Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne avg 07, 2005 12:39 pm

faušija mladine, katerih očetje in mame sedijo cele dneve doma pa kadijo čik za čikom in čakajo na socialno, mulo se pa še išče v tem svetu :?
sam po gobcu!!!

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Ne avg 07, 2005 12:48 pm

:/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne avg 07, 2005 12:58 pm

jao sožalje, vem kako se počutiš, podobno se je meni zgodilo z ene par udolbinami več :?
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne avg 07, 2005 1:14 pm

ja sranje je to
sam po moje neka foušija nima nč s tem ma pa alko
alko dela svoje jebat ga- upam da maš kasko
lp

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne avg 07, 2005 1:19 pm

Pa lahko po velikosti odtisa sklepaš če je šlo za odraslega človeka al kakega smrkavca? Najbolje da gremo footprinte pobirat in primerjat, sam bi blo več dela ;)

p.s.: nikol v življenju še nisem stopil na avto, ampak priznam da bi kaj takega naredil le v primeru, če bi bil parkiran tak zares butasto da nebi mogel drgač mimo prit. Pa še to samo pogojno :P
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Po avg 08, 2005 7:14 am

obzalujem kar se ti je zgodil, res. sele prejsnji teden sem prvič čutu kako je ko ti nekdo poškoduje avto. in sicer se je tud men zgodil ko sm bil na počitnicah prejšnji teden v enem hotelu.dober da ima hotel garažo pod njim in s tem tudi zavarovano parkirišče. saj nimam kasko. uglavnem, v 3 urah me je en tok oplazu z drugim avtom, da bom mogu cela desna vrata poklepat in štrihnt, pa še mal uzadi desno je vdrto. znoru sm.kogar kol sm uprasu u hotelu noben nc ne ve. majo kamero ampak ne snema na kasete!? ?na sreco sem pred pol ure zvedu da majo parkirišče zavarovano tko da grem danes na njihovo zavarovalnico ocenit škodo. bo pa zihr ene 50.000 sitov.

tko da, vem kako se počutiš

Uporabniški avatar
makgajver
Nov uporabnik

Napisal/-a makgajver Po avg 08, 2005 7:34 am

en od uporabnikov je prej umenil 9mm.
jaz sem za topovsko granato pol pa še za mesoreznico majku im j*****m klošarsko pa kako so lahko taki pritivci še na prostosti.... :evil: :evil: :-:o

fora kaj se je men zgodil.Grem iz koloseja prot avtu pa vidm enga malega k mi neki kljuko drka,zlaufam do njega ga napizdim in mu upalim šamar,ja pišuka ni minil 30 sek k so bli okol mene že trije tipi in tko k ponavad vsi tako pametni in so se drl "šta mi diraš brata".
Pa jim jaz lepo povem da samo branim svoj avto in da lahko grejo k se nočem kregat,še dobr nisom to reku sem še šamar dobil.Pol pa veste kaj je sledil temu šamarju.
se ne hvalim,sam tukaj mi je prvič prav prišel moj dolgoletni trening,pa ne mislim tek :D :D :D

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Po avg 08, 2005 8:02 am

˝lublana je bulana˝ :P

mah nimas kej.. se najdejo zadrogirani pijani kreteni.. sam res prow grda je tista udolbina na haubi :? da bi tega kje najdu.. ijeee :/:o:/ :/:o:/

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Napisal/-a sebaveh Po avg 08, 2005 8:08 am

makgajver je napisal/-a: "šta mi diraš brata".

Šipeki?? res bi se jih bilo treba že enkrat losat :evil:

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Napisal/-a sebaveh Po avg 08, 2005 8:11 am

A je že kdo razmišljal o kakem videonadzoru avta? Načeloma nebi bilo težko naredit - CCD kamerčke majhne izvedbe, barvne, se dobijo že za manj kot 20k, pa še en stari videorekorder, pa en PIR senzor (takšen ki prižiga halogenske reflektorje okoli hiše ko gre kdo mimo) , pa malo lotanja.... Načeloma bi šlo 8)

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po avg 08, 2005 8:18 am

Upam sam, da bo enkrat naletel na enga, k ga bo ujel in mu polomil noge pa nej pol skace po avtih. V takih primerih ti niti kasko ne pomaga, ker so vsa taka dejanja iz objestnosti, kjer moras placati odbitno fransizo pa se ob bonus si. Pri meni osebno je 1% odbitne fransize 55 tisocakov, tko da se mi ne splaca sploh uveljavljat kaska. Vsaj mislim, da tuki ni tok skode.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po avg 08, 2005 9:10 am

makgajver je napisal/-a:en od uporabnikov je prej umenil 9mm.
jaz sem za topovsko granato pol pa še za mesoreznico majku im j*****m klošarsko pa kako so lahko taki pritivci še na prostosti.... :evil: :evil: :-:o

fora kaj se je men zgodil.Grem iz koloseja prot avtu pa vidm enga malega k mi neki kljuko drka,zlaufam do njega ga napizdim in mu upalim šamar,ja pišuka ni minil 30 sek k so bli okol mene že trije tipi in tko k ponavad vsi tako pametni in so se drl "šta mi diraš brata".
Pa jim jaz lepo povem da samo branim svoj avto in da lahko grejo k se nočem kregat,še dobr nisom to reku sem še šamar dobil.Pol pa veste kaj je sledil temu šamarju.
se ne hvalim,sam tukaj mi je prvič prav prišel moj dolgoletni trening,pa ne mislim tek :D :D :D

A to so bli potem trije mali al kako... :mrgreen:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
makgajver
Nov uporabnik

Napisal/-a makgajver Po avg 08, 2005 9:46 am

ne Slide :D ,bilo so trije vekliki in en mali,sej veš mali gre izivat ga prtegneš pol majo pa veliki razlog da te pregonjo :D

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Po avg 08, 2005 9:58 am

Ko se folk napije sam škodo dela.Meni je en d**** pred prbližno mesecem desni špegu odbl.Pa je bil avto daleč od prizorišča zabave parkiran,desna stran ob pločniku,ulica osvetljena.Je blo prav videt da je bil enmu očitno napoti in ga je pač brcnu in ga odlomu.Na vratih je blo videt liso od čevlja.Sploh nism opazu dokler me ni kolega opozoru ko sem ga pripeljal domov.Ampak dobr je blo steklo že itak razpokano na odpadu pa sem dal za druzga 2k plus bencin tam ene 3k.Se nism dost sekiru,sam če bi to bil kak boljši avto ga pa lih tam razbijem da ga dobim.Bratu je pa en vrgu steklenico na haubo in ma zdaj lukno. :evil: :evil: Včasih ne vem kje naj avto pustim da bo bolj na varnem.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po avg 08, 2005 12:01 pm

Damjan19 je napisal/-a:faušija mladine, katerih očetje in mame sedijo cele dneve doma pa kadijo čik za čikom in čakajo na socialno, mulo se pa še išče v tem svetu :?
sam po gobcu!!!

my words exactly!

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po avg 08, 2005 12:04 pm

S|icKeR je napisal/-a:
Damjan19 je napisal/-a:faušija mladine, katerih očetje in mame sedijo cele dneve doma pa kadijo čik za čikom in čakajo na socialno, mulo se pa še išče v tem svetu :?
sam po gobcu!!!

my words exactly!

itak

Pa mene bi raz*ukal če tudi nebi blo udolbin. Ne moriš bit tako tele po domače :nae

GM
Nov uporabnik

Napisal/-a GM Po avg 08, 2005 12:28 pm

Daco je napisal/-a:Upam sam, da bo enkrat naletel na enga, k ga bo ujel in mu polomil noge pa nej pol skace po avtih. V takih primerih ti niti kasko ne pomaga, ker so vsa taka dejanja iz objestnosti, kjer moras placati odbitno fransizo pa se ob bonus si. Pri meni osebno je 1% odbitne fransize 55 tisocakov, tko da se mi ne splaca sploh uveljavljat kaska. Vsaj mislim, da tuki ni tok skode.

Men se je isto zgodl. Če imaš zavarvan tud parkirišče pol maš zavarvan tudi primer padca snega in sveč iz strehe :wink:
Čakam sneg :)

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Po avg 08, 2005 1:04 pm

jao daco, da si ga dobu zraven, to bi blo pestro :D ne vem kaj je treba s takimi invalidi nardit, da bi začeli mal razmišljat z glavo in jo ne imeti le za okras :nae
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Po avg 08, 2005 1:06 pm

Daco je napisal/-a:Upam sam, da bo enkrat naletel na enga, k ga bo ujel in mu polomil noge pa nej pol skace po avtih.

:lol: :lol: :rofl :pivo
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Po avg 08, 2005 1:19 pm

Daco, sam to je pa res BAD. Nerazumem, vendar se dogaja, da se ti nekdo podpiše na avto s trdim predmetom. Da bi ti hodi po avtu........ :ue

Yagi-san
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov