Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em So jul 30, 2005 11:51 pm

no pa sej jest eno...
ni bla v sloveniji pa vendar..
tko se peleva jest pa bratranc z avtom pa da mi on pokaže kok se BMW drži pa to pa ga tko nabija pa je bla ena ravnina.. pa sva letela 140 omejitev pa 50 :shock:
no in uglavn izza ovinka pa tko radar ... opa kontorola
je bil bratranc čist presran...
pa tko vpraša je blo kej alkohola pa tko bratranc prav eno pivo pa čist že :bonk in kto gre pihat in je nasrečo napihu 0,00 pa tko prav ufff ka sem se posral sm mislu da je radar...
pa sva oba :lol: :lol:
pa gasa naprej :___o

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Ne jul 31, 2005 1:18 pm

subi92 je napisal/-a:Še moja zgodba.
Sem se peljal s punco na nek praznik proti Bohinju in me na zožanju gor. avtoceste (že oddaleč videl polcaja na motorju, ki je odložil radar in v roke vzel loparček), jaz pa ob tistih smešnih omejitvah 100kmh - 80kmh - 60kmh še vedno okrog 100kmh notr.
Tip me ustavi in vzame dokumente in reče tole je bilo pa malo hitro (102km/h na 60km/h). Ja sem vedel da me je dubu in kaj je bilo- greva do njegovega motorja in mi napiše kazen 10.000 SIT torej 5.000 v osmih dneh. Vse kar sem mu rekel ob prejemu položnice je bilo NAJLEPŠA HVALA. :lol: (Kranjski policist- nekoliko starejši).
Res da je bilo to še v prejšnjem zakonu ampak lahko bi ujel min od 40k naprej

mah, vidu je znamko avtomobila pa si mislu - nek normalen tip. ;)

sicer pa, dosedaj vsa bližnja srečanja s policaji pozitivna - kar se mene tiče.
lp pilgrim

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Ne jul 31, 2005 2:17 pm

Isto se je meni zgodilo včeraj v cerknici.Šopam v ilirsko bisrico je šlo čez 50 pa maha rdeča lučka sm začel preklinjat.Odprem šipo pravi policaj kontrola dokumentov mu jih pomolim dobro.Bomo naredili en preizkus alkoholiziranosti pravi,ok.Ste kej spi?l Ja dva bela šprica pa mal bambija.Sm mislu da bo okol mejne vrednisti al pa še čez in presenečenje 0,00 čudno pravim on pa kar tako naprej 8) kul.Dobro da ni bil radar.Ga vprašam če je še kaka kontrola naprej je reku da ne kolkr on ve in res je ni blo.In veselo šibam naprej.Dosedaj same dobre izkušnje upam da tudi v bodoče. :)
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jul 31, 2005 9:07 pm

heh.. moj fotr zmer začne mutit kok je dolga pot za nami pa kere probleme smo mel na poti ipd. pa ga skor vedno spustijo mem.. je pa res, da ponavad nardi prekršek max 20 čez omejitev ipd. Vse se da zment..

lp
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Ne jul 31, 2005 9:21 pm

itaq da se da vse zmenit
z bratom sva se pred leti peljala 180 pri omejitvi 60 ali 70 v avsriji(brat je avstrijec)
in naju je spustil

sam je rekel: to je zadnjič, drugič bo kazen
pa sva se odpeljala

ocean
Novinec

Napisal/-a ocean Ne jul 31, 2005 9:24 pm

no sej jst bi pa sam se to dodal, kar se mene tice lepa beseda in opozorilo do neke zmerne meje velik bl zaleze kot pa en zatezen polcaj pa ti gre u vsak detajl sam da kazn napise

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Ne jul 31, 2005 9:32 pm

je pa dejstvo
moški te bo prej spustil skozi kot ženska
ženske so zajebane do amena

Uporabniški avatar
Cross
Nov uporabnik

Napisal/-a Cross Ne jul 31, 2005 9:45 pm

sej a ni tut policaj ministr neki cajta nazaj govoru po televiziji da delajo na tem
da bi policija postala bl človeška, kao policaji bl prjazni, večkrat opozarjal kokr pa
prbijal nore kazni za malenkosti, pa še jelinčič skos prav kok smo policajska država
:P mogoče se pa zarad nove vlade kšne stvari res spreminjajo. :wiihuu
Supression!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Ne jul 31, 2005 9:46 pm

stvari se vedno spreminjajo
vprašanje je samo če na bolše al slabše

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jul 31, 2005 11:09 pm

Cross je napisal/-a:sej a ni tut policaj ministr neki cajta nazaj govoru po televiziji da delajo na tem
da bi policija postala bl človeška, kao policaji bl prjazni, večkrat opozarjal kokr pa
prbijal nore kazni za malenkosti, pa še jelinčič skos prav kok smo policajska država
:P mogoče se pa zarad nove vlade kšne stvari res spreminjajo. :wiihuu

Če smo policijska država, ker smejo dat policaji pihat pijanemu politiku, potem sem vesel da smo policijska država...ampak to ni ravno "definicija" policijske države...
Drugače sem pa že v eni drugi temi sem pisal, da so tudi oni ljudje, čeprav nekateri pričakujejo da bodo v uniformi zlikani popolneži, ki ne naredijo nič narobe. Pa ja de, tisti naj se zbudijo iz pravljice in se vprašajo če je sploh kdo popoln. Verjetno bi najprej povedali sebe...Če bi bilo za pričakovat popolnost od policistov in drugih podobnih služb, potem ni osebe, ki bi lahko opravljala ta poklic...je NI.

Da se bi pa policija usmerila bolj v delo v skupnosti se pa dela že nekaj časa, ampak dokler bo mentaliteta tako s strani policijskih šefov in nekaterih policajev kot s strani nas, ljudi takšna kot je( v smislu če lahko policaji bomo pa še mi, itak nam morajo bit vzor :jao: ) bo delo v skupnosti še dolgo ostalo samo na papirju in raznih kodeksih policijske etike...na žalost...
Moje mnenje...Verjetno vas večina pozna tisto o ribi...pa da smrdi pri glavi ;)

Mah...jaz nimam nič proti njim, če kršim zakon na cesti, ga zavestno in sem pripravljen na posledice, čeprav se zaradi njih tudi jezim...ampak najprej nad sabo, ne pa nad policisti, predvsem pa ne iščem glupega izgovora, da če oni to delajo, dejmo pa še mi...prav tako pa tudi mene nekoliko jezi misel na to, da oni vedno ostanejo nekaznovani(v kolikor ne pride do nesreče) ampak roko na srce...to sem že enkrat napisal...a tovornjakarji si pa ne pomagajo med sabo...kelnarji ne jejo zastonj v gostilni, gradbeniki si ne zgradijo zastonj bajte...ok karikiram ampak...roko na srce ljudje... :roll:

Da se pa na vsakih 5 ali 10 ali 20, nima veze na koliko, najde en d**** ki te bo štrafal za 5kmh na uro prehitro vožnjo sredi noči na dvopasovnici v idealnih pogojih, je pa itak dejstvo, so debili tako kot so vsepovsod drugod, ampak takih je malo. Če pa kdo pričakuje, da bo naletel na prijazen odziv policista, če ga prvo obdere kaj ga ma za ustavljat, potem pa naj gre res v pravljico iskat popoln svet...

dost je...že tko sm preveč napisu :oops:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po avg 01, 2005 6:58 am

No bom še jst povedal. Včeraj se vozim iz morja po stari cesti prioti kočevju in lepo vozim 80 do 90km/h izven naselij. Pred mano in še par avtomobili se najde ena katrca. Ko jo je avto pred mano probal prehitet je tist i**** v katrci potegnil - no ker je bil avto pred mano mal močnejši, ga je potem vseeno prehitel. Pridem jst na vrsto in na koncu naselja ob tabli da je blo konc naselja potegnem da bom šel mimo, pa on tut potegne, in ko sem bil že skoraj mimo prileti avto nasproti - z avtom začnem rint v katrco, tok, da je mogu začet bremzat(drgač bi ga pa čist lepo iz ceste zrinu, ker nisem hotu prletet enmu čelno v avto - hitrost je bila pa 100 do 110km/h). No ker se je tisti nasproti skor čist ustavil in bil prestrašen ko nevem kaj(sj jst bi bil tut če ti nasprot po tvojem pasu prleti en terenc z 7cm debelim bullbarom) sem lepo poklical policijo na 113 in prijavil kretena v katrci - lepo sem povedal katera cesta in kateri odsek, ter registersko avta, ki dela probleme na cest. Policaj na drugi strani se je prijazno zahvalil, in rekel, da bo takoj poslal patruljo na to cesto. V ogledalu sem videl, da se je katrca ustavila in da je začel tip obračat - to povem policaju in mu razložim, da najbrž bo še enkrat isto delal, torej ogrožal udeležence v prometu. Policaj se še enkrat zahvali. Čez 5 minut sem videl patruljo kako dirka mimo mene in še enega policaja na motorju. Tko da očitno če jih pokličeš ni več čakanja pol ure do uro, da pridejo nekam.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Po avg 01, 2005 3:57 pm

FireSTORM je napisal/-a:je pa dejstvo
moški te bo prej spustil skozi kot ženska
ženske so zajebane do amena

To lahko potrdim, vendar ko sem pred leti imel Yugota - spedenan do konca, sem bil vsakič ustavljen iz strani policije, tudi med vožnjo. Pa še ni bilo kakih obveznih homologacij, mislim da so mlajši policti kar dosti alergični na druge mulce v spedenanih avtih.
Jest pravim, da bolj ko si vpadljiv in glasen itd... bolj ga najebeš da ne govorim da vsakič vprašam polcaja če se lahko odpnem z var. pasu ko me vabi na pih... ali iskanje obvezne opreme po kufru , zaradi neljubega dogodka z var. pasom.

P.S. Ne boste verjeli, včeraj prav tako ustavljal nek policist na motorju na isti način kot sem opisal nekaj postov nazaj in imel pri robu eno bmw-jevo sedmico - vsaj dost keša, jaz pa po bremzi na polno in po omejitvah ;)

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Napisal/-a tuscani Po avg 01, 2005 6:54 pm

Ti cross kaj pa imaš ti to eno feltno na sliki,kera firma?Sam tako vprašam ker mi je všeč.Pa oprostite za off topic. :lol:

Uporabniški avatar
Cross
Nov uporabnik

Napisal/-a Cross To avg 02, 2005 11:19 am

tuscani je napisal/-a:Ti cross kaj pa imaš ti to eno feltno na sliki,kera firma?Sam tako vprašam ker mi je všeč.Pa oprostite za off topic. :lol:

G-Racing Seki. http://www.rimgod.com/Resalt.php?ID=231 sej tm pod
manufacturer si poglej se druge. eno od teh si bom jz enkrat nabavu,
al pa kr dvakrat :P
Supression!

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 To avg 02, 2005 2:44 pm

tuscani je napisal/-a:Ti cross kaj pa imaš ti to eno feltno na sliki,kera firma?Sam tako vprašam ker mi je všeč.Pa oprostite za off topic. :lol:

Ali nimaš prav tako feltno v kufru na sliki od R5 :rofl

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Napisal/-a tuscani To avg 02, 2005 6:10 pm

Si pa hecn subi 92 :D Tisto ni feltna ampak zaščitni in lepotni pokrov iz vezane plošče ki se ga naredu zato da če kaj tlačim v prtljažnik da mi ne tišči v sub ali da mi ga kaj ne preluknja.Pobarval sem ga s fotrovo metalno barvo od avta in kr dobro drži.Ti je všeč ?Res pa je podobno feltni :lol:
Priponke
PIC_0103.JPG

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver To avg 02, 2005 6:16 pm

Vidim da vas ma večina same dobre iskušnje z policisti.
V mojem primeru je pa čist obratno.
Dozdaj kokrat so me ustavli, so mi vedno nekaj težili, pihat itak morem vedno :?
Tak da glih nemor rečt da mam dobre iskušnje z policiti.
Manj jih vidim bol sem srečen.

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch To avg 02, 2005 9:57 pm

Sam hočm delit mal moje dogodke z vami. Ker so bli pa policaji prijazni bom napisu kr pod to temo.

Pršu sm lihk dam zdele. So me pred desetimi minutami na Viču ustavili policaji. Sm mal hitr mogoče prpelu u ovink in sta mi po ovinku na cesto skočila en dec pa baba. Nevem kje me je policaj vidu ampak no me je ustavu. Najprej je zahteval dokumente, opremo, me vprašal če sm pil, (sm reku ja en radler pred 30 minutami), in mi je hotu dat za pihat, ampak mu je očitno zmankal unih plastičnih lulčkov in mi je reku: "Poskusa ne bomo opravljali.". Potem me je vprašal če sm vidu pešca sm odgovoru:"A unedva izven prehoda? (ni sta bla na prehodu) Pa sem reku še : " Ja. En tip z brado pa torbo pa ena baba!" Potem mi je dal dokumente in rekel:"Previdno vozite." No skratka hotu sm povedat da sta bila prijazna. Pa sta bla mlada ker se je na avtoradio vrtela moderna muzka. Še več takih dobrih mladih policajov.

Sej vem da noben ni bral. Amoak sej ni važn, važn je da so bli prjazni. :D
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

maestro
Novinec

Napisal/-a maestro So apr 01, 2006 11:53 am

No, tole sem pa videl tudi na lastne oči:

Poleg glavnih pot po Sloveniji, kjer so imele z vročanjem dohodninskih obrazcev poštne uslužbenke polne roke dela, so lahko zavezanci dohodnino oddali tudi na 47-ih dežurnih davčnih uradih. Vendar sodeč po odgovorih nekaterih čakajočih pred poštnimi okenci, ti s tako možnostjo oddaje niso bili najbolje seznanjeni.

Pred glavno pošto v Ljubljani so imeli zamudniki težave tudi z iskanjem parkirnega prostora. Policisti so namreč malo pred polnočjo pridno pisali kazni za napačno parkiranje.

Ala jim vera, dotičnim policajem. Kaznujejo nenevarne davkoplačevalce, medtem, ko ti izpolnjujejo državljansko dolžnost in poročajo cesarju, kaj bo cesarjevo.
http://novice.siol.net/default.aspx?sit ... =117&pgn=1

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So apr 01, 2006 12:01 pm

In zato smejo napačno parkirati ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 44 gostov