Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ To sep 13, 2005 4:29 pm

Voith je napisal/-a:definitivno ga bolj privoscim tem tipom k so ga skor ukradl kot pa prvotnem lastniku. pac on ce ma za enga, ma tut za se enga po moje.

Hmmm, seprav prvotni lastnik je(predvidevam) garov za avto, si ga kupu z svojim denarjem(ne z njihovim) in si ga ne zasluži????Al pa celo poznaš lastnika, pa ga je on tud ukradu :shock:

Stari, da nisi mejčken fovš??? :bonk

L.p. Bistri...

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica To sep 13, 2005 4:31 pm

Voith je napisal/-a:definitivno ga bolj privoscim tem tipom k so ga skor ukradl kot pa prvotnem lastniku. pac on ce ma za enga, ma tut za se enga po moje.

tipično klošarsko razmišljanje modela ki je še na sosedovo staro kuzlo ljubosumen.

lp

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 13, 2005 4:32 pm

Jao Voith...groza...če ma kdo denar pa že skoraj tudi krade kajne? :jao:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To sep 13, 2005 4:34 pm

ne fous nism nc, sam lastnik je po vsej verjetnosti velik vec folka nategnu al jih pa se kr nateguje za denar s katerim si je pol kupu tega pentlija.

tipi k so ga pa kradl, so hotl pa njega nategnt, sicer jim ni ratal, sam sj kdo ga bo ze nategnu, sj ves tista; what goes arround, comes arround ;)

drgac pa tut ce bi ze bil ultra bogat snob, si nebi kupu tega bentlija ker mi ni usec, celo grd mi je. je zlo velik avtomobilov ki so bolj elitni in pozelenja vredni kot ta rr wanabe vw.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To sep 13, 2005 4:37 pm

Slide je napisal/-a:

dandanes je v 95% to matter of fact.

sploh pa nobeno veliko bogastvo ni pridobljeno na posten nacin.

ce se ocitne kraje pred "zakonom" ne definirajo kot kraje, je pa to drug problem.
Zadnjič spremenil Voith, dne To sep 13, 2005 4:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 13, 2005 4:39 pm

Voith je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:

dandanes je v 95% to matter of fact.

sploh pa nobeno veliko bogastvo ni pridobljeno na posten nacin.

OK, prav maš :|
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 To sep 13, 2005 5:14 pm

Glede bogastva se še nekak strinjam ampak kar se mene tiče mi je tale Bentey precej bolj všeč kot pa marsikater avto italjanske, francoske ali nemške prestižne znamke. Gre za nekakšen poklon starejšim modelom podobne luči podobna maska in nov dizajn. Sploh notr je pa tak za vse prste obliznit. Tko da ne mi čez Bentleya prov? :P

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To sep 13, 2005 5:17 pm

jou voith midva bi s elahko spet kregala pa bom raj tiho ;)

Lp
Slika

pehtren
Novinec

Kraj: za devetimi gorami, za devetimi vodami...oo fak kje jest zvim

Napisal/-a pehtren To sep 13, 2005 5:34 pm

ne vem ce tale zenska pove prov sam koncna hitrost 340 kmh
hmmmm mal pre vec. :D

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- To sep 13, 2005 5:38 pm

Voith je napisal/-a:ne fous nism nc, sam lastnik je po vsej verjetnosti velik vec folka nategnu al jih pa se kr nateguje za denar s katerim si je pol kupu tega pentlija.

tipi k so ga pa kradl, so hotl pa njega nategnt, sicer jim ni ratal, sam sj kdo ga bo ze nategnu, sj ves tista; what goes arround, comes arround ;)

drgac pa tut ce bi ze bil ultra bogat snob, si nebi kupu tega bentlija ker mi ni usec, celo grd mi je. je zlo velik avtomobilov ki so bolj elitni in pozelenja vredni kot ta rr wanabe vw.

Po tvoje ni bogataša na svetu (vsaj v 95% :roll: ) ki bi na pošten način zaslužil za takega Bentleya?! Mislm, kake to fore slišiš :roll:

Ali pa te mogoče samo 'zdrava' kmečka fovšija daje :oops:
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] To sep 13, 2005 6:02 pm

juhica je napisal/-a:

tipično klošarsko razmišljanje modela ki je še na sosedovo staro kuzlo ljubosumen.

lp

i agree.

Tud jst ga bolj privoščim ubogim lopovom, kot pa nekomu, ki se je (domnevam) trudil, da je dosegel status, ki mu omogoči nakup takega avtomobila :roll:
Dejte no! to je pa tak absurd, da večjega ni!
Let there be rock!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To sep 13, 2005 6:15 pm

ti si res pametn...
pol ti je kul če ti džanki ukrade autoradio? sej ti maš itq keš za nouga, pa itq nateguješ ljudi in kradeš dnar, če si ga lahk prvoščš al ti nisi tak?
un je pa bogi, pa nima keša za fix ane

mislm kero kretensko razmišlanje, ker usakk je sposoben, si lahk dobi službo, napreduje in nekoč kup tazga bentleja, nekateri so pač dnar podedval, drugi mel srečo, najdejo seveda tud taki k so ga k so ga nakradl
podpis

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To sep 13, 2005 6:30 pm

joj, kaka foušija :roll:
nebom komentiral sploh..

men je totalno hud avtocek.. in mislim da bo lastnik zelo veseu ker ga bo dobil nazaj.. pa cepraw v malo nevsecnem stanju.. te kriminalce bi blo treba pa za j***a obest ! pa ne samo te.. ampk vse.. od tistih k kradejo avtoradio, retkape,.. pa vse do takih k kradejo cele avtomobile ! :/:o:/

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To sep 13, 2005 7:03 pm

Jao Voith potem podpiraš tiste ki kradejo drage avtomobile ker si jih po tvoje oni bolj zaslužijo kot prvotni lastniki? Če človeka ne poznaš ni pametno govort kako ga je zaslužu, kljub temu da mislš da je večina avtomobilov prisluženih na nepošten način (s čimer se ne strinjam popolnoma).
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To sep 13, 2005 9:39 pm

Ja, ampak veste kdo je najbolj užival s tem avtom?

Otroci, ki so skakali cel dopoldne po tem avtu vse dokler niso prišli policaji. Baje jim je bil všeč predvsem menjalnik. Temu se reče srečno otroštvo :P

Lp,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To sep 13, 2005 10:05 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:Ja, ampak veste kdo je najbolj užival s tem avtom?

Otroci, ki so skakali cel dopoldne po tem avtu vse dokler niso prišli policaji. Baje jim je bil všeč predvsem menjalnik. Temu se reče srečno otroštvo :P

Lp,
don CONSIGLIO

Jaz bi tud užival s takim menjalnikom. Gre samo naprej in nazaj... :D :EE
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr sep 14, 2005 2:34 am

heheh ker odziv :D

ja, ponavad so tisti ki majo take avtomobile tud tisti ki kradejo na veliko. ni 100% tko, ampak je pa vecinski delez.

sj kul, povprecna placa nej bo 130.000sit, benz nej bo 320sit/liter, hrana tut nej bo cimdrazja, internet 15k, stanovanje s stroski 70k, gospoda katerim pa ta kes ki ga ni odteka v zepe nej se pa vozijo z bentliji in ferrariji, zato da se mi bojo pol orosile oci ko bojo policaji nasli njihov ukraden avto ane? bollocks

sploh pa ce bi ta tip ta avto tezko prigaral, mu ga nebi mel priloznosti ukrast.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr sep 14, 2005 2:37 am

Spyker je napisal/-a:Jao Voith potem podpiraš tiste ki kradejo drage avtomobile ker si jih po tvoje oni bolj zaslužijo kot prvotni lastniki? Če človeka ne poznaš ni pametno govort kako ga je zaslužu, kljub temu da mislš da je večina avtomobilov prisluženih na nepošten način (s čimer se ne strinjam popolnoma).

vecina v tem cenovnem razredu. sploh pa tut stvari k na prvi pogled ne zgledajo nepostene, se za take mogoce izkažejo ce bol natancno pogledas.

DJ Dry Visage
Novinec

Napisal/-a DJ Dry Visage Sr sep 14, 2005 7:50 am

Voith, a ti res misliš da se v današnjem svetu ne da več uspet? Poglej nekatere ekonomiste, odvetnike, malarje al pa zidarje in avtoprevoznike. Ne rečem, da vsi ampak jih kar nekaj poznam, ki so si prav pošteno zaslužili to kar danes imajo. Sam je razlika v tem, da oni niso nikol jamral po teh forumih in se tud zdej ne hvalijo, ker so premoženje ustvaril z veliko truda. Ogromno je takšnih za katere širna slovenija nikoli ni in ne bo slišala, ker so pridne ovce in o takih mediji ne pišejo. Ampak to je tudi njihov cilj. Oni imajo premoženje zase ne pa za tebe.

In DA, nekateri od teh si privoščijo takšnega bentleya, drugi pa golfa, čeprav so enako situirani. Gre pač za veselje in naklonjenost do različnih stvari.

Žalostno pa je to, da nekateri niti ne upajo uživati svojih sadov, zaradi takšnih kot si ti. Ker ti Slovenec njih nikoli ne boš "videl" (beri: hotel videti) ko delajo, ampak boš videl le njihov vikend, jahto, avto, hišo. In potem so vsi takšni ljude takoj mafija al kaj?

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Sr sep 14, 2005 8:03 am

mafia al pa biznis... to so pa tut edini k obračajo denar :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov