Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr jun 22, 2005 8:44 pm

Pa sej se ti more strgat, da se ti kej tazga zgodi :x vsaj men bi se :cry:

Upam, da ga najdes, grem pa zdele se enkrat slikco pogledat, ce slucajno kje kaj opazim... v okolici Ljubljane :roll:
Slika

Uporabniški avatar
206freak
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a 206freak Sr jun 22, 2005 8:45 pm

Sam mi ni jasno kako so ga sploh lahko.... :ue
Zdaj lahk sam še čakaš in :pray:
LP
Life is fun!

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr jun 22, 2005 11:49 pm

thecjen ej ni mi jasno .. kako so ti ga sunl, ej re bad sploh se najbl spomnem tega d mi je prhavc govoru kako si ga poštimou in pa vidu sm ga v slovenij gradcu ... dej če kej zvoham al pa vidm gremo v akcijo .. samo je zklo mal možnosti!!! :cry: škoda ker si se preselu na planino .. morš vedt planina ni varna za nobeno stvar!!!!

link: http://www.policija.si/si/okc/novice/no ... hp?id=5193

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Če jun 23, 2005 5:59 am

Tud mojmu kolegu so pred dvemi meseci sunli golfa 4 GTI isto tak k tvoj pa o njem ne duha ne sluha. Sam k on ni mel KASKO. Drugač golf 4 je zlo iskana roba tko da ti lahk povem da sočustvujem s tabo in upam da ga boš najdu. :cry: :cry:

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Če jun 23, 2005 6:28 am

Ja golfi grejo res kot sveze zemljice. Mojemu prijatelju so vLjubljani v varovani garazi vlomili v golfa in mu ukradli air baga- mislim to ne mors verjet... Na sreco so mu pustili radio, ker jih je zalotil varnostnik... No potem on postima avto nazaj, tko da je vse kul in mu cez en mesec spet ulomjo ... To kar se zadnje case dogaja je res noro in nazalost je tukaj edina stvar to, da kupis kaksnega nezanimivega japonca... Oziroma imas v avtu enga razjarjenega Pitbulla.
Upam, da ga bojo nasli. Ceprav so moznosti zelo majhne, saj vecina ukradenih golfov in ostalih ukradenih avtomobilov konca nekje v Romuniji.
LP
Slika

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Če jun 23, 2005 6:35 am

ročno granato zvežeš na vrata da potegne zatič ko odpreš vrata ;)

pol pa nepridiprav pride pa odpre pol pa :twisted: :atensn
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 23, 2005 7:13 am

Se mi zdi, da kot cele avte najbolj kradejo tele STOCK avte z dosti opreme.. Fino za prodat pa za rezervne dele. Pa itak je takih avtov miljon, tko da se noben ne sekira če se pelje mimo njega.. Recimo če bi ukradu enga k ga ni tok na cesti, kaj šele kak predelan avto - bi se možnosti da ga spravi kam močno zmanjšale.

Res upam da kolo dobiš nazaj, pa tudi, da bi odkrili storilca in ga fest nalomili.. Kazni itak ne bo taprave iz sodišča... (6mesecevpogojno.press)
Slika

Uros1
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Uros1 Če jun 23, 2005 8:25 am

Moje sožalje, da so ti ga ukradli!!!!!!!!!
S tem folkom bi blo treba obračunat the old fashin way :-:o

Hotu sem dodati samo to, da avta žal ne boš nikoli več videl !!!!!!!!!!!!! :(
Zadeva gre pa nekako takole - za to, da odpeljejo golfa IV, z ali brez alarma potrebujejo pribljižno 1 minuto !!! Torej alarm čisto nič ne pomaga ! To kar so pa včasih delali, da so avtomobile okoli vozili, pa čez mejo je pa že zdavnaj mimo.
Avto odpeljejo do prve "varne" garaže in ga popolnoma razstavijo !! Avto se potem po delih prodaja med drugim tudi lokalnim avtoservisom in pooblaščenim avtohišam, ki potem te rabljene dele prodajajo oziroma menjajo kot, da so novi. Torej po tem, ko avto pripeljejo v garažo odstranijo dve identifikacijski številki, ki se nahajata na avtomobilu - ponavadi ena v prostoru motorja in ena v prtljažnem prostoru, policisti tudi če avto oz. dele najdejo nimajo kako dokazati za kateri avto se gre in s tem je tat opran krivde!
Naj pa bi bili dve organizirani skupini, ki kradeta te avtomobile in sicer ena iz Medvod in ena iz Kamnika.

To so informacije direktno iz ust policista! Vem pa to, ker so prijateljici prav tako ukradli srebrnega golfa IV generation in sem šel z njo prijavit krajo in sva se z policistom oz. detektivom še malo pogovarjala.

Tko da vsem skupaj opozorilo - zadnje čase so golfi predvsem IV z veliko dodatne opreme precej na udaru. Čuvajte svoja vozilca !

Lep pozdrav vsem skupaj :hi
Uroš

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Napisal/-a [g0ran24] Če jun 23, 2005 8:28 am

ja kak pa ga sploh ukradejo ?

recimo kodni vžigi so pa blokade pa kak še kr zmer :s

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Če jun 23, 2005 8:36 am

Ja, mene tud to zanima. Kako vžgejo avto, če ima ta kodno varovan vžig motorja. A če jim ga ne uspe vžgat, ga pa kr odšlepajo, al kaj?

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če jun 23, 2005 9:28 am

Sožalje za avto držim pesti, da ga mogoče pa le najdeš čeprav so možnosti zelo zelo male :cry: pa še v SGju sem ga gledal kak je lep, a zdej ga več ni :evil:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če jun 23, 2005 9:39 am

[g0ran24] je napisal/-a:ja kak pa ga sploh ukradejo ?

recimo kodni vžigi so pa blokade pa kak še kr zmer :s

prklopš laptop in to je to
golfi pa audiji so popularni avtomobili in so zato bol na udaru
sej lahk pogledate kolk so jih ukradl prejšn mesec
pa še podoben sistem varovanja in odklepanja majo, tko da tatovi res nimajo nevemkakšnga dela
podpis

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Napisal/-a [g0ran24] Če jun 23, 2005 10:03 am

misliš VAG pa to ta konektor je pod haubo a ne

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če jun 23, 2005 10:36 am

Nekdo je napisal ne tako dolgo nazaj: če ti lahko ledvice ukradejo, zakaj ti pa potem ne bi mogli avtomobila. Morate vedet da so vsi alarmi, vse ključavnice le za poštene ljudi. Ni osebnega avtomobila, da se ga ne bi dalo ukradit. Nekateri so pač bol popularni, nekateri pa manj oz. sploh niso.
Kar se pa tiče Črne Gore je pa treba povedat, da so ukradeni avtomobili zelo popularni tam dol. Če še ne veste so se v Črni Gori vozili z novimi Golf IV še preden so jih začeli v Nemčiji prodajati. In potem se človek malo zamisli.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jun 23, 2005 10:38 am

Sh3bO je napisal/-a:Nekdo je napisal ne tako dolgo nazaj: če ti lahko ledvice ukradejo, zakaj ti pa potem ne bi mogli avtomobila. Morate vedet da so vsi alarmi, vse ključavnice le za poštene ljudi. Ni osebnega avtomobila, da se ga ne bi dalo ukradit. Nekateri so pač bol popularni, nekateri pa manj oz. sploh niso.
Kar se pa tiče Črne Gore je pa treba povedat, da so ukradeni avtomobili zelo popularni tam dol. Če še ne veste so se v Črni Gori vozili z novimi Golf IV še preden so jih začeli v Nemčiji prodajati. In potem se človek malo zamisli.

ja. pa zdaj se vozijo že z koncepti nove shelby cobre...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če jun 23, 2005 10:58 am

Dođite na ljetovanje u Crnu Goru. Vaša kola su već tu :D

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Če jun 23, 2005 11:03 am

Uros1 je napisal/-a:Moje sožalje, da so ti ga ukradli!!!!!!!!!

Zadeva gre pa nekako takole - za to, da odpeljejo golfa IV, z ali brez alarma potrebujejo pribljižno 1 minuto !!! Torej alarm čisto nič ne pomaga ! To kar so pa včasih delali, da so avtomobile okoli vozili, pa čez mejo je pa že zdavnaj mimo.
Avto odpeljejo do prve "varne" garaže in ga popolnoma razstavijo !! Avto se potem po delih prodaja med drugim tudi lokalnim avtoservisom in pooblaščenim avtohišam, ki potem te rabljene dele prodajajo oziroma menjajo kot, da so novi. Torej po tem, ko avto pripeljejo v garažo odstranijo dve identifikacijski številki, ki se nahajata na avtomobilu - ponavadi ena v prostoru motorja in ena v prtljažnem prostoru, policisti tudi če avto oz. dele najdejo nimajo kako dokazati za kateri avto se gre in s tem je tat opran krivde!
Naj pa bi bili dve organizirani skupini, ki kradeta te avtomobile in sicer ena iz Medvod in ena iz Kamnika.

To so informacije direktno iz ust policista! Vem pa to, ker so prijateljici prav tako ukradli srebrnega golfa IV generation in sem šel z njo prijavit krajo in sva se z policistom oz. detektivom še malo pogovarjala.

Tko da vsem skupaj opozorilo - zadnje čase so golfi predvsem IV z veliko dodatne opreme precej na udaru. Čuvajte svoja vozilca !

Uroš

Končno nekdo k ve kaj se dela s temi avtomobilčki. Pa kaj je z vami za koga je pa zanimiva golf IV v črni gori. Pa mislte, da se komu da jebat s temi skreti, da jih bo prpelu 1000 km v črno goro. Razmišlajte tud otroško. Sprijaznte se, da so lopovi v Sloveniji, ki rabjo dele. Veliko razbitih avtomobilov se uvozi iz Nemčije, ki pa se potem sestavijo v Sloveniji na tak način, da se ga ukrade.
Kar se pa tiče tvojga golfa ti lahk povem, da je veselo razstavljen ter že sestavljen na drugem golfu.
LP

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če jun 23, 2005 11:49 am

zdej bom mogu še svojga cel cajt met na očesu,če pravte da gredo kt vroče žemlce.
jafak.
aja,se mi je zdel da ni highline,sam nism bil 4sure,k se ni fajn vidl ali maš meglenke al ne.
šeenkrat:upam da boš kje kej zvohal...velik sreče

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jun 23, 2005 12:01 pm

Master7 je napisal/-a:
Uros1 je napisal/-a:Moje sožalje, da so ti ga ukradli!!!!!!!!!

Uroš

Končno nekdo k ve kaj se dela s temi avtomobilčki. Pa kaj je z vami za koga je pa zanimiva golf IV v črni gori. Pa mislte, da se komu da jebat s temi skreti, da jih bo prpelu 1000 km v črno goro. Razmišlajte tud otroško. Sprijaznte se, da so lopovi v Sloveniji, ki rabjo dele. Veliko razbitih avtomobilov se uvozi iz Nemčije, ki pa se potem sestavijo v Sloveniji na tak način, da se ga ukrade.
Kar se pa tiče tvojga golfa ti lahk povem, da je veselo razstavljen ter že sestavljen na drugem golfu.
LP

Pa to se dela že mnogo mnogo časa v sloveniji. Čez mejo jih je brezveze vozit, ker je premalo zaslužka - tist k ga ukrade pa čez mejo pripelje dobi 1000eur, posrednik pa pol kake 2000, če ga pa ukrade pa 3 ulce stran u garažo prpelje pa dobi za dele mnogo mnogo več, pa še rizika na meji ni. Vem za par njih k to počnejo(vsaj pred 2 leti so to vidno počel, ker je imel tok avtodelov, da se jih skrit ni več dal, sam jim policija ne more nič dokazat(manjkajo cifre). Bi jim pa z veseljem pomagal(enkrat za spremembo policajem), da se take stvari mal pošlihtajo. Poznam tut človeka, ki ve da so na njegovi zemlji zakopane tablice ukradenih avtov(zasuval je vodnjak in je vidu k so ponoč notr metal - okol 10m globoko), pa se noben noče nč pobrigat za to, da bi jih odkopali, sam se pa boji tistih ljudi, ker...
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov