Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Pe jun 24, 2005 4:57 pm

To me spominja na uno sceno iz odvetniških filmov: Kljub temu, da nisi nikogar ubil, priznaj da si ga in boš dobil samo 5 let zapora + 2 leti pogojno, namesto električnega stola. :roll:

Ti kr sodnici povej kva je blo al pa na kadrovsko na policijo :P Da sta mela deal :D

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Pe jun 24, 2005 7:41 pm

gizmo je napisal/-a:A si mogoč pomislu, da ti je prbil najnižjo kazn namest da te vleče na tehničnga. Ne vem ampak jst ne bi kompliciru in bil kr zadovoljen. :roll:
Čeprav po drugi strani...

Človek, bodi vesel, ker si jo čist po domač povedan, svinjsko pocen odnesu!

Je*at ga, neki ti je pač iz principa mogu napisat pa čeprov na rahlo "ne-lep" način, ampak, v nasprotnem primeru bi fasal 100.000 SIT kazni, odvzem tablic in izredni tehnični pregled pa še kakšen bombonček po možnosti.

Skratka, mel si srečo in tudi policist je bi več kot "prijazen" do tebe, ker verjemi mi, če bi te hotel "zašiti", bi to naredil brez oklevanja in brez kakršnegakoli prerekanja.

A se ti ne zdi, da mal pretiravaš?

P.S.: Pa brez zamere, to je samo moje skromno mnenje.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Pe jun 24, 2005 7:50 pm

mogoče je pa mislu s tem da ti da kazen za pas namesto homolomo...da drugič ko te dobi pa hudič....

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne jun 26, 2005 8:14 pm

jah polcaji so polcaji in oni imajo use pravice!1!!
no ceprau edino kar je na AC ce ti vozis npr. 150km/h mora potem tudi on narediti prekrsek saj mora voziti usaj 160km/h in on potem bol ogroza promet!
kok so neumni!

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Ne jun 26, 2005 8:20 pm

h2 je napisal/-a:jah polcaji so polcaji in oni imajo use pravice!1!!
no ceprau edino kar je na AC ce ti vozis npr. 150km/h mora potem tudi on narediti prekrsek saj mora voziti usaj 160km/h in on potem bol ogroza promet!
kok so neumni!

okej ta je mal neumesna....sej mora pr vsaki stvari pol hipotetično narest prekršek...čudn da ni prekršek k ti z liziko pomaha...sej veš led diode pa to... :roll: :roll: pa k se rešilc mim tebe 200 prpele pa ti vzad blenda ubistvu več prekrškov nardi...blenda,preveč hitr vozi, pa še neke modre ledice mu vsepovsod šajnajo....

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne jun 26, 2005 9:18 pm

h2 :bonk ne mi s takmi no, kolk si pa star.

Evo tega se jaz zelo bojim. Da bi men to naredu, hmmm....pomoje ne bi blo potrplena. Ker, da bo pa rekel nekaj kar ni res, to pa pri meni enostavno NE gre.

ahim pa dobro. Kaj jo je svinjso pocen odnesu. Mulc mal zagrozil s tehnicem pol pa prbil nekaj kar ni res. JA FAAAAK. No enkrat bo ta mulc naletel na pravo osebo pa bo stala. :DDD
SlikaSlika

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Ne jun 26, 2005 9:23 pm

stari nauš verjeu, js sm tut predvčerišnem dubu za pas..

pa sm veseu k bi loh dubu za najmn 10x večjo kazn za storjen prekršek, aja pa biu sm tut pripet.. uglavnm thx copsi!
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
Pifi
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Pifi Ne jun 26, 2005 9:39 pm

tudi jaz se lahko pohvalim z kaznijo za 'nepripetost', čeprav sem bil pripet, ko so me vstavli in se pripnem vedno ko se vsedem v avto. je pa to blo bolj 'na vasi', tak da keri je prej omeno, da so policaji v mestih bolj zaj3ban! kot tisti izven mesta - a.a pomoje nebo držalo.

lp
Slika
The Good, The Bad, The Ugly

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne jun 26, 2005 9:46 pm

ah..100000× ze premleta tema - policaji :roll: nimas jim kaj.. tko je to.. sprjaznt se :evil:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Re: Policaji

Napisal/-a Voith Po jun 27, 2005 2:26 am

JOYride je napisal/-a:Nej najprej povem, da js policaje cist spostujem. Pac majo sluzbo tako, da jih ljudje ne marajo prevec. Js jih osebno poznam kr neki na razlicnih pozicijah, pa tud z drugimi v prometu nikol nism mel problemov. Kr precejkrat so mi pogledal skoz prste, ce sm dobu kazn sm si jo pa itak zasluzi.
No uglavnm, uceri...
Se pelem se s 3mi v mojem avtu prot centru. Pr tivoliju se mi na rit nalep policijska astra in me cist pricakovano ustav nasprot Leva. Vozu sm cist po pravilih, avto vecinoma homologeran... Pa stop en mlad policaj do mene in klasika: '' kontrola, voznisko pa prometno prosm.'' Pokazem, vse kul. Pol: '' se homologacijo prosm.'' Pokazem, notr vpisane temne sipe, feltne, fedri. Pa mi tip rece, da more bit air intake tut vpisan, pa da bomo sli mal na tehnicn pregled. Pol si je sicer premislu, pa mi prjavu, da me bo kaznoval za neuporabo varnostnega pasu. No, fora pa je v tem, da sm bil skos prpet, prej, med, po... skos! Mi on rece ne niste bil. Vsi kolegi v avtu sam gledajo pa ''ampak je bil res prpet''
No, to je to. Sicer sm mel res sreco s tehnicnim ampak WTF - varnostni pas. Pa sm pol mal razmislou, pritozba? Sej mam 3 price. Ampak proti dvema policajema nimam nic.
Je kar je, verjetno bom mogu placat.

Hotu sm sam povedat BRAVO, tak odnos s strani policije res mece 'lepo' luc na njih.

raj bot vesel da so ti tablce ostale.

to ti je pac napisu zato da ti ni uzel tablc. placi pa veseu si lahk.

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley Po jun 27, 2005 9:53 am

Tudi meni se je zgodilo da sem bil pripet, pa sem se odpel le zaradi tega da bi lažje izvlekel iz žepa denarnico v kateri sem imel vozniško. Pa mi je policaj po pregledu dokumentov rekel da naj se drugič pripnem - glede na to da me ni imel namena kaznovati sem mu le pritrdil in ga pozdravil preden sem odpeljal. V prihodnje pa jim bom povedal da si bom odpel pas, ker drugače lahko spregledajo da sem bil privezan.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov