Debate, ki niso vezane na ostala področja...

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Pe avg 12, 2005 10:53 pm

No da se še jest mal razpizdim na slovenskimi policajčki,k ne znajo delat druzga k zgago pa še večje zastoje na cest..
Uglavnem se dons zvečer okol 22:15 peljem po gorenjski AC(Kranj-Radovljica) in kot vsak začetek vikenda se pri Podtaboru (ali Podbrezjah)kjer je konec AC nabere kr fajn kolona....no in jest k sem iz tega konca doma sem zavil na odstavni pas ki se kasneje konča na cesti za desni odcep-se pravi Tržič ali proti Ljubelju.Za mano ..in pred mano je bla kr dost dolga kolona vseh sort državljanov,med drugim tudi tujcev,ki so vrjetn šli čez Ljubelj v AUS. No in naekrat se ta lepa tekoča kolona ustav..in to zakaj? :evil: :evil: :evil: :bonk En zelenc u "police caru" je sedel notr ,s prižganimi rotacijskimi na pasu in oviral promet!!Mater mu,da bi sam popizdu! :evil: Najprej kolona prot Radovljci,nato še zastoj zarad ne vem kerga,a tržiškega a kranjskega kapsa k se nastav na vozn pas.In valjda se falus ni umaknu,sam prou bukov je tm not u avtu zjou,tko da smo ga mogl obviti po levi(seveda je blo pa treba počakat da te je kak iz tiste kolone ki je šel za Radolco not spustu)da smo lahko nadaljeval pot proti Tržiču oz. jaz proti domu
Sorry k sm se mal preveč razpisal,sam me je vse skupi tolk pogrel k sm to vidu,da bi najrajš napisu še kako pritožbona PP,sam še ne vem ktera PP ma ta odsek načez. :evil: :woohoo :/:o:/
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov