Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če sep 08, 2005 10:50 am

Basist je napisal/-a:
V-i-p je napisal/-a:Tomaz40, prekleto se motiš če misliš, da z parkiranjem ob zid, avta ne morejo odpeljat :D

Naj ti namignem: če ga parkiraš z levo sprednjo in levo zadnjo gumo recimo na en centimeter ob zid, bo pajkist lepo priklenil desno sprednjo in desno zadnjo gumo, ga rahlo povlekel za en meter stran od zida in viola, že ima vse štiri gume proste in ga lepo odpelje ;)

Čakaj, čakaj... on ga priklene in potem bočno potegne? Drsa z levimi gumami po tleh? Pa so normalni???

Ravno zadnic sem videl. Pred RTV-jom. Hudicevo mi je bilo zal, da nisem imel kaksne snemalne napravice poleg. Kaj kej porecejo na to gume, lezaji, stabilizatorji, roke, koncniki .. nevem kaj se vse. Sej niso resni.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če sep 08, 2005 11:03 am

Al pa si kupis C300 - sem se zadnjic pred Namo smejal, ko so se trudili, da bi ga nalozili. Potem, ko so se namatrali (ceprav mi ni jasno, kako jim je uspelo tiste celjusti dobit na 20 col feltne), ga niso mogli nalozit, ker je predolg za na kamion in zadnja kolesa niso sedla gor. Pol ne vem, kaj so spalamudili, ker sem sel naprej.

Uporabniški avatar
jojovix
Novinec

Napisal/-a jojovix Če sep 08, 2005 12:46 pm

Zakaj se mučte. Če je avto v okvari, torej splet nesrečnih okoliščin, ga lahko parkiraš povsod tam kjer ne ovira prometa. Trikotnik na zadno šajbo 4 blinkerje pa gremo. Aja moraš pa pokvarjeno vozilo odstranit v najkrajšem možnem času. Zame pa je en popoldne recimo najkrajši možen čas. :lol:
KAM'R Č'M, S SUBARUJ'M PRID'M!!!

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Če sep 08, 2005 12:59 pm

...pred 2 letoma grem mimo drame u lj...in vidim pajka k je nalagu mercedeza s500...seveda sm se utawu in gledu...pac ne vidis tega vsak dan ane. Ko so ga mel na visini kksne 2 metra pa pol se je pr sprednji levi gumai snel oz strgal...zaraf vrevelzga pritiska je odtrgal se zadno in avtek se je odtrgu in dirakt na streho! :evil: stekla je dobesedno vn pometal :shock:

modela k sta to nalagala sta bla :oops: :oops: :oops: :oops:
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če sep 08, 2005 5:58 pm

PhoenixX je napisal/-a:...pred 2 letoma grem mimo drame u lj...in vidim pajka k je nalagu mercedeza s500...seveda sm se utawu in gledu...pac ne vidis tega vsak dan ane. Ko so ga mel na visini kksne 2 metra pa pol se je pr sprednji levi gumai snel oz strgal...zaraf vrevelzga pritiska je odtrgal se zadno in avtek se je odtrgu in dirakt na streho! :evil: stekla je dobesedno vn pometal :shock:

O bad, ta dva pa sta mogla odgovarjat ;)

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če sep 08, 2005 6:49 pm

bah, to verjetno vse zavarovalnica časti. verjetno nebi bili tolk neumni da se igrajo z tem ne da bi imeli to zavarovano.če ni celo kje pogoj za opravljanje da mora bit zavarovano.nč se sekirat...vsak pameten ki gre kaj delat se prej zavaruje...oz. bi bilo logično da se :roll:
litr bencina, litr olja ;)

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Pe sep 09, 2005 8:39 am

PhoenixX je napisal/-a:...pred 2 letoma grem mimo drame u lj...in vidim pajka k je nalagu mercedeza s500...seveda sm se utawu in gledu...pac ne vidis tega vsak dan ane. Ko so ga mel na visini kksne 2 metra pa pol se je pr sprednji levi gumai snel oz strgal...zaraf vrevelzga pritiska je odtrgal se zadno in avtek se je odtrgu in dirakt na streho! :evil: stekla je dobesedno vn pometal :shock:

Potem ga tip pač ne bi parkiral pred dramo... Bi se pa moralo več voznikom zgoditi takšno "presenečenje". Potem bi se morda parkirna kultura izboljšala.

Uporabniški avatar
Crazy Frog
Nov uporabnik

Napisal/-a Crazy Frog Po sep 12, 2005 1:47 pm

Koliko jaz vem, če avto nima tablic, redarji prav nič ne morejo nardit. Sm delal poleti na belih conah in se je to sodelavcu zgodilo. Je tip pobral tablice dol in ko je pršu redar je hodu okol avta in prišu do njega pa sta se neki menla in mu je reku, da ne more nič, če ni tablic. Ne vem, možno, da se redarju pač ni dalo ukvarjat, kakorkoli, čist odvisn pomoje. Če je kak tečen, bo sigurn vse naredu, da bi lastnika zaj..
Drgač. pa sej ste slišal Ališiča, daš kazn na drug avto, polovica folka tko ne pogleda položnice, gre samo lepo plačat. :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov