kva ti tm lučka gori pri avtu, tam pa men se ni gorela

Zzooommm je napisal/-a:Meni se zdi zanimivo, kako so nekateri skoraj linčali uporabnika super98 ko je objavil filmček šlepanja pri 160km/h. Sicer se strinjam da policisti tega nebi smeli početi (ti dobiš kazen za to, pa vzorniki, pa bla bla), ampak če mene vprašate sta modela, ki sta izvajala vlakec bolj ogrožala druge kot pa tale policaj, ki je vozil kot itak vozi večina folka na AC. Sam tolk.
svadreb je napisal/-a:Ja kaj pa pizdakate! Je pač vozu 180 kmh. Kdo od nas pa še ni probal, koliko gre njegov avto? Ali pa direktorjev nov službeni avto, za katerega ste po naključju dobili nalogo odpeljati ga v avtopralnico?
Brez veze...
svadreb je napisal/-a:Ja, to je že res, ampak saj ne vemo, mogoče je pa bil na nujni vožnji, pa se mu je na AC zdelo brez veze smetit s prižganimi lučmi, ker je itak dovolj prostora da lahko hitro vozi in prehiteva. Mene ne moti, če kak policaj kdaj nardi kak prekršek. Vsi smo ljudje in vsi jih delamo. Roko na srce, tudi policaji nam kdaj pa kdaj kakega spregledajo. Če nas ob tem ustavijo, za to pač izvemo, če ne pa ne. In tudi takih primerov je kar nekaj. Res pa je, da grejo vsem apriori na živce in so zato toliko bolj opazni in izpostavljeni, vsak, ki opazi kak njihov prekršek, pa neizmerno srečen in ponosen, če informacijo to lahko prenese še komu drugemu.
Zzooommm je napisal/-a:Meni se zdi zanimivo, kako so nekateri skoraj linčali uporabnika super98 ko je objavil filmček šlepanja pri 160km/h. Sicer se strinjam da policisti tega nebi smeli početi (ti dobiš kazen za to, pa vzorniki, pa bla bla), ampak če mene vprašate sta modela, ki sta izvajala vlakec bolj ogrožala druge kot pa tale policaj, ki je vozil kot itak vozi večina folka na AC. Sam tolk.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov