rok46 je napisal/-a:prehiteu RENO in celoten koncern PSA?uuu,svašta slišš tuki na forumu
me res zanima v čem ga je prehitu
![]()
Lp
rok46 je napisal/-a:prehiteu RENO in celoten koncern PSA?uuu,svašta slišš tuki na forumu
![]()
Templar je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Da pa ne boste mislili, da je vse tako rožnato....
Latest Hyundai Scandal Feared to Damage Korea's Credibility
A si ti sploh prebral članek??![]()
Če si potem ti piše da dogodki opisani namoj najmanjše relavance s Hyundai Motor ki je povsem neodvisna družba Hyundai in nima veze z Hyundai Engineering and Construction in Hyundai Merchant Marine, ki sta dejanska akterja. Je pa res da bo verjetno zaradi sorodnih podjetji ki so nastale po razbitju matične firme pred leti ko je bila ta 2. največji svetovni delodajalec(skupno nekaj več kot 2MIO delavcev+še nekaj MIO podizvajalcev in dobaviteljev) potegnil prej slabo kot dobro iz celotne zgodbe.
frgo je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:prehiteu RENO in celoten koncern PSA?uuu,svašta slišš tuki na forumu
![]()
Prehiteu v zanesljivosti, prodaji in dobičku. Do leta 2009 naj bi po napovedih prehiteli VW in daimler-chryslerja in pristali na 4. mestu po velikosti. Morda nekateri še ne zmorete pogledat izven meja naše ljube dežele, kjer je zakon golf za bogate in clio za manj premožne, toda v širnem svetu je postal hyundai zakon.
pugi405 je napisal/-a:marko stare je napisal/-a:pugi405..a res ne vidiš dlje kot iz deželice sonca in grozdja :P
Mumbley....
Ne. Cviček dela svoje :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov