Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če apr 17, 2003 7:15 pm

pomoje ma lahko špegle gor če gre na zdravniški pregled pa mu zdravnik na piše da more met špegle in problem je rešen.Ali pač?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dmon
Nov uporabnik

Napisal/-a dmon Če apr 17, 2003 8:43 pm

Evo realno stanje je tako.

Ker smo druzina z ocali...tko...vsi jih mamo pa to :))...jest sem jih dobu tazadn.
Ce delas zdravniskega (tistega pred izpitom) in ti tam dolocijo slabi vid, potem moras med voznjo VEDNO imeti ocala in si tudi slikan z ocali.
Mati, sestra, fotr so tko na sliki z ocali (divergence napisem pozneje), ker so ocala imeli preden so sli delat vozniski izpit.
Jaz sem dobil ocala lansko leto, ko sem imel vozniski izpit ze narejen, in mi ni treba vozit z ocali in tudi na sliki nisem z ocali in tudi napisan nimam da moram voziti z ocali.
Imam pac ocala, ker sem pameten in ne ogrozam prometa s svojo slabovidnostjo. Kaps ti mora za to dati kvecjemu nagrado in ne kazen.

No...glede ostalih clanov druzine. Boh pomagej ce jih kaps dobi brez ocal :))
Moja sestra je pa hotla met lece...sej veste picke pa to...pa lepe pa to...sam recem, da ji se zdej ne pomaga pri lepoti...z ocali ali brez (lecami).
No in ker je hotla met lece, potem valda to kapsu zgleda kot, da si brez ocal...ne vid sipc in okvirja...voznik brez ocal...kazen...Sprogramirani so na to :)
No in kaj je mogla moja tamala narest je to, da je sla po novo voznisko v kateri je slika brez ocal in spodaj pise vozi z lecami. In pol je kao kul.

Toj to od mene.

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Če apr 17, 2003 9:51 pm

Jst pa še vedo ne razumem zakaj bi mel nekdo ki mu ni treba nosit očal v VD sliko z očali???? :roll:
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Če apr 17, 2003 10:07 pm

ej MGsax, eno čist out vprašanje... kva je s temu srčkom v tvojem podpisu, a je to kšna optična varka (a obstaja kšna fora če dolg gledaš alpakj) a je sam tko? :roll:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe apr 18, 2003 11:52 am

BiMMER je napisal/-a:Jst pa še vedo ne razumem zakaj bi mel nekdo ki mu ni treba nosit očal v VD sliko z očali???? :roll:

ne glej oseba je naredila izpit ko še ni imela očal. sedaj jih je dobla, pa se je slikala z očali ker jih sedaj vedno nosi in ker si je šla podaljšat vozniško je pač hotla novo pa novo sliko not z očali tak kot pač zdaj zgleda pa so ji rekli da ne morejo dati v vozniško slike z očali češ da rabi zdravniško potrdilo, kljub temu da ji v vozniški ne piše da mora vozit z očali. zdaj razumeš?
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe apr 18, 2003 11:53 am

justyGTR je napisal/-a:ej MGsax, eno čist out vprašanje... kva je s temu srčkom v tvojem podpisu, a je to kšna optična varka (a obstaja kšna fora če dolg gledaš alpakj) a je sam tko? :roll:

to srce simbolizira moj poklic. ni optična varka.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Pe apr 18, 2003 6:53 pm

MGsax je napisal/-a:
BiMMER je napisal/-a:Jst pa še vedo ne razumem zakaj bi mel nekdo ki mu ni treba nosit očal v VD sliko z očali???? :roll:

ne glej oseba je naredila izpit ko še ni imela očal. sedaj jih je dobla, pa se je slikala z očali ker jih sedaj vedno nosi in ker si je šla podaljšat vozniško je pač hotla novo pa novo sliko not z očali tak kot pač zdaj zgleda pa so ji rekli da ne morejo dati v vozniško slike z očali češ da rabi zdravniško potrdilo, kljub temu da ji v vozniški ne piše da mora vozit z očali. zdaj razumeš?

Ja,ja sej že od začetka razumem v čem je fora. Pač, tako je, če nimaš očal ne moreš imet slike z očali! Tako kot ne smeš met klobika gor! BTW, a veste da če imaš v potnem listu na sliki brado (ampak v pravem pomenu - tisto ta pravo) v resnici je pa nimate, da vas lahko na meji zavrnejo in ravno tako obratno če si na sliki brez brade, v resnici jo pa imaš! :lol:
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Pe apr 18, 2003 7:07 pm

Ja in potem ko bo dobil zdravniško potrdilo, bo lahko imel v VD sliko z očali in vpisano da MORA imeti med vožnjo očala. V primeru da jih bi pozabil , pa bo plačal kazen , kar se v sedanji situaciji ne more zgoditi.
Glede potnega lista - stric si je moral obrit brado , da so ga spustili čez mejo ( Šentilj )
Mogoče je zato blizu starega prehoda frizerski salon :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost