Mumbley je napisal/-a:Po mojem bi bilo še bolj efikasno ko bi vsakega, ki naredi prometni prekršek zasledovali in ko ustavi ga izvlekli iz avta ter prebutali ter mu povedali da izvajamo vse-slovensko akcijo ter da vsakega, ki naredi prometni prekršek prebutamo ter mu povemo vse prekrške ki jih je naredil, pa da naj pazi v bodoče ker se akcija ne zaključi danes.
Mumbley je napisal/-a:Po mojem bi bilo še bolj efikasno ko bi vsakega, ki naredi prometni prekršek zasledovali in ko ustavi ga izvlekli iz avta ter prebutali ter mu povedali da izvajamo vse-slovensko akcijo ter da vsakega, ki naredi prometni prekršek prebutamo ter mu povemo vse prekrške ki jih je naredil, pa da naj pazi v bodoče ker se akcija ne zaključi danes.
life4rave je napisal/-a:S prehitro voznjo je tako! Potrebo po hitrosti ima clovek v kri (v genih) tako kot potrebo po sexu, po unicevanju (podzavestno), seveda je ta potreba pri moskem spolu rahlo vecja kot pri zenskem. Vseeno tezko je zatrt naravo, clovek je vedno uzival v hitrosti in andrenalinu.
Tko da vsak pac vozi kot vozi, ampak noben se tak zakon tezko zatre to podzavestno potrebo, ki je pri nekaterih zelo velika!
Lepo da bi radi imeli akcijo, ampak prosim ne se slepit, omejitve so na dostih krajih cisto pretirano prenizke 50 km/h pa to je dejansko kot da bi stal pri miru... ne recem v naseljih ampak recimo kaka trzaska cesta ?!!! wtf
Pravila so da se krsijo, vsak pa itak zase ve v kaj se spusca in kake so morebitne posledice...
killah bee je napisal/-a:Jest lepo vozim si na lastne oči videl :P
m_z je napisal/-a:Zelo pozitivno sem presenečen k sm zagledu to temo danes zjutraj...
Nebivedu - zlo lepo da si se spravu neki ukrent - na zalost je pr slovenčkih tko k bi scal proti vetru...nazalost...
Moram rect da sam se drzim skoraj zgledno omejitev - od nekdaj...na zalost vecino "prepricajo" v to visoke kazni, namesto zdrava pamet....
Kar se mi zdi zlo "zanimivo" v teh parih dneh odkar sem doma iz dopusta (mesec v USA)... ljudje so tko nestrpni in neolikani za volanom da smo prav gotovo v svetovnem vrhu(nočem nas primerjat z "južnimi" republikami)...
Čez lužo sem prevozil 1500-2000 milj na teden in nisem videl niti enega divjaka na cesti (razen obračuna med tolpami - ki recimo da ne šteje)...premislite koliko ljudi je tam čez...ob 8h zjutraj je glavna vpadnica(6 pasovnica) v LA nabito polna - ne vidiš enega norca k bi poizkušal pridobit 2 sekunde in 8x zamenjal vozni pas, nihče ne vozi čez omejitev - NIHČE...
max. dovoljena hitrost na interstate-u je 75mph...vsi vozijo zgledno...v Arizoni recimo smo bli paket 5-tih avtomobilov in smo se peljali skoraj 200milj skupaj - nihče ni nobenega prehitu, izsiljeval...za mano je vozil tip z Excursion-om z big V10 pa ni mel nč kompleksa kot ga ma prenekateri Janezek - če maš večji avto je sramotno se peljat za nekom k ma "manj vredn pleh"...
Akcija od Nebivedu je v bistvu žalostna a vseeno upamo nekateri, da bo kakšnemu posamezniku mal na vest potrkala čeprav je težko spreobrnit nekoga ki se ne zaveda ali noče zavedat svojih napak...
Tomaz40 je napisal/-a:No bom pa še jest povedal eno varianto, kako se sprostit med vožnjo in tudi mnogo počasneje vozit. Že pred kake pol leta sem slučajno našel v avtu CD s klasično glasbo (takrat je bil samo en avto pri hiši in foter je poslušal klasiko). No in sem bolj iz zajebancije vrgu tist CD notri in peljal punco domov. Vozil sem po omejitvah (70) ker toliko rabi avto, da lahko pelješ v 5. prestavi. Čist u izi, nobenga nism hotu prehitevat, če se je komu mudil sm ga spustu,... Vam povem, da muska, ki jo poslušate v avtu močno vpliva na vaše počutje. Ponavad poslušam musko s poudarjenim ritmom (npr: Colonia) in sem pol tut jest bolj agresiven.
Sam klinc k ne maram klasične muske, pa je ne morem poslušat v avtu.
nebivedu je napisal/-a: Bi bilo lepo, če bi se enkrat zgodil ob kaki zapori iz dveh v en pas da bi vse teklo tekoče in bi vsi vozili po sistemu zadrge.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov