Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifthead Po sep 19, 2005 2:01 pm

js in tvoja baba mawa podobne želje, dej me spoznaj z njo, mogoče bo pa še kej iz tega, ji bom zrihtu nek ful podobnga SLR-u :lol:
zajebancija

sam ma pa dobr okus, ma sej to itq vsi vemo kaj je M-B na tem svet, k taki modeli kot so SLR so brezčasni :D
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po sep 19, 2005 2:39 pm

swifthead je napisal/-a:sam ma pa dobr okus, ma sej to itq vsi vemo kaj je M-B na tem svet, k taki modeli kot so SLR so brezčasni :D

and here we go again. pa a ne morš ti vsaj enga posta napisat, brez da bi reku da je mercedes naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj znamka na tem svet?! prou na živce mi greš s tem, k govoriš da je edini dobr avto mercedes.

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL To sep 20, 2005 8:39 am

S|icKeR je napisal/-a:
swifthead je napisal/-a:sam ma pa dobr okus, ma sej to itq vsi vemo kaj je M-B na tem svet, k taki modeli kot so SLR so brezčasni :D

and here we go again. pa a ne morš ti vsaj enga posta napisat, brez da bi reku da je mercedes naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj znamka na tem svet?! prou na živce mi greš s tem, k govoriš da je edini dobr avto mercedes.

Ne mi smetit teme fantje :) rajš mi djte še kako koristno idejo =)

lp,maL
Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] To sep 20, 2005 8:52 am

Dam jst tebi mojga SLR-ja za en krog, ti pa meni tvojo punco za en krog :P

Še najbolj verjetna varijanta se mi zdi tista, da se zmeniš za testno vožnjo pri AMG-ju. Res je, da moraš priti do Nemčije, a lahko naredita iz tega še road trip. ;)
Let there be rock!

Uporabniški avatar
InfinitiFX
Nov uporabnik

Napisal/-a InfinitiFX To sep 20, 2005 3:05 pm

sicer ni ravno to kar isces ampak mogoce bo pa tvoja draga zadovoljna s kaksnem ferrariju al pa lamborghiniju :D ;)

http://www.ferrarifahren.at

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Re: Darilo... kje dobiti SLR-a? =)

Napisal/-a Voith To sep 20, 2005 3:24 pm

maL je napisal/-a:res, ne mine minuta ko sva skupaj, da ga nebi omenila.

:shock: :shock: :shock: :jao:

swifthead je napisal/-a: k taki modeli kot so SLR so brezčasni :D

aha pomoje pa tut. cez 10 let bo usoda slrja taka kot je zdj usoda benđole 850 pomoje.

sploh pa brezcasni mercedezi so tole:

Slika
Slika
Slika

novejse mecke bo cas pohodu in to posteno ;)
Zadnjič spremenil Voith, dne To sep 20, 2005 3:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

DJ Dry Visage
Novinec

Napisal/-a DJ Dry Visage To sep 20, 2005 3:39 pm

Probi se obrnt na redakcijo avto magazina, z mal sreče vam mogoče uspe.

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none To sep 20, 2005 7:42 pm

maL je napisal/-a:Ok...vem... mam visoke cilje, samo probat ni greh =) Moja punca je že odkar je ta avto vn pršu NORA NANJ! res, ne mine minuta ko sva skupaj, da ga nebi omenila. Zato sem se odločil da ji probam zrihtat testno vožnjo oz. vožnjo kot sovoznica. Zdj se pa obračam na vas v upanju, da kdo od vas pozna koga, ki si lasti ta avto, ali pa če ima kdo kake veze,da bi mi to, čimbolj poceni (sem študent) omogočil =) Že vnaprej se vam zelo zahvaljujem.

lp,maL

Zdravo,

Jaz mam eno možnost preko ene prijateljice... Se bo pozanimala kdaj pa kje pa se dobimo pa gremo en krog ;)

BTW. : Od kod pa sta z punco?

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To sep 20, 2005 8:47 pm

tole bo pa težka. sicer se vse da, sam tole bo pa res težko. pri riemerju brezveze da kaj praskaš.

Uporabniški avatar
Mr. S2k
Nov uporabnik

Napisal/-a Mr. S2k To sep 20, 2005 8:54 pm

He he, mene tudi sprašujejo za testne vožnje za S2000. No če se mi kaka punca res dopade, jo zapeljem kak krog ali dva, mogoče na Bled, Portorož.... Nikoli pa ne kakega tipa ipd., kot ta varianta ˝prek veze˝...

Sploh pa ne dam nobenemu avta za peljat. Kolega ga je dal tako eni punci za probat, pa mu je totalko naredila.

Podobno bo pa najbrž tu. Predvidevam, da SLR sploh ni kasko zavarovan, ker je premija tako visoka oz. če je, bo tisti procent v milionih.
Če se bo lastniku tvoja deklica dopadla, pa če bo lastnik sploh zato mogoče, vendar skoraj neverjetno. Žal.

P.S.
Ponavadi je treba potem vrnit uslugo. Vsaj s kako včerjico... ;)

LP Mr. S2k
When i got my s2k i though i was getting one of the fastest cars on the street, then i learned what the s2k is about.

So its not called the S 2000 for nothing!!!!

Slika

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To sep 20, 2005 9:15 pm

... lepo si se považu :roll: :roll: :roll: :roll: "guru", včasih pa je lepo, kako dobro delo naredit, vsaj meni...sploh pa to ni tema debate...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 20, 2005 9:16 pm

Jafak, kaj je tok težko zapeljat en điro, a vam je tok škoda benza al kaj?...saj ni treba dat za peljat, al pa na morje peljat...na sovoznikov sedež jo "daš sedet" zapelješ ene 5km, pa je...kaj a bo zarad nje na desnem zicu avto zaribal al kaj :?
Kaj ste vi zaeni ljudje :jao: Stereotipni gorenc al kaj?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To sep 20, 2005 9:25 pm

daš ji za vozt SLK :P
kaj pa ženska ve kaj je to SLR :P :twisted:

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To sep 20, 2005 9:27 pm

ja, pol se pa najde model, ki ti v avtu z bež usnjem vzame iz žepa češnje, pa jih začne jest. ni fajn verjem. se pol v čistilnici matrajo par ur da stran dobijo. :evil:

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To sep 20, 2005 9:28 pm

Mr. S2k je napisal/-a:He he, mene tudi sprašujejo za testne vožnje za S2000. No če se mi kaka punca res dopade, jo zapeljem kak krog ali dva, mogoče na Bled, Portorož.... Nikoli pa ne kakega tipa ipd., kot ta varianta ˝prek veze˝...

Sploh pa ne dam nobenemu avta za peljat. Kolega ga je dal tako eni punci za probat, pa mu je totalko naredila.

Podobno bo pa najbrž tu. Predvidevam, da SLR sploh ni kasko zavarovan, ker je premija tako visoka oz. če je, bo tisti procent v milionih.
Če se bo lastniku tvoja deklica dopadla, pa če bo lastnik sploh zato mogoče, vendar skoraj neverjetno. Žal.

P.S.

LP Mr. S2k

težki eksot ti je S2000 :roll:
saj ne rečem da ni dober!sploh ne.meni je super avto...sm važit se pa res ne bi rabil z tem :?
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 To sep 20, 2005 9:32 pm

Voith je napisal/-a:
swifthead je napisal/-a: k taki modeli kot so SLR so brezčasni :D

aha pomoje pa tut. cez 10 let bo usoda slrja taka kot je zdj usoda benđole 850 pomoje.

To je pa res samo po tvoje, ker slr bo supercar tut ostal, tako kot je bil včasih mercedesov sl. Supercar to tudi ostane, bmw 850 pa to nikol ni bil niti približno, slr spada v rang kot so bugattiji, ferrariji, lamborghiniji in ti nebojo nikoli pozabljeni.
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To sep 20, 2005 9:36 pm

splash je napisal/-a:ja, pol se pa najde model, ki ti v avtu z bež usnjem vzame iz žepa češnje, pa jih začne jest. ni fajn verjem. se pol v čistilnici matrajo par ur da stran dobijo. :evil:

:rofl :rofl :rofl kok sm se kle narežu...češnje,hehehe :D :D

aja še to...je koščice saj u roke dajou al po tleh pluvou? :D
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To sep 20, 2005 9:43 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:
Mr. S2k je napisal/-a:He he, mene tudi sprašujejo za testne vožnje za S2000. No če se mi kaka punca res dopade, jo zapeljem kak krog ali dva, mogoče na Bled, Portorož.... Nikoli pa ne kakega tipa ipd., kot ta varianta ˝prek veze˝...

P.S.

LP Mr. S2k

težki eksot ti je S2000 :roll:
saj ne rečem da ni dober!sploh ne.meni je super avto...sm važit se pa res ne bi rabil z tem :?

S2k je eksotika :P :EE :cry

vi tega ne veste k nimate honde :P

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 To sep 20, 2005 10:02 pm

tale post pa meni osebno...
v bistvu...
nič posebnega...
samo- jaoooooooooooooooooooooo!!
to je želja, ki je ravn tolk uresničljiva kot ta, da bojo nekje sred puščave v Afriki še pred novim letom mel piknik.
in ja...punca zgleda kot pleh :P moja si želi sam C3ja :P

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak To sep 20, 2005 10:47 pm

Ja pismo no: Napisal si, da ma ta avto od fotra bivsi poslovni partner oziroma kolega, s katerim pa se tvoj fotr ne razume vec najboljs...
Na tvojem mestu bi tega tipa lepo poklical in mu razlozil zadevo ... Pa kaj pol ce se fotra ne zastopta... To ponavadi ne preskoci na sinove... Ergo: poklices tega modela in mu poves da je tvoja bejba cist nora na SLR-ja in da bi ti oziroma ti naredil zivljenjsko uslugo, ce bi jo zapeljal en krog... Preprosto kot pasulj, ane...
Se pravi akcija - telefon v roke in gremo...

Lp
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov