Alfa-boxer je napisal/-a:Nekaj ur po točenju se ne sme nafte prodajati. To pa ni res. Samo med točenjem se ne bi smelo, mi pa jo na naši pumpi, ker bi zgubili zelo donosne stranke zaradi tega. V dokument ko sšprejmeš plinsko olje D2, kurilno olje ali nmb 95, se pač zapisuje ivo vode po eni uri in nivo vode po dveh urah, ko se konča polnjenje.
Potem poslovodja ni prebral okrožnice....Je pa res da je od pumpe do pumpe različno....ne bom povedu za kero pumpo govorim......ampak na tej je tko kot sm reku...
Bom povedu primer: Na črpalki ki je najbližje naši je prišlo 1x do tega da je bil nivo vode previsok, to so ugotovili po točenju iz cisterne, zato so črpalko zaprli, izčrpali vso nafto iz rezervoarja in jo razporedili v 3 najbližje črpalke, tako da je bla voda še v dovoljenih mejah.....To se je zgodilo 1x v dveh letih ko sem delal kot študent, pa še to so zelo urgentno uredili.....
Jaz podpiram slovenska podjetja, ker sem se začel zavedat, da bomo edin tako preživel. Kupujem paloma robčke, pijem fruktalove sokove, jem gorenjka čokolado itd. Če se ne bomo tega zavedali se nam bo kmalu slabo pisalo. Seveda je imel kdo slabe izkušnje tudi s petrolom, pa se vam ne zdi da pri tistih 15 molovih črpalkah (govorim na pamet) težje opazimo napake, kot pa pri več kot 200 petrolovih....To je tko kot bi reku da clioti bolj crkujejo kot lancie ypsilon.