilov se uvozi iz Nemčije, ki pa se potem sestavijo v Sloveniji na tak način, da se ga ukrade.
Kar se pa tiče tvojga golfa ti lahk povem, da je veselo razstavljen ter že sestavljen na drugem golfu.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov