Debate, ki niso vezane na ostala področja...

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr jul 06, 2005 7:05 am

Alfa-boxer je napisal/-a:Nekaj ur po točenju se ne sme nafte prodajati. To pa ni res. Samo med točenjem se ne bi smelo, mi pa jo na naši pumpi, ker bi zgubili zelo donosne stranke zaradi tega. V dokument ko sšprejmeš plinsko olje D2, kurilno olje ali nmb 95, se pač zapisuje ivo vode po eni uri in nivo vode po dveh urah, ko se konča polnjenje.

Potem poslovodja ni prebral okrožnice....Je pa res da je od pumpe do pumpe različno....ne bom povedu za kero pumpo govorim......ampak na tej je tko kot sm reku...

Bom povedu primer: Na črpalki ki je najbližje naši je prišlo 1x do tega da je bil nivo vode previsok, to so ugotovili po točenju iz cisterne, zato so črpalko zaprli, izčrpali vso nafto iz rezervoarja in jo razporedili v 3 najbližje črpalke, tako da je bla voda še v dovoljenih mejah.....To se je zgodilo 1x v dveh letih ko sem delal kot študent, pa še to so zelo urgentno uredili.....

Jaz podpiram slovenska podjetja, ker sem se začel zavedat, da bomo edin tako preživel. Kupujem paloma robčke, pijem fruktalove sokove, jem gorenjka čokolado itd. Če se ne bomo tega zavedali se nam bo kmalu slabo pisalo. Seveda je imel kdo slabe izkušnje tudi s petrolom, pa se vam ne zdi da pri tistih 15 molovih črpalkah (govorim na pamet) težje opazimo napake, kot pa pri več kot 200 petrolovih....To je tko kot bi reku da clioti bolj crkujejo kot lancie ypsilon.

zelenko
Nov uporabnik

Napisal/-a zelenko Sr jul 06, 2005 7:21 am

bravo!!! Lepo povedano. Tudi jaz vedno tankam na Petrolu

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For Sr jul 06, 2005 8:42 am

Jaz podpiram slovenska podjetja, ker sem se začel zavedat, da bomo edin tako preživel. Kupujem paloma robčke, pijem fruktalove sokove, jem gorenjka čokolado itd. Če se ne bomo tega zavedali se nam bo kmalu slabo pisalo.

Paloma, Fructal in Gorenjka čokalada so odlični izdelki, jaz ih tudi kupujem, samo če je gorivo na Petrolu slabo in če ti avto zajebejo boš sigurno spet šel na Petrol!?
To bo!? Ti kar tankaj, jaz ne bom sigurno.
Jaz nisem nikoli gledal na to, na kjeri pumpi tankam, samo to kar se zdaj dogaja na Petrolu je pa že malo preveč!!!

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr jul 06, 2005 8:58 am

Kaj pa se je tebi zgodil na petrolu? Mi smo enkrat vrnili 4 platoje fruca, ker je stranka dobila pokvarjenga. Napake se dogajajo, tko je. Ko bo nekdo dokazu da mu je petrolovo gorivo uničlo motor, ga pa jst tud ne bom tanku. Tkole baba čula baba kazala pa mi je vseen kaj govorite. Pri nas doma že dolgo vse avte tankamo na petrolu. Tud passata tdi in sedaj accorda ictdi in nismo meli nikol problemov ki bi bili lahko od goriva.

Naj se javi kdo tuki gor k mu je avto crknu od goriva!

To je tko kot za Proton olje, ljudje govorijo da je predelano itd. Predelano je proton diesel olje, ki se uporablja za delovne stroje itd. Zlato sintetično pa je zelo dobre kvalitete, govorim iz lastnih izkušenj, saj ga uporabljamo v vseh domačih avtih odkar obstaja in ne žre noben več kot je normalno.

Jst bom hvalu petrol dokler ne bom mel slabe izkušnje. Na čenče pa ne padam....vi pa kr dajajte denarce madžarom, italjanom, avstrijcem itd. delajte za njih, enkrat nas bojo kr pojedli!

Uporabniški avatar
gepard
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a gepard Sr jul 06, 2005 9:08 am

:D Ja dejmo tankat na petrolu. Saj oni niso krivi, da je preveč vode v nafti. :P :twisted:

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr jul 06, 2005 9:10 am

gepard je napisal/-a::D Ja dejmo tankat na petrolu. Saj oni niso krivi, da je preveč vode v nafti. :P :twisted:

Lej ko boš dokazu da jo je potem tud jst ne bom več tanku....jst pravm da je ni. Zarad takšnih izjav te lahko še kdo toži zarad klevetanja :P

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr jul 06, 2005 9:30 am

yurchek je napisal/-a:Jst bom hvalu petrol dokler ne bom mel slabe izkušnje. Na čenče pa ne padam....vi pa kr dajajte denarce madžarom, italjanom, avstrijcem itd. delajte za njih, enkrat nas bojo kr pojedli!

to niso čencče.. gorivo je blo za nic.. to je dejstvo ! ceprow na petrolu zanikajo.. ko sta se zgodili prvi 3-4 primeri.. bi mogu petrol takoj reagirat.. pa zapret pumpo za pa pach ugotovit kaj tocno je narobe.. in seveda to porpavt.. pa magar bi blo treba spumpat vso nafto vn.. :!: je res da se napake dogajajo.. sam terba jih je popravt, en pa mizat na eno oko in upat da bo vse vredu.. :roll:

mirjam
Nov uporabnik

Napisal/-a mirjam Sr jul 06, 2005 9:58 am

Da ne bo kake hude debate; z gorivom je definitivno nekaj narobe, smrdi po razredčilu, škoda pa je storjena na celotnem krogotoku. Koliko je prijav na zavarovalnici lahko sami preverite, cifra pa je precej visoka.
Glede zneska pa.....kdo trpi? Zavarovalnice? Najprej serviserji, ker zaenkrat zavarovalnice še niso izplačale nobenega plačila.
In ne, niso samo Renaulti, so tudi BMW-ji, Hyunday-i,...... Kaj pa še bo, bomo pa izvedeli v bližnji prihodnosti ko bodo še ti kateri sedaj trokirajo dokončno ugasnili.
Takrat bomo pa lahko ocenili in sešteli koliko je katerih katere znamke. Logično pa je da je največ Renaultov, saj jih v NM največ prodamo!

Lep dan, Mirjam

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Sr jul 06, 2005 10:25 am

@yurchek: Podpiranje slovenskih podjetij s kupovanjem robčkov in čokolad... svašta. Najprej naj svinjarijo pri vrhu popucajo pa nebo nobenih problemov z obstojem naših podjetij.
Jaz s petrolom še nisem mel slabih izkušenj (mam bencinarja), ampak jih zarad tega še ne hvalim; ne hvalim niti OMV. Kakšno je pa naše gorivo v primerjavi z bolj razvito eu pa itak vemo.
Zadnjič spremenil Zzooommm, dne Sr jul 06, 2005 10:29 am, skupaj popravljeno 1 krat.

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr jul 06, 2005 10:26 am

mirjam je napisal/-a:Da ne bo kake hude debate; z gorivom je definitivno nekaj narobe, smrdi po razredčilu, škoda pa je storjena na celotnem krogotoku. Koliko je prijav na zavarovalnici lahko sami preverite, cifra pa je precej visoka.
Glede zneska pa.....kdo trpi? Zavarovalnice? Najprej serviserji, ker zaenkrat zavarovalnice še niso izplačale nobenega plačila.
In ne, niso samo Renaulti, so tudi BMW-ji, Hyunday-i,...... Kaj pa še bo, bomo pa izvedeli v bližnji prihodnosti ko bodo še ti kateri sedaj trokirajo dokončno ugasnili.
Takrat bomo pa lahko ocenili in sešteli koliko je katerih katere znamke. Logično pa je da je največ Renaultov, saj jih v NM največ prodamo!

Lep dan, Mirjam

Da res ne bo kake hude debate: Vsak je nedolžen dokler se mu krivda ne dokaže.....bomo potem naprej razpravljali.....Me pa zanima kje ste naredili analizo goriva in kakšni so bili rezultati da na TV postavljate takšne trditve? Mi je pa že jasno ko ste rekli da najbolj trpijo serviserji kam pes taco moli.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Sr jul 06, 2005 10:31 am

Joj... dej si ti najprej avto kup, pa pejd tankat, pol ko boš mel pa v bencinu smeti, al pa zanič nafto in ti bo kej crknilo se pa spet oglasi. Zdej ne vem a ti delaš na petrol, al se delaš neumnega.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr jul 06, 2005 10:35 am

S tem ma Stentor izkušnje. Oz eno pa še ta nebu bla poterebna...

Pač je natanku na petrolu nafto, ampak ne na dolenjskem (ki je bla "baje" mešana z vodo)

bo sam več povedu če se bo oglasu kaj.
Zadnjič spremenil Tomo, dne Sr jul 06, 2005 10:37 am, skupaj popravljeno 1 krat.

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Sr jul 06, 2005 10:36 am

kam pes taco moli? v vsesplošno zaroto proti petrolu? daj no s takimi izjavami res nimas kaj govorit..ce so zajebali so pač zajebali in morajo nosit posledice. pa verjamem da ni problem v teh par avtih ( ne vem kok jih je) ki se je pokvarlo, večji problem je slaba reklama in posledična izguba dobrega imena- to pa lahko drago stane petrol in vsa druga slovenska podjetja, ki se jim še sanja ne kaj se pravi evropsko poslovanje ( nekaterim da ne bo zamere). z kupovanjem robčkov ipd jih ne bomo rešili, nej sama poskrbijo, da bodo konkurečna in bodo uspešna. meni je vseeno kaj piše na embalaži pa čigavo je, kupim kar je najboljse za denar, ki ga dam ,pa mi je vseeno ce je iz afganistana zarad mene. Po moje bi blo boljs da petrol prizna napako ( ce je res bila) pa se opraviči ker bo manj slabe reklame kot da se kasneje odkrije da je skrival.

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr jul 06, 2005 10:42 am

Zzooommm je napisal/-a:Joj... dej si ti najprej avto kup, pa pejd tankat, pol ko boš mel pa v bencinu smeti, al pa zanič nafto in ti bo kej crknilo se pa spet oglasi. Zdej ne vem a ti delaš na petrol, al se delaš neumnega.

Jst mam avto....kupljen z mojim denarjem.....primitivc

p.s.: Kakšno pa je gorivo v primerjavi z evropo? Mene zanimajo papirji, dokazi, ne pa opletanje z usti....prilepi vire z analizami pa ti bom rad verjel.

p.s.2: delal sem 2 leti na petrolu kot študent, zdaj pa sem zaposlen drugje.

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Sr jul 06, 2005 11:01 am

Ko že glih govora o slovenskih podjetjih. Kokr jst vem je uradno OMV-Istrabenz.
Iz kje je že istrabenz??
Namig : SLO

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr jul 06, 2005 11:18 am

Bor je napisal/-a:Ko že glih govora o slovenskih podjetjih. Kokr jst vem je uradno OMV-Istrabenz.
Iz kje je že istrabenz??
Namig : SLO

namig: ni več istrabenz ;)

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Sr jul 06, 2005 12:54 pm

Če je res se pa opravičujem . :oops:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr jul 06, 2005 1:38 pm

yurchek je napisal/-a:
mirjam je napisal/-a:Da ne bo kake hude debate; z gorivom je definitivno nekaj narobe, smrdi po razredčilu, škoda pa je storjena na celotnem krogotoku. Koliko je prijav na zavarovalnici lahko sami preverite, cifra pa je precej visoka.

Lep dan, Mirjam

Da res ne bo kake hude debate: Vsak je nedolžen dokler se mu krivda ne dokaže.....bomo potem naprej razpravljali.....Me pa zanima kje ste naredili analizo goriva in kakšni so bili rezultati da na TV postavljate takšne trditve? Mi je pa že jasno ko ste rekli da najbolj trpijo serviserji kam pes taco moli.

Ja zdej bomo pa dokazval. Vemo kako je z dokazovanjem pri nas. Kdor lahko ponudi navec denarja tisti bo oproscen. Tak, bomo pozabil na kako dokazovanje. Avti crkujejo, a ni dost. Mislem :?
SlikaSlika

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr jul 06, 2005 1:56 pm

Lej servisi jih pa nočjo popravljat pod garancijo.....Ne vem jst zmer pogledam obe plati medalje in druga stran medalje je takšna, da mam slabše izkušnje s servisi kot s petrolom. Ko sem kupu osvežilec zraka in se je stupu po armaturi, so na petrolu ugodili reklamaciji in mi povrnili vse stroške. Ko pa so se mi na cliotu pokvarile zaporedoma po garanciji vse 4 cinšpule sem mogu pa kr lepo sam krit stroške, pa vsak ve da so te tuljave mele napako pri vseh cliačih....pa ni blo vpoklica, ali pa povrnitev stroškov.....nism odvetnik petrola....le rad bi da se najprej neki dokaže.....ko se bo bom pa tud jstt pluvu po petrolu. Vsak lahko nese bencin v neodvisni laboratorij in plača analizo in potem ne bo več dvomov, tožba dobljena....Na slab glas prideš v trenutku nazaj na dobrega pa lahko tudi nikoli....zato počakmo....sicer pa bodo itak zavarovalnice vmes, ker se bo šlo za njihov denar....pomoje bo šlo do konca

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr jul 06, 2005 2:34 pm

yurchek je napisal/-a:...pomoje bo šlo do konca

Bi bil ze skrajni cas in bilo bi lepo. Na to upam tudi jaz ;)
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov