tko kot sm že na začetko omenu, mi je pomombno da sta si avto in stanovanje v nekem določenem razmerju vrednosti, in sicer naj bo to stanovanje več vredno od avta

Zzooommm je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Meni svoj avto pomeni osebno svobodo. Nekateri si to interpretirajte tako, drugi drugače. Ni pa zdaleč vse.... trenutno bi ga takoj zamenjal za eno luštno punco .... jebiga... z avtom se ne da pogovarjat... nič ti ne da.... samo jemlje..... če pa vzamem denar kot energijo... bi jo raje zapravljal za druge stvari... pač... avto je nujno zlo... ki ga moraš met.... isto kot mobitel![]()
..Anketa mi pa ni všeč. Avtor je šel v ekstreme
![]()
![]()
..... Drgač imam pa jaz čisto druge cilje v lajfu kot avto... rad bi si ustvaril kaj svojega, da bi za sabo tudi kaj pustil, oz. da bi imeli moji otroci kaj od tega (če bojo..) ... Avto mi je nekje pri dnu lestvice..... (pred tremi leti sm čist drgač mislu...)
ops:
Fak stari a ti men misli bereš al kajtole je blo skor 100% dead-on
Tinal je napisal/-a:Se strinjam, da dom pomeni veliko več kot avto... ampak, cene stanovanj in hiš ravno ne gre primerjati s ceno avta- razen če si ubodeš Hummerja... Jaz imam takšen avtek kot si ga je moj žep lahko privoščil... sicer bi rada kaj boljšega v prihodnosti, vendar so tudi pomembnejše stvari v katere je vredno vlagati denar. Ja, seveda si mal spedenš avto- daš kako malenkost gor, he he :P ....
Anketa, hmmVse je odvisno od tega, kakšne prioritete imaš. Meni je avto več kot samo prevozno sredstvo.... (mine even has a name...
ops: )...
LP!
nebivedu je napisal/-a:Tinal je napisal/-a:Se strinjam, da dom pomeni veliko več kot avto... ampak, cene stanovanj in hiš ravno ne gre primerjati s ceno avta- razen če si ubodeš Hummerja... Jaz imam takšen avtek kot si ga je moj žep lahko privoščil... sicer bi rada kaj boljšega v prihodnosti, vendar so tudi pomembnejše stvari v katere je vredno vlagati denar. Ja, seveda si mal spedenš avto- daš kako malenkost gor, he he :P ....
Anketa, hmmVse je odvisno od tega, kakšne prioritete imaš. Meni je avto več kot samo prevozno sredstvo.... (mine even has a name...
ops: )...
LP!
audi allroad, bmw X5, mercedes ML, poršeji, ferrariji, lamborginiji, ... - za denar ki ga daš za tak nov avto dobiš pr nas lahko tut več kot eno hišo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov