nebivedu je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Sej je vozu tko kot vi, pa lih tko je delal prekrške kot vi, sam da on je mel luči prižgane, vi pa ne - en prekršek več ste naredil kt on. Poglej si cel filmček - šteker za luči je na off.
Dejmo že nehat s tem - en policaj je pač vozu tko kot večina voznikov v sloveniji in že so vsi forumi polni bedastih mnenj o tem. Prvo bo treba pred pragom pomest, pol bomo pa lahko o sosedovem pragu govoril.
en policaj? misliš vsi policaji prehitro vozijo
Ne napisal sem en policaj, ker so samo enega dobili, ti tudi voziš 100X hitro, dobijo te pa samo na enem prekršku in samo takrat plačaš, ne vsakič ko prehitro voziš. Poleg tega večina jih goni 180 do 190 po naših cestah, pa zelo malo plačujejo za take prekrške. Ubistvu je to za novejše večje avtomobile že kar neka udobna potovalna hitrost, tko da to ni nič takega. Bolj me moti to da se vsak spusti v to, češ lejga policaj je vozu 180, par postov pred tem je pa napisal kako je imel sam najvišjo hitrost po naselju 150km/h. 180 je za avtocesto neki normalnega ob današnjih avtomobilih, 150 v naselju pa kretenizem. Pa vseeno tukaj enega policaja ki je vozil 180km/h po avtocesti šikinirate, enga voznika k goni po naselju pa hvalite. Pa v tem postu ne mislim čist nč proti domžalčanu - njegovo dejanje je čist vredu - je treba tut za policaje poskrbet, da nam bodo za zgled - motijo me ostali uporabniki, ki se kao zgražajo nad dejanjem policista.