Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z So sep 17, 2005 10:57 pm

sej incidenti kr dežujejo...
včeraj okol 22h je po Vojkovi proti centru pripiz**l golf V modre barve čez rdečo krepko v 3 mestni številki...peš grem po pločniku in slišim golfa k ga tišči...pa pogledam semafor - RDEČA...nism mogu verjet lastnim očem...

smrt mu je očitno tokrat prizanesla - sam in za varnost drugih upam da mu ne bo nikoli več in da bo s sabo vzela le njega...

čez nekaj trenutkov čez križišče prileti taxi MB E...pa veste kk počas oni furajo v nočnih urah čez mesto...če bi se "srečala" bi bil priča masakru...

grdo se sliši ampak P.R.I.V.O.Š.Č.I.M. mu SMRT!! :!:
takim ni več pomoči...
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne sep 18, 2005 11:00 am

tudi taksiste sem že videl take paciente. Oni bi morali imeti glavno nalogo da te varno pripeljejo do nekega kraja, namesto da bi sam pijan lomastil po cestah; ampak neeee - še oni te naj spravijo v večjo nevarnost :evil: te pa še zaupaj javnemu prevozu če moreš :(
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
puter
Novinec

Napisal/-a puter Ne sep 18, 2005 3:12 pm

m_z je napisal/-a:grdo se sliši ampak P.R.I.V.O.Š.Č.I.M. mu SMRT!! :!:

ne morš tako pisat... vprašaj se, kolko ljudi tebi želi smrt... smrt prehitro pride...

res je, da so eni bedaki in delajo nenormalne stvari in da jim ni pomoči. takim jas privoščim, da enkrat nekje fajn po pi*** dobijo.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne sep 18, 2005 3:48 pm

razburjenje je razumljivo! škoda le, da policija nikoli ne prime takih voznikov oziroma drkačov bolje povedano! ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

POLO_TDIgti
Nov uporabnik

Kraj: LAŠKO

...

Napisal/-a POLO_TDIgti Ne sep 18, 2005 4:22 pm

Ej fantje moji,vse je to relativno!!!!!!!!!!!!!
Volkswagen je STROJ,ostalo so le avtomobili!!!!

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Re: Avtomobil, izstrelek na cesti !

Napisal/-a mišel Ne sep 18, 2005 4:55 pm

BojanI je napisal/-a:Zdravo !

No, mene je pa razpizdil model, ki je včeraj nekje okrog polnoči po Jurčkovi cesti v Ljubljani po moji oceni vozil, brzel, ali karkoli že, krepko čez 150 km/h, kjer je omejitev jasno 50. Da bo bolj jasno, to je odsek ravne ceste dolg malo manj kot 1 km in to v naselju. Predvsem podobnih primerov je ponoči slišati kar precej, ta včeraj pa je bil razred zase! Iz srca mu privoščim da se bo ob takem divjanju čimprej brez škode za mimoidoče razkantal nekam kjer ga bojo pobrali le komunalci in to v vrečko !
Pri tej hitrosti nisem uspel zaslediti niti tipa niti znamke avta, ker bi se mu sicer ob priliki z veseljem podpisal na njegov pleh.

LpB

P.s. Upam, da bo kdo od policistov, ki je zadolžen za Jurčkovo tole prebral, sicer pa v zadnjih par letih na tej cesti 3 smrtne žrtve vse med pešci in kolesarji.

nikoli ne želi drugim tistega, česar sebi ne bi ;)

sicer ga pa lahko prijaviš policiji oz. obvestiš policijo da malo patrulirajo :evil:

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel Ne sep 18, 2005 4:58 pm

ASenna je napisal/-a:fak kva je folk odtrgan
tud jest bi se šel s tabo, da se mu podpišem na pleh ;)

ampak avto ni nč kriv, je kriva neumna glava voznika ;)

Uporabniški avatar
puter
Novinec

Napisal/-a puter Po sep 19, 2005 12:14 am

mišel je napisal/-a:
ASenna je napisal/-a:fak kva je folk odtrgan
tud jest bi se šel s tabo, da se mu podpišem na pleh ;)

ampak avto ni nč kriv, je kriva neumna glava voznika ;)

točno tako

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BojanI Po sep 19, 2005 7:16 am

Symon je napisal/-a:Vem za nekoga, ki je namesto 50 šel 120 in to čez rdečo (ob 2h zjutraj). Prvič, zadnjič in nikoli več.
:oops:

BojanI: Verjemi najbrž ga bo minilo. Stvar je v adrenalinu, zdravilo pa je kakšen crash-test ali pa slikce od le-tega. Pomoje so to le vplivi F&F filmov in potem bahanja.
Mah saj prej ali slej se vsakdo spametuje. Bolje prej kot slej (delček sekunde pred smrtjo).

Zdravo !

Poanta sploh ni v tem da bo tega ali koga drugega minilo. Meni je končno vseeno kdo se razkanta na koncu te ulice. Dejstvo je da nihče nič ne ukrene za umiritev prometa na tej cesti, verjamem pa da je na podobnih odsekih v SLO stanje popolnoma enako. Gre za vozniško kulturo, ki je taka kakršna pač je.

Ko je pred časom tule nekdo pisal o nekih ovirah, ki so se znašle na cesti (tram ali nekaj podobnega), sem takoj pomislil, da je nekomu prebilo plafon in se je sam lotil urejenja prometa in taki primeri se bodo še ponovili.

Lp,Bojan

BojanI
Novinec

Re: Avtomobil, izstrelek na cesti !

Napisal/-a BojanI Po sep 19, 2005 7:32 am

mišel je napisal/-a:Zdravo !
sicer ga pa lahko prijaviš policiji oz. obvestiš policijo da malo patrulirajo :evil:

Zdravo !

To obveščanje policije je brez veze, ker te ponavadi sploh ne jemljejo resno. Sploh pa je takih prekrškov toliko, da bi lahko celo noč visel na telefonu.

Lp,Bojan

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po sep 19, 2005 10:47 am

BojanI je napisal/-a:
Symon je napisal/-a:Vem za nekoga, ki je namesto 50 šel 120 in to čez rdečo (ob 2h zjutraj). Prvič, zadnjič in nikoli več.
:oops:

BojanI: Verjemi najbrž ga bo minilo. Stvar je v adrenalinu, zdravilo pa je kakšen crash-test ali pa slikce od le-tega. Pomoje so to le vplivi F&F filmov in potem bahanja.
Mah saj prej ali slej se vsakdo spametuje. Bolje prej kot slej (delček sekunde pred smrtjo).

Zdravo !

Poanta sploh ni v tem da bo tega ali koga drugega minilo. Meni je končno vseeno kdo se razkanta na koncu te ulice. Dejstvo je da nihče nič ne ukrene za umiritev prometa na tej cesti, verjamem pa da je na podobnih odsekih v SLO stanje popolnoma enako. Gre za vozniško kulturo, ki je taka kakršna pač je.

Ko je pred časom tule nekdo pisal o nekih ovirah, ki so se znašle na cesti (tram ali nekaj podobnega), sem takoj pomislil, da je nekomu prebilo plafon in se je sam lotil urejenja prometa in taki primeri se bodo še ponovili.

Lp,Bojan

Pa pokličite na upravno enoto oziroma na občino ki je pristojna za postavljanje ovir na cesti...policija z ovirami nima kaj veliko, poleg tega pa je škoda mislit da bojo tam stali policaji 24/7, takšnih cest kjer se izživljajo je miljon...ni dost policajev v sloveniji da bi na vsaki taki cesti stali ves čas...na žalost ;)
Pomojem je občina bolj pravi naslov ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po sep 19, 2005 11:50 am

Sam ne mi ob občine, k mi uničuje podvozje z dneva v dan z njihovo "ureditvijo" cest... govorim o jeseniški občini - odsek npr. Hrušica-AC, odsek CS/Shark-TVD, potem 30km/h odsek, ki velja za jeseniško obvoznico (wow, way to go...) - to da tam dostikrat ustavljajo z radarjem je itak po defaultu - greš 65, pa gre izpit... ok, za hitrostne ovire ne rečem, je pametna zadeva k so dobr postavljene, ostalo je pa žalost...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po sep 19, 2005 11:56 am

ice je napisal/-a:Sam ne mi ob občine, k mi uničuje podvozje z dneva v dan z njihovo "ureditvijo" cest... govorim o jeseniški občini - odsek npr. Hrušica-AC, odsek CS/Shark-TVD, potem 30km/h odsek, ki velja za jeseniško obvoznico (wow, way to go...) - to da tam dostikrat ustavljajo z radarjem je itak po defaultu - greš 65, pa gre izpit... ok, za hitrostne ovire ne rečem, je pametna zadeva k so dobr postavljene, ostalo je pa žalost...

A ni za odsek kjer je hitrost tako omejena z znakom samo kazen za neupoštevanje pr.znaka...torej pri 65 še ne gre izpit.
Drugače pa hitrostne ovire res dosežejo svoj namen, ampak če so narejene tko kot je treba. Pri nas so jih položili pri vseh osnovnih šolah, ampak misliš da ti bo armaturka stran padla, tok rukajo...pa so samo 1cm visoki, če so, ampak tako ostro odrezani, da se mi prov smili avto...bedaki cestarski :evil:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Po sep 19, 2005 12:11 pm

ice je napisal/-a:Sam ne mi ob občine, k mi uničuje podvozje z dneva v dan z njihovo "ureditvijo" cest... govorim o jeseniški občini - odsek npr. Hrušica-AC, odsek CS/Shark-TVD, potem 30km/h odsek, ki velja za jeseniško obvoznico (wow, way to go...) - to da tam dostikrat ustavljajo z radarjem je itak po defaultu - greš 65, pa gre izpit... ok, za hitrostne ovire ne rečem, je pametna zadeva k so dobr postavljene, ostalo je pa žalost...

V našem primeru smo tudi že to opcijo sprobali. Odgovor občinske funkcionarke je bil , da je cesta predvidena kot vzoredna vpadnica dolenjki oz. njena razbremenitev.
Urbanizem je šel tukaj v napačni smeri, najprej je bilo tam naselje šele potem cona Rudnik, tukaj pa so verjetno v igri že višji interesi. Na tej cesti je bila preden je zaživel ta center na Rudniku POLNA črta, ki so jo kasneje iz meni neznanega razloga spremenili v prekinjeno. Ker ta Jurčkova nima urejene niti kolesarske steze ampak le s črto ločen del od cestišča se ti kot kolesarju ali pešcu zgodi, da gledaš v avto, ki veselo prehiteva in se mu moraš celo umaknit, če hočeš ostati cel.

Lp,Bojan

bele89
Nov uporabnik

Napisal/-a bele89 Pe nov 04, 2005 2:42 pm

d nebi jst kej povedu, k je res prehudu za v javnost :P amp mislm, d se tle k bi blu treba polcaji ne bojo odzival, tebe bojo fukal če ne boš prvezan :g: tu človeka enostavnu razpizdi

bele89
Nov uporabnik

Napisal/-a bele89 Pe nov 04, 2005 2:43 pm

d nebi jst kej povedu, k je res prehudu za v javnost :P ampk mislm, d se tle k bi blu treba polcaji ne bojo odzival, tebe bojo fukal če ne boš prvezan :g: tu človeka enostavnu razpizdi

Uporabniški avatar
gizmo
Novinec

Kraj: mkg in lj

Napisal/-a gizmo Pe nov 04, 2005 3:28 pm

Ja fak kaj vse prebereš tle gor. Ja bravo prekoračl ste hitrost za 100 km/h. Sej je res, da so včasih kje omejitve mal čudne, sam v večini primerov so te omejitve tam z namenom. Lej ne rečm, če se pelješ 10,15 km/h nad omejitvijo. Sam to kar eni počnete za u čuzo. Vem kaj govorim, ker sm zgubu dobro prjatlco na ta način :evil:
Sam nimam še otrok, sam predstavlite si, da ti en tak manijak zbije otroka, jaz vem da bi mu s plastičnim nožem odrezal j.... Pa itak bi pol sedu slaba tri leta, sam to je že druga zgodba o zafu.... sistemu k ga mamo v naši prelepi deželi. :evil:
Pa o podpisovanju avtomobilov, ja zelo odraslo razmišljanje. :x
Mah škoda zgublat besed, k idioti so zmer bli in zmer bodo. Škoda, k jih srečavam vsak dan na cesti. :-:o
Škoda k tko mal cenmo življenje :(

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Napisal/-a Zmaj78 Pe nov 04, 2005 3:34 pm

Ma ja tak bebec naj pač "fenta" sam sebe, ne pa druge, sicer pa če že hoče k SV. Petru, obstajajo tut drugi načini a ne?! :(

Uporabniški avatar
Dreamliner
Novinec

Napisal/-a Dreamliner So nov 05, 2005 10:11 am

Golden eye je napisal/-a:najboljš da postavmo temo kdo jenajveč prekoračil omejitev! :lol: :roll:

ja, če gremo tekmovat o prekoračitvah, mislm da si ti kr edn prvih, če ne ccelo prvi a? :twisted:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So nov 05, 2005 10:30 am

puter je napisal/-a:
m_z je napisal/-a:grdo se sliši ampak P.R.I.V.O.Š.Č.I.M. mu SMRT!! :!:

ne morš tako pisat... vprašaj se, kolko ljudi tebi želi smrt... smrt prehitro pride...

res je, da so eni bedaki in delajo nenormalne stvari in da jim ni pomoči. takim jas privoščim, da enkrat nekje fajn po pi*** dobijo.

Lahko tako piše in tudi podpiram ga. Da še povečam moč njegovega stavka ga bom malce spremenil. Upam da se bo sedaj v roku naslednjih 5 minut človek UBIL!!! Nej se razmaže po pločniku, da ga bodo gasilci z vodo splaknili v kanalizacijo.Zakaj? Zato ker potem ne bo mogel povozit: mene, tebe, tvoje lastne hčerke ali sina.

Še enkrat za dobro mero. Upam da bo še danes crknu!!!!
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov