Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jul 20, 2005 10:11 am

Flink ma prov :)

Moja sestrična ima kasko zavarovanje od ata in ima vso boniteto pa vse pizdarije. Zavarovalnica je pa Triglav. Pa vozi drugi avto. Narjeno je bilo pa z darilno pogodbo.
Zgleda da se da ;)
Slika Slika

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Sr jul 20, 2005 11:09 am

Raptor je napisal/-a:
HeP][MeN je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:Aha, se dober da ne pride agent ju3 dop k nam in bo dal men od mame bonus....njen avto furam ze leto in sva s ezmenla, da je cas d zacnem jst bonus nabirat-njen avto bomo pisal na mene pri tem pa njen bonus k ga ma za ta avto men pripada in ga nadaljujem....!
LP

Bi se priporočal za poročilo te avanture... namreč meni je agent rekel ravno nasprotno - da ne more prenesti bonusa name.

:P

vse se da ce se hoce.....mojmu kolegu so dal bonus 50% cepracv ga ni mel...sam oseben razgovor na zavarovalnici je bil potreben.
splo se pa da tud prenest.....ce si dobra stranka zavarovalnice se vse da, drgac pa mores sam kakega agenta poznat.

Sej pravm, najlazje je bit pameten ceprou ne probas. itaq da se vse da, se posebej ce mas pri njemu zavarovanih npr.(tri avte, motor, hiso in vse 4 osebe) kot pri nas in to z veseljem nardi-no pred pol ure je to naredu cist btw.
LP
:)

Raptor
Novinec

Napisal/-a Raptor Sr jul 20, 2005 11:50 am

tocno tko...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jul 30, 2005 2:27 pm

PiLLLe je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:Dans je bil agent pri nas, ki nam zavaruje vse in smo zavarovali hiso, vmes smo ga pa vprasali ce se da in ja....se da! tko da to niti ni problem k sprasujem....torej kako se najbl splaca prepis nardit da pride vse skp najmanj...
LP

Kva pol sprasujes koji falus ce ze use ves?
:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl js bom umru.... :vc :vc :vc

maestral
Nov uporabnik

Napisal/-a maestral So jul 30, 2005 2:42 pm

Ja te zavarovalnice so kar lopovske. Moj kolega je tudi dobil 50% popusta, čeprav je to bil njegov prvi avto !!! Pač njegov fotr osebni prijatelj nekega agenta, itd ...

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK So jul 30, 2005 7:15 pm

Ja prenesel sem brez problema...mat je mela 30% in jst sm to dobil!
Kukr nekateri pravte poznate k jim je agent zrihtu-al prenesu popust al ga pa kar dal-se kar da to narest ja.se toliko bol se da, ce poznas tega agenta ali pa ce mas pri njemu zavarovane kakih 7 stvari in se bo potrudil-verjemi meni.
K sprasujete naj fotkam pa pirje pa to-verjetn ni lih to cist legalno-ali pac in zat jst ne bom in pomoje nobem k mu je to naredu krneki fotkal pa ga v drek spravlal ce se je clovek maksimalno potrudu.
LP
:)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek So jul 30, 2005 7:47 pm

FLINK je napisal/-a:Sej pravm, najlazje je bit pameten ceprou ne probas. itaq da se vse da, se posebej ce mas pri njemu zavarovanih npr.(tri avte, motor, hiso in vse 4 osebe) kot pri nas in to z veseljem nardi-no pred pol ure je to naredu cist btw.
LP

ni vazno kaj vse mas zavarovano... vazno je kok €€€€ pobira od zavarovane osebe/predmeta :)

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Po avg 01, 2005 4:05 pm

Ne vem zakaj kompliciraš, verjetno je razlika kakega jurja ali dva, itak verjetn ni avto kak 200kw ali pač. :roll:
Glede prenosa bonusa je pa tako da ti tud kej poliž... če je treba samo da imaš vse živo zavarovano pri njih.
Ampak v kolikor vem da posamezen agent lahko za dober dnar proda 50% vendar pol na gl. zav. mal pretuhtajo in vidijo da nek mulc npr. 18let ne more imeti 50% ... min. 10 let
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov