Cross je napisal/-a:sej a ni tut policaj ministr neki cajta nazaj govoru po televiziji da delajo na tem
da bi policija postala bl človeška, kao policaji bl prjazni, večkrat opozarjal kokr pa
prbijal nore kazni za malenkosti, pa še jelinčič skos prav kok smo policajska država
:P mogoče se pa zarad nove vlade kšne stvari res spreminjajo.

Če smo policijska država, ker smejo dat policaji pihat pijanemu politiku, potem sem vesel da smo policijska država...ampak to ni ravno "definicija" policijske države...
Drugače sem pa že v eni drugi temi sem pisal, da so tudi oni ljudje, čeprav nekateri pričakujejo da bodo v uniformi zlikani popolneži, ki ne naredijo nič narobe. Pa ja de, tisti naj se zbudijo iz pravljice in se vprašajo če je sploh kdo popoln. Verjetno bi najprej povedali sebe...Če bi bilo za pričakovat popolnost od policistov in drugih podobnih služb, potem ni osebe, ki bi lahko opravljala ta poklic...je NI.
Da se bi pa policija usmerila bolj v delo v skupnosti se pa dela že nekaj časa, ampak dokler bo mentaliteta tako s strani policijskih šefov in nekaterih policajev
kot s strani nas, ljudi takšna kot je( v smislu če lahko policaji bomo pa še mi, itak nam morajo bit vzor

) bo delo v skupnosti še dolgo ostalo samo na papirju in raznih kodeksih policijske etike...na žalost...
Moje mnenje...Verjetno vas večina pozna tisto o ribi...pa da smrdi pri glavi
Mah...jaz nimam nič proti njim, če kršim zakon na cesti, ga zavestno in sem pripravljen na posledice, čeprav se zaradi njih tudi jezim...ampak najprej nad sabo, ne pa nad policisti, predvsem pa ne iščem glupega izgovora, da če oni to delajo, dejmo pa še mi...prav tako pa tudi mene nekoliko jezi misel na to, da oni vedno ostanejo nekaznovani(v kolikor ne pride do nesreče) ampak roko na srce...to sem že enkrat napisal...a tovornjakarji si pa ne pomagajo med sabo...kelnarji ne jejo zastonj v gostilni, gradbeniki si ne zgradijo zastonj bajte...ok karikiram ampak...roko na srce ljudje...
Da se pa na vsakih 5 ali 10 ali 20, nima veze na koliko, najde en d**** ki te bo štrafal za 5kmh na uro prehitro vožnjo sredi noči na dvopasovnici v idealnih pogojih, je pa itak dejstvo, so debili tako kot so vsepovsod drugod, ampak takih je malo. Če pa kdo pričakuje, da bo naletel na prijazen odziv policista, če ga prvo obdere kaj ga ma za ustavljat, potem pa naj gre res v pravljico iskat popoln svet...
dost je...že tko sm preveč napisu

ops: