Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To apr 15, 2003 10:39 pm

DrSergioDJ je napisal/-a:sej si ga fajn prtisnla, k smo sli v CE, ko sm ti vzadi prsu ;) zame je nad 160 prenevarno, ko nimam centriranih gum (to se na unih feltnah), ko se je vse treslo ko pr norcih :D

sm sou pol kasnej 200 po stevcu nazaj domov (mam posnetek, bom dal na tablo), jebenti, k da bo zdej zdej avto razpadu :D

z 17" pa se nism probu...130max do zdej..obvoznica pa to..

ej moram vprasat, da vem, a si drugic preden sedem v avto s tezko nogo, namontiram kako crno vreco cez glavo: in za mano ti tut bi blo ne-zal? pa nisem prepotentna, sam da vem...

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To apr 15, 2003 10:48 pm

SAFRANE je napisal/-a:ja huda štorija ni kej.....

sej to se je men tut že večkrat zgodil :
-al pa na semaforjih....pa naaaaaaajhujša žoka ej....pa kr neveš kaj bi naredu

kr se pa hitih punc tiče mam pa tut iskušnje ja...
ane qwerty?hehe*pomižik*

lp
johny 8)

jaja... :) winkwinkwink hehe...

sej, men kar dogaja za volanom, pa ne bom se1x pisala... policaji, fantje... kokr ces... sej je fajn to...

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ To apr 15, 2003 11:00 pm

Qwerty je napisal/-a:
DrSergioDJ je napisal/-a:sej si ga fajn prtisnla, k smo sli v CE, ko sm ti vzadi prsu ;) zame je nad 160 prenevarno, ko nimam centriranih gum (to se na unih feltnah), ko se je vse treslo ko pr norcih :D

sm sou pol kasnej 200 po stevcu nazaj domov (mam posnetek, bom dal na tablo), jebenti, k da bo zdej zdej avto razpadu :D

ej moram vprasat, da vem, a si drugic preden sedem v avto s tezko nogo, namontiram kako crno vreco cez glavo: in za mano ti tut bi blo ne-zal? pa nisem prepotentna, sam da vem...

uuum...ene 4x sm prebral tole, pa se mi sploh ne sanja o cem nej bi se slo :D

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To apr 15, 2003 11:04 pm

DrSergioDJ je napisal/-a:
Qwerty je napisal/-a:

ja proti celju smo zdaj nazadnje dirkal na srecanje. oziroma, najprej v lahnem drncu do trojan (beri: cca 150 km/h), pol sem bla pa prva, k sem mal posponala, pa fantom ni blo cist jasn (sami frajerji, bejba pa po gasu). glede na to, da vejo kera sem, pa se podvprasanje, kok slabo ali dobr zgledam. rabm skrit glavo, al ne rabm. pa niso nc odgovoril (kaj ces, lepo vzgojeni, pa me npcjo zalit), tko da bo treba ocitno skrit glavo v bodoce, al pa vec konjev nabavt, da vsakemu spi*zdim v cestni dirki.

sej ves: cesta, dva avta, en tip, ena macka, dirka - zmaga je: pjaca z macko. Ampak mogoce macka ni dobra macka. Ja?

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To apr 15, 2003 11:06 pm

heheh :)

p.s.

sm za dirko..ceprov bo z novimi fletnami tezka.. sam vseeno ;)

ce ne prej..na poti na naslednje srecanje? :)

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To apr 15, 2003 11:08 pm

DrSergioDJ je napisal/-a:heheh :)

p.s.

sm za dirko..ceprov bo z novimi fletnami tezka.. sam vseeno ;)

ce ne prej..na poti na naslednje srecanje? :)

znaci: koper vabi??? jaz se ze zdaj psihicno pripravljam, da bom zgodi vstala. od 9h do 11h se naj bi zbral... :(

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen To apr 15, 2003 11:12 pm

Qwerty je napisal/-a:
DrSergioDJ je napisal/-a:
Qwerty je napisal/-a:

ja proti celju smo zdaj nazadnje dirkal na srecanje. oziroma, najprej v lahnem drncu do trojan (beri: cca 150 km/h), pol sem bla pa prva, k sem mal posponala, pa fantom ni blo cist jasn (sami frajerji, bejba pa po gasu). glede na to, da vejo kera sem, pa se podvprasanje, kok slabo ali dobr zgledam. rabm skrit glavo, al ne rabm. pa niso nc odgovoril (kaj ces, lepo vzgojeni, pa me npcjo zalit), tko da bo treba ocitno skrit glavo v bodoce, al pa vec konjev nabavt, da vsakemu spi*zdim v cestni dirki.

sej ves: cesta, dva avta, en tip, ena macka, dirka - zmaga je: pjaca z macko. Ampak mogoce macka ni dobra macka. Ja?

Kdo je bil prvi v Celju ????????????

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To apr 15, 2003 11:20 pm

zal za koper ne morem nic rect, sam pomoje bomo sli skup, ker ne grem na dB drag (zmankal $$ totalno... :( ).

tko da..bomo lahko sprobal :D

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen To apr 15, 2003 11:24 pm

Kdo je bil prvi v Celju???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To apr 15, 2003 11:27 pm

zoranwagen je napisal/-a:

ja ocitno ti. sicer pa jaz z mocnejsimi ne tekmujem, tko da vedno najprej precekiram kaka masina je. hehe, ce mi rata v semaforju na brzino havbo od sosednjega avta odpret, pa da prestejem manj konjev kot v mojem - pol takoj "let's race"... hehe...

hecam se!

sem enkrat proti enmu bemflu tko usula, da se mu pol tut pod razno nisem hotla priblizat na naslednjem semaforju... :( to ni dober filing... tut ce si zenska. velja isto, ne maramo porazov...

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To apr 15, 2003 11:36 pm

hum...jebat ga, 2.0 170KM je le neki vec kot mojih 1.6 16V 103KM :)

tko da sva lih prov s qwerty bi reku.. kok ma tvoj clio HP?

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty To apr 15, 2003 11:50 pm

DrSergioDJ je napisal/-a:hum...jebat ga, 2.0 170KM je le neki vec kot mojih 1.6 16V 103KM :)

tko da sva lih prov s qwerty bi reku.. kok ma tvoj clio HP?

manj kt tvoj :(

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Sr apr 16, 2003 7:32 am

Qwerty je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:

ja ocitno ti. sicer pa jaz z mocnejsimi ne tekmujem, tko da vedno najprej precekiram kaka masina je. hehe, ce mi rata v semaforju na brzino havbo od sosednjega avta odpret, pa da prestejem manj konjev kot v mojem - pol takoj "let's race"... hehe...

hecam se!

Sam čudno to k sva midve z Qwerty prve prišle gor na streho tuša vsaj na zadnjem je bilo tko, a se mogoče motim??
Sarcy :8

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Ne apr 20, 2003 10:18 pm

Qwerty je napisal/-a:
Matjaz je napisal/-a:Sam pr men je blo to problem da sm mu se 2 frenda v avtu drgac bi ze mogoce sla:)
ce je ze 5 ur mem pa se kr nanjo mislm:)))

obisci cimveckrat relacijo, ki je sicer nisi navedel, cimveckrat ob tej uri in na ta dan.

se to: danes se zivi hitro in zamujena priloznost ne vrne se nobena.

sicer pa to ni noben problem, ce si eno babo falil. jaz mam probleme: haubo moram strihat, ker so se prej bebci nanjo spravlal, pa tega nisem vedla... grrrrrrrrr

Ti maš tut te probleme?
Po mojem se je pa en model z mopedo vred neki po havbi..... :oops:
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po apr 21, 2003 11:14 am

JA JA, to je pa bil zame eden najlepsih izletov, ko je enkrat zacel letet prot CeljuSlika . Pa se fajn je, ce ima clovek lep pogled na 2 raufenka.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po apr 21, 2003 11:20 am

Sarcy je napisal/-a:
Sam čudno to k sva midve z Qwerty prve prišle gor na streho tuša vsaj na zadnjem je bilo tko, a se mogoče motim??

Seveda sta bile vidve prve. Samo je bila se ena skupinica prej, ki se je podila 200+ :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po apr 21, 2003 11:37 am

Mater ja vsakic pozabim napisati se svojo izkusnjo.

Se je tudi meni ze zgodilo. Se spuscam proti Ajdovscini in na Colu pride iz smeri Hrusica ena punca z belo Ibizo. Ravno sem se nekaj pocasi vozil zaradi porabe in me je tale avto malo zmedel, ker ce se bom tako pocasi naprej vozil mu bom v napoto. Se peljem mimo pogledam levo in punca za volanom. OK ni panike to bo itak slo pocasi. Pred mano kamion in ga kar prehitim, ta Ibiza pa kar zamano. AAAAA. Caki mal. OK spet prehitim avto ona kar POGUMNO za mano. No pa smo prekinili tekmovanje za karnajmanjso porabo :D. Resnicno je bilo zabavno potem do Ajdovscine, kjer sem ji pokazal Slika. Ona se samo nasmeji in vsak svojo pot naprej. Mater kaj je bil to za en dan pa katera ura :( :( :( :?: :?: :?:

Tokrat pa ta vikend. Mislim da je bil petek. Mimo filozofske, en twingo za njim en hud stroj ( nim pojma ) in jaz. Ob zeleni tist twingo pa kar po gasu in skoz center. Lepo lepo si mislim, samo je potem zal zavijala levo na dunajsko. Se pripeljem mimo twingota pa en HUDA bjondika notri. AAAAUUUUU, nekolikan zivcno zvecila cikgumi in gledala proti tisti zverini. Meni nic jasno.

AJA pa da ne pozabim poti proti Celju. :vrum No, kot sem ze prej omenil to je blo pa cist ADIJO :shock: :shock: . Sta nam dala vetra tista raufenka. :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po apr 21, 2003 11:42 am

Qwerty je napisal/-a:
znaci: koper vabi??? jaz se ze zdaj psihicno pripravljam, da bom zgodi vstala.

UUUUUU Slika Jaz pa vse dokumentiram.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po apr 21, 2003 11:44 am

X-Hair je napisal/-a:
Sarcy je napisal/-a:

Seveda sta bile vidve prve. Samo je bila se ena skupinica prej, ki se je podila 200+ :wink:

...seveda...hehehe...

Če smo natančni je bil prvi g. s pasatom nato moja malenkost. S tem, da me je pri prvih semaforjih v Celju naprej spustu, ker ni poznal poti!
Na streho tuša se je prva pripeljala moja skromnost nato g. v zelenem Cliotu z dvema raufenkama.
Tolko o skromnosti, slabem spominu in neuradnih rezultatih zeeellllloooo pomebne zadeve...hehehe...

Uporabniški avatar
rockson
Nov uporabnik

Napisal/-a rockson To apr 29, 2003 8:13 pm

Pa še moja današnja izkušnja :P
AC iz LJ proti NM - jst sm se prpelou iz Barja iz smeri most je pa pržvižgal en črn P206 grosupeljske registracije. K sem bil glih dobre volje sem pohodu in avto prehitel - notr ena huuuuuda :DDD :noro bjonda. No potem sem se spravu na vozni pas in čez kak km ona prehiti mene, jst pa za njo.
Čez višnjegorski klanec ga je tiščala 160!! Korajžna ni kaj. Na drugi strani pa poden - do 210 pol je pa v ivančni dol odvila. Sem ji mal pomahal in poblendal - ona pa nič - lahko bi se vsaj mal nesmehnla, a je to tok hudo :?: :(

Bo pa drugič bolje - he he :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov