Debate, ki niso vezane na ostala področja...

BiBa
Nov uporabnik

Napisal/-a BiBa Pe avg 05, 2005 8:17 am

Če se želiš izogniti cestninski postaji Vransko v smeri CE-LJ greš na izvozu ŠENTRUPERT (Mozirje, Log. dolina) dol in nadaljuješ pot proti LJ!

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley Pe avg 05, 2005 8:29 am

Poglej si cestni zemljevid na:
http://www.drsc.si/karta/data/drsc/zem_1ie.htm

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Pe avg 05, 2005 10:25 am

borut007 je napisal/-a:največja finta pa je v tem, da so me ob prihodih na avtocesto dohitevali eni in isti ljudje ... torej nisi po stari cesti nič počasnejši in nič hitrejši. :P

Edino ce se po AC vozjo po polzje ... Sorry, ampak je pa razlika med 50 skozi naselja na stari cesti in 160 po AC ...
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe avg 05, 2005 10:28 am

jakaracman je napisal/-a:
borut007 je napisal/-a:največja finta pa je v tem, da so me ob prihodih na avtocesto dohitevali eni in isti ljudje ... torej nisi po stari cesti nič počasnejši in nič hitrejši. :P

Edino ce se po AC vozjo po polzje ... Sorry, ampak je pa razlika med 50 skozi naselja na stari cesti in 160 po AC ...

kdo pa je reku da je 50 vozu :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Pe avg 05, 2005 11:58 am

borut007 je napisal/-a:
jakaracman je napisal/-a:

Bil s kamionom (6,5t) in mislil sem tudi tovornjake/kamione. ;) Cestnina za tovornjake je 3x dražja kot za osebne avte, zato se jih večina (ki pozna pot) vozi po stari cesti. :roll:

Hja, vecina, ceprav se nebi smela...vsaj kokr jst poznam šoferje ki vozijo kamion nad 7,5t in ce grejo proti kopru, gredo iz Lj do postojne, pa v postojni dol, pa po stari cesti do kopra...ceprav je tabla, da nad 7,5t nimajo kej iskat...sam ce jim sef tko naroci...morjo pac tko delat...pr nas teh problemov ni... :D

maestro
Novinec

Napisal/-a maestro Sr jan 18, 2006 10:29 pm

Danes je bila v Domžalah seja OS
http://www.domzale.si/obvestila.asp#1138

Na njej so sklenili, da od Darsa zahtevejo ukinitev cesninske postaje v Krtini, ker so jih nategnili pri pogajanjih o trasi (arhiv RTVSLO.si).
Županja Oražmova pa je Darsu celo ponudila, da jim občina plača 80mio SIT nadomestila oz toliko, kolikor kasirajo na omenjeni cesninski postaji.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov