sam po gobcu!!!
makgajver je napisal/-a:en od uporabnikov je prej umenil 9mm.
jaz sem za topovsko granato pol pa še za mesoreznico majku im j*****m klošarsko pa kako so lahko taki pritivci še na prostosti....![]()
![]()
![]()
fora kaj se je men zgodil.Grem iz koloseja prot avtu pa vidm enga malega k mi neki kljuko drka,zlaufam do njega ga napizdim in mu upalim šamar,ja pišuka ni minil 30 sek k so bli okol mene že trije tipi in tko k ponavad vsi tako pametni in so se drl "šta mi diraš brata".
Pa jim jaz lepo povem da samo branim svoj avto in da lahko grejo k se nočem kregat,še dobr nisom to reku sem še šamar dobil.Pol pa veste kaj je sledil temu šamarju.
se ne hvalim,sam tukaj mi je prvič prav prišel moj dolgoletni trening,pa ne mislim tek![]()
![]()
S|icKeR je napisal/-a:Damjan19 je napisal/-a:faušija mladine, katerih očetje in mame sedijo cele dneve doma pa kadijo čik za čikom in čakajo na socialno, mulo se pa še išče v tem svetu![]()
sam po gobcu!!!
my words exactly!
Daco je napisal/-a:Upam sam, da bo enkrat naletel na enga, k ga bo ujel in mu polomil noge pa nej pol skace po avtih. V takih primerih ti niti kasko ne pomaga, ker so vsa taka dejanja iz objestnosti, kjer moras placati odbitno fransizo pa se ob bonus si. Pri meni osebno je 1% odbitne fransize 55 tisocakov, tko da se mi ne splaca sploh uveljavljat kaska. Vsaj mislim, da tuki ni tok skode.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov