alesy je napisal/-a:Aha, zdajle sem mal bral, da so eni čakali na trajekt ful dolgo. Ne vem, jez sem tja prišel v zgodnjih urah in sem glih zraven uletu. Mislim da sem čakal ene 15min. Pa tudi če bi 2 ure čakal, ko bi raj šel na trajekt, ko pa da bi se okol vozil. Tak kot so rekli slaba cesta, ovinki da popizdiš, nikamor se ne pripelješ pa tudi če hitro voziš. Sami ovinki. Nič ne vidiš kaj fajnega. Ne splača se. Verjemi. Nič ne boš zamudil. Pač zapucaš tist bencin za 100km, pa še lahk se ti zgodi kak kreš na cesti. Če vseskupi preračunaš, boš raj šel na trajekt.
Airborne je napisal/-a:alesy je napisal/-a:Aha, zdajle sem mal bral, da so eni čakali na trajekt ful dolgo. Ne vem, jez sem tja prišel v zgodnjih urah in sem glih zraven uletu. Mislim da sem čakal ene 15min. Pa tudi če bi 2 ure čakal, ko bi raj šel na trajekt, ko pa da bi se okol vozil. Tak kot so rekli slaba cesta, ovinki da popizdiš, nikamor se ne pripelješ pa tudi če hitro voziš. Sami ovinki. Nič ne vidiš kaj fajnega. Ne splača se. Verjemi. Nič ne boš zamudil. Pač zapucaš tist bencin za 100km, pa še lahk se ti zgodi kak kreš na cesti. Če vseskupi preračunaš, boš raj šel na trajekt.
Saj se strinjam da se ravno ne splača vozit skor 100km več,pa tudi ne zaradi tistih 220 KUN ki jih itak za benz porabiš, ampak je problem v tem da mam nizek avto in še spojlerje plus dve osebi in ful prtljage, pa slišim da folk tudi že s serijskim avtom nasede, če je trajekt bolj nerodno parkiran. Zato bom šel po cesti.
l.p.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov