Ti kr sodnici povej kva je blo al pa na kadrovsko na policijo :P Da sta mela deal

lp

gizmo je napisal/-a:A si mogoč pomislu, da ti je prbil najnižjo kazn namest da te vleče na tehničnga. Ne vem ampak jst ne bi kompliciru in bil kr zadovoljen.![]()
Čeprav po drugi strani...
h2 je napisal/-a:jah polcaji so polcaji in oni imajo use pravice!1!!
no ceprau edino kar je na AC ce ti vozis npr. 150km/h mora potem tudi on narediti prekrsek saj mora voziti usaj 160km/h in on potem bol ogroza promet!
kok so neumni!
JOYride je napisal/-a:Nej najprej povem, da js policaje cist spostujem. Pac majo sluzbo tako, da jih ljudje ne marajo prevec. Js jih osebno poznam kr neki na razlicnih pozicijah, pa tud z drugimi v prometu nikol nism mel problemov. Kr precejkrat so mi pogledal skoz prste, ce sm dobu kazn sm si jo pa itak zasluzi.
No uglavnm, uceri...
Se pelem se s 3mi v mojem avtu prot centru. Pr tivoliju se mi na rit nalep policijska astra in me cist pricakovano ustav nasprot Leva. Vozu sm cist po pravilih, avto vecinoma homologeran... Pa stop en mlad policaj do mene in klasika: '' kontrola, voznisko pa prometno prosm.'' Pokazem, vse kul. Pol: '' se homologacijo prosm.'' Pokazem, notr vpisane temne sipe, feltne, fedri. Pa mi tip rece, da more bit air intake tut vpisan, pa da bomo sli mal na tehnicn pregled. Pol si je sicer premislu, pa mi prjavu, da me bo kaznoval za neuporabo varnostnega pasu. No, fora pa je v tem, da sm bil skos prpet, prej, med, po... skos! Mi on rece ne niste bil. Vsi kolegi v avtu sam gledajo pa ''ampak je bil res prpet''
No, to je to. Sicer sm mel res sreco s tehnicnim ampak WTF - varnostni pas. Pa sm pol mal razmislou, pritozba? Sej mam 3 price. Ampak proti dvema policajema nimam nic.
Je kar je, verjetno bom mogu placat.
Hotu sm sam povedat BRAVO, tak odnos s strani policije res mece 'lepo' luc na njih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov