Bel-Tirid je napisal/-a:STENTOR je napisal/-a:audi a6 1,9tdi(116) s klimo ene 6 litrov, kak dcl gor dol
Poj ti kuri 3l na 100km
Kar pišete je smešno
Slide je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:STENTOR je napisal/-a:audi a6 1,9tdi(116) s klimo ene 6 litrov, kak dcl gor dol
Poj ti kuri 3l na 100km
Kar pišete je smešno
Zakaj že? To je trenutna poraba(koliko bi porabil na 100km) pri 150kmhA pol teb kuri 4,5 na 100km...nisi ravno tuhtal ko si tole pisal a?
Slide je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:STENTOR je napisal/-a:audi a6 1,9tdi(116) s klimo ene 6 litrov, kak dcl gor dol
Poj ti kuri 3l na 100km
Kar pišete je smešno
Zakaj že? To je trenutna poraba(koliko bi porabil na 100km) pri 150kmhA pol teb kuri 4,5 na 100km...nisi ravno tuhtal ko si tole pisal a?
killah bee je napisal/-a:Kwa mate vsi nenormalne niske porabe,zdaj al vi ne znate računat al imate superduper nevemkaj,al vam kdo laže,al vi lažete , al sem pa jaz ....., vsi nekam 6 l neglede na to kolk kubov je mašina,ja fak ane da 1.8 več pije kot 2.5 al pa 2.8 in to za skoraj enkrat več
![]()
Doc206 je napisal/-a:Nekej ste pa poznabli... niso use avtoceste ravne :P greš u hrib alpa u dolino, tako da je tud od tega odvisno kolk ti porabi...
Nevem kakao lahko tako točno govoriste.. meni piše od 5.5l do 6.5l pri tisti hitrosti...
Doc206 je napisal/-a:Nekej ste pa poznabli... niso use avtoceste ravne :P greš u hrib alpa u dolino, tako da je tud od tega odvisno kolk ti porabi...
Nevem kakao lahko tako točno govoriste.. meni piše od 5.5l do 6.5l pri tisti hitrosti...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov