Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Po avg 01, 2005 2:02 pm

nebivedu je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Sej je vozu tko kot vi, pa lih tko je delal prekrške kot vi, sam da on je mel luči prižgane, vi pa ne - en prekršek več ste naredil kt on. Poglej si cel filmček - šteker za luči je na off.

Dejmo že nehat s tem - en policaj je pač vozu tko kot večina voznikov v sloveniji in že so vsi forumi polni bedastih mnenj o tem. Prvo bo treba pred pragom pomest, pol bomo pa lahko o sosedovem pragu govoril.

en policaj? misliš vsi policaji prehitro vozijo

Ne napisal sem en policaj, ker so samo enega dobili, ti tudi voziš 100X hitro, dobijo te pa samo na enem prekršku in samo takrat plačaš, ne vsakič ko prehitro voziš. Poleg tega večina jih goni 180 do 190 po naših cestah, pa zelo malo plačujejo za take prekrške. Ubistvu je to za novejše večje avtomobile že kar neka udobna potovalna hitrost, tko da to ni nič takega. Bolj me moti to da se vsak spusti v to, češ lejga policaj je vozu 180, par postov pred tem je pa napisal kako je imel sam najvišjo hitrost po naselju 150km/h. 180 je za avtocesto neki normalnega ob današnjih avtomobilih, 150 v naselju pa kretenizem. Pa vseeno tukaj enega policaja ki je vozil 180km/h po avtocesti šikinirate, enga voznika k goni po naselju pa hvalite. Pa v tem postu ne mislim čist nč proti domžalčanu - njegovo dejanje je čist vredu - je treba tut za policaje poskrbet, da nam bodo za zgled - motijo me ostali uporabniki, ki se kao zgražajo nad dejanjem policista.

:con podpis

Creed555
Novinec

Kraj: Posočje

Napisal/-a Creed555 Po avg 01, 2005 2:05 pm

:tomidelej: @nebivedu :tomidelej:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Re: meni

Napisal/-a Slicker Po avg 01, 2005 2:10 pm

jankecek je napisal/-a:alo mi da lahko kdo linko od tega

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=34838

jz se pa z nebivedujem ne strinjam, ker so mi polcaji že dost slabga zagrešil. sploh je problem če se zaletiš z žensko, katere oče je polcaj oz. bivši načelnik polcijske postaje. če nisi ti nč kriv, si! tko da bravo domžalčan! respect!

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Po avg 01, 2005 2:14 pm

nebivedu je napisal/-a:en policaj je pač vozu tko kot večina voznikov v sloveniji in že so vsi forumi polni bedastih mnenj o tem.

sam tole je pa ful res !! :roll:
Slika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Po avg 01, 2005 2:19 pm

pomoje se bo tale debata tako kot prejšna kmalu zaprla ker nima smisla zgublat besed o tem :roll:

maestral
Nov uporabnik

Napisal/-a maestral Po avg 01, 2005 2:26 pm

nebivedu je napisal/-a:Ne napisal sem en policaj, ker so samo enega dobili, ti tudi voziš 100X hitro, dobijo te pa samo na enem prekršku in samo takrat plačaš, ne vsakič ko prehitro voziš.

Tudi tega policaja so samo enkrat posneli. Saj ne bo plačal za vsak prekršek, temveč samo za ta, ko so ga dobili. Bog ve, kolikokrat je že tako vozil. Tudi na ljubljanski obvoznici velikokrat vidim policaje, ki tako vozijo (seveda brez luči ali sirene), tako da to ni neka ultra huda redkost.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Re: meni

Napisal/-a Slide Po avg 01, 2005 2:42 pm

S|icKeR je napisal/-a:
jankecek je napisal/-a:alo mi da lahko kdo linko od tega

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=34838

jz se pa z nebivedujem ne strinjam, ker so mi polcaji že dost slabga zagrešil. sploh je problem če se zaletiš z žensko, katere oče je polcaj oz. bivši načelnik polcijske postaje. če nisi ti nč kriv, si! tko da bravo domžalčan! respect!

V takem primeru bi jaz take ugovore pisal da bi od takrat naprej bil samo še načelnik garaže na p.postaji ne pa PP...takšna izkoriščanja položaja so pa za :evil:
V splošnem se pa glede posnetka in splošnega mnenja strinjam z nebivedujem...verjamem pa da so se že mnogim zamerli in tu ni kaj za narest...razen se pravno malo bolj "izobrazit" in nepravilnostim naredit konec oziroma sploh ne pustit da te zjebejo tako kot so očitno tebe...zjebat je treba tazajebane, ne pa enega naključnega...to je moje mnenje...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po avg 01, 2005 2:51 pm

Wu Hu :D je ze v medijih :P :D No zdj pa pride tist deu ko bojo policaji zacel normalno vozt zato bojo pa dvignli cene prekrskov tko da smo spet mi tista jebena stranka k bo placevala mastno :D wu hu :D

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Po avg 01, 2005 4:01 pm

meni je, kot sm že rekel, všeč, da se vsem pokaže, da je policaj i****, za katerega veljajo drugačna pravila(če sploh)
Velik cepcev se vozi ko norcev, ravn tk k ta policaj, tut za domžalčana ni 2X za relč, da ta hitrost ni njegova normalna, pa še za koga ko zle tole bere, ampak kar mi je posebej všeč je to, da je neki uporabnega nastalo iz tega divjanja, da je domžalčan pokazal, da ma j***a, zato samo :bow :bow

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 01, 2005 4:10 pm

nebivedu je napisal/-a:Sej je vozu tko kot vi, pa lih tko je delal prekrške kot vi, sam da on je mel luči prižgane, vi pa ne - en prekršek več ste naredil kt on. Poglej si cel filmček - šteker za luči je na off.

Dejmo že nehat s tem - en policaj je pač vozu tko kot večina voznikov v sloveniji in že so vsi forumi polni bedastih mnenj o tem. Prvo bo treba pred pragom pomest, pol bomo pa lahko o sosedovem pragu govoril.

:pivo
:bow

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Po avg 01, 2005 4:44 pm

AIRbrush, ne se tok sklanjat, lahko te v križu zaboli madona...tut za ostale velja :lol:

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Po avg 01, 2005 4:51 pm

nalaga me prou zanima ka bo

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Po avg 01, 2005 5:14 pm

Kaj nalaga? :o

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Po avg 01, 2005 5:31 pm

Jao, pa kaj se s policaji toliko ukvarjate, ali nismo že enkrat rekli, da se bo tukaj na a.com odprl poseben kotiček, ker že vsaka ta druga tema je nekaj o policajih :roll:

Naj vsak vozi po svoje pa BTK za druge kako vozijo, če boste vozil vsaj približno po pravilih vam noben ne bo težil in vam se ne bo treba obremenjevat s policaji ;)

Drugače pa itaq ne, Mladina, kdo drug pa bo padel na filmček :bonk

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po avg 01, 2005 6:12 pm

A vm jst povem v cem je fora tle :) No tle je fora v tem da se vm gospod policaj smili in usi pravte ja gor dol se zgodi ovo ono pa tret :) Epa momci bi jst rd vs vidu ko bo tkole vs taprava provida pofukala pa se vm bom pol smeju :D pa bote usi hotl neke pritozbe gor dol. On je obicn clovk kt jst pa ti dokler nima luck przganih :)

Matr to je tko kt ce bi doktor vm po operaciji srca pozabu dt srce not pa bi reku j*** ga jst lahko jst sm doktr :) e tko tole vase zgleda :)

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po avg 01, 2005 6:29 pm

Domžalčana za policaja in za zgled mladini :D :D :D :D :D :D

L.p. Bistri...
555

Uporabniški avatar
rsquattro
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska/Ingolstadt

Napisal/-a rsquattro Po avg 01, 2005 7:20 pm

vsa čast domžalčan. ampak bodimo previdni. na forumu se vsake toliko časa pojavijo tudi policisti, ki malo preverjajo informacije.........
pol je pa samo še samozavest tista , ki te reši :shock:

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Po avg 01, 2005 7:33 pm

Sej ti pravm, nej preverjajo...nism jst dau to v Mladino....tut vprasal me niso ce lahko...se prav da jst nimam nc s tem :P

Uporabniški avatar
rsquattro
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska/Ingolstadt

Napisal/-a rsquattro Po avg 01, 2005 7:38 pm

:tomidelej:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov