Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Če avg 18, 2005 7:49 pm

načeloma je najboljš zavarovat radio v primeru vloma in pač upat, da ti ne bo treba tega izkoriščat.
poleg tega pa seveda ploščico zraven jemat, čeprav vemo, da to nč ne pomaga.
pa še alarm ne škodi, šravfanje pa pomoje ni najboljša ideja-morda ti res ne ukradejo radia, ti pa pol armaturne polomijo, kar je verjetno dosti dražje za porihtat.
pomaga pa sigurno velik grd pes v avtu.

je pa sigurno učinkovito skriti radio, da v luknji zanj ni nič ali pa nek j**c od j***a.
lp

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Če avg 18, 2005 8:17 pm

dobro...zj ne sprašujem tega, ker me je res tok strah za radio...ampak...a se da radio zavarovat?Pa kolk pa to stane?Prvič slišim :?

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Če avg 18, 2005 8:19 pm

Vse se da zavarovat,samo pogoj je kasko.

Golden eye
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a Golden eye Če avg 18, 2005 8:19 pm

Damjan19 je napisal/-a:dobro...zj ne sprašujem tega, ker me je res tok strah za radio...ampak...a se da radio zavarovat?Pa kolk pa to stane?Prvič slišim :?

ja se ga da zavarovat! SAm moreš prej vzer polni kasko pol pa zavarvat še proti kraji + dodatno radijo (za zavarvat pa te pride okol 6% od nove cene radija)

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Če avg 18, 2005 8:26 pm

dobr...opcija odpade...:)
ko bo radio šel je najbolš, da se grem v srno zaletet, pa se zlažem, da mi je radio odpulilo ven pa bog ve kam, pa nej to dajo zram v popravilo/totalko, vsej zavarovanje pred divjadjo lahk uveljavlam :P :P

Mal heca more bit... :P

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če avg 18, 2005 8:45 pm

heh, radio res skor najbol pustit notr, tko k je, če ne maš škode s tem k ti sfukajo in radio in armaturo.. V bistvu bi blo skor najbol pustit še odklenjen, da ti še šipe ne razbijejo pa vrat zvijejo apakej. Pa če ga slučajn dobiš pr kraji je tut najbolš da ga lepo ustavš, rečš, nej mal počaka pa nej se ne matra mu odkleneš avto pa mu ti lepo radio daš, ker prvič: bo tko še najmn škode in drugič, če ti nalomš tega k ti je radio kradu, te bo on pol tožu pa se boš izprsiu za kkšne 100-300k, odvisn od poškodb..

Ma čist use kaže v dobro tatovom.. Razn opcija, da ga dobiš pa nalomš pa ne kličš policije :twisted:

lp
Slika

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Če avg 18, 2005 8:55 pm

najbol zanimivo je tole...da dejansko se da v Celju izsledit radio in ga dobit nazaj, kr se približn ve kdo to počne, ni pa nujno, da so vedn eni in isti in ni nujno, da pol pristane tam kjer si mislš da je...
Jz sicer blage nimam k komu bi mogu it ampak okradeni kolega je pa šel k enmu šipiju, ki ma baje to čez, ker upa da se bo to tam našlo. Ne vem kak je rezultat, kr sma se glih prej menla...
Woofer pa ojačevalc od enga drugega kolega, ukradena junija iz Kadeta v tak slabem stanju, da si ga še pogledat ne upam če kej jem zram-očitn se je mal prepotenciral z glasnostjo, ko je prišu v ulico- sta npr krožla okol baje celi mesec, zj se pa ne ve več kje je roba...to sm slišu od enga drugega kolega, ki pa ve za te stvari...

ja vem...množica kolegov :P

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če avg 18, 2005 9:01 pm

Jst pa nimam teh problemov. En razlog je ta da imam v avtu serjiski avtoradio (avto je pa 20 let star :lol:) , drug pa ta, da cel kraj ve čigav je avto.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Če avg 18, 2005 9:06 pm

sj po moje se tut ni am noben vzel moje 5ke, zj sm jo pa mal porihtu, pa se vidi, da neki pa le vlagam v avto in takšen človek si po logiki tut ozvočenje uredi...
pa kaj se bom joku...če bo bo, če ne ne...če mi armaturko uniči mam pa izgovor, da končno dam ono iz francoske verzije 5ke not, pa še kiler obenem zamenjam, ko se ga spravlam že celo večnost(ga mam doma že dolgoooo časa)...glavn da radio ostane...lamaj ti armaturko če želiš, pioneerja pust :P

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če avg 18, 2005 9:31 pm

hišo kupit
garažo narest
ponoč v garažo spustit enega lačnega dobermana in garantiram da nebo nišče ukradel radia :lol:

Uporabniški avatar
rokhrovat
Nov uporabnik

Kraj: golan

re

Napisal/-a rokhrovat Če avg 18, 2005 9:37 pm

ce mas ful uredn radio si nastimej alarm ce mas pa tko neki navadnga pa sam ploscico dol wzem saj neki ne prvab tatov

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če avg 18, 2005 10:40 pm

kaj pa če si narediš nek kovinski pokrov, s katerim "zapreš" radio dol da se ga nič ne vidi? Na tak pokrov lahko tudi nalepiš sprednjo ploščo od kakega prastarega radia (takega ki ima še dva vlka gumba na vsaki strani). Niti videlo se nebo da je fake:)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Pe avg 19, 2005 4:36 am

sm že razmišlu...bom dans n ašihtu vidu, kake možnosti mam, da nardim ploščo...
drgač pa radio seveda ni bog vekaj, sam bolš preventiva, ko kurativa... :-P

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht Pe avg 19, 2005 5:34 am

clio tastar model ma fajn k se una skatla v kateri je radio lepo zapre ... ni glih ne vem kaksno varovanje, ampak se vsaj ne vid od zuni ...

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport So avg 20, 2005 12:08 pm

To s ploščico je kr uredu varianta. Drgač pa poznam enga k ma radio z drugo
ploščico pravi da jo je dubu nekje u nemčiji za skor zastonj.
Sam njemu je crknu displaj nima ukradenga radia. :wink:
Tko da tud to ne pomaga najbolj če odstraniš ploščico.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR So avg 20, 2005 12:24 pm

C4 nekam v radio dat :lol: :lol: pa doma na gumb prtisnt, pa zavečer poročila gledat kje je počl :lol: :lol:

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor So avg 20, 2005 12:44 pm

RoZleht je napisal/-a:clio tastar model ma fajn k se una skatla v kateri je radio lepo zapre ... ni glih ne vem kaksno varovanje, ampak se vsaj ne vid od zuni ...

Jst sem pa tist vedno puščal odprto, ker se mi zdi da nardi glih nasprotno. Če tisto zapreš si đanki misli glej ta ma pa ziher dober radio not zato ga je pa skril . :D

Jst sem ploščico dol vzel pa tisto pustu odprto, da se vidi da ni ploščice.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec So avg 20, 2005 1:04 pm

da se zavarvat radijo- moj v cliotu 5 let str- vreden torej ene 5-10k bi me pršlo letno zavarovanje 15k
kar se mene tiče je najbol sploh če nov avto kupuješ kupt original, res pa je da je za neka tekmovanja že sam radio vrjetno ful prešvoh
lp

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So avg 20, 2005 1:37 pm

CupraR je napisal/-a:C4 nekam v radio dat :lol: :lol: pa doma na gumb prtisnt, pa zavečer poročila gledat kje je počl :lol: :lol:

pa še iskali te nebi bi se že pravlo al kaida napada :) :) :)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So avg 20, 2005 1:43 pm

js mam uzadi za radiem M75 brez varovalke. ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 19 gostov