zajebancija
sam ma pa dobr okus, ma sej to itq vsi vemo kaj je M-B na tem svet, k taki modeli kot so SLR so brezčasni

swifthead je napisal/-a:sam ma pa dobr okus, ma sej to itq vsi vemo kaj je M-B na tem svet, k taki modeli kot so SLR so brezčasni
S|icKeR je napisal/-a:swifthead je napisal/-a:sam ma pa dobr okus, ma sej to itq vsi vemo kaj je M-B na tem svet, k taki modeli kot so SLR so brezčasni
and here we go again. pa a ne morš ti vsaj enga posta napisat, brez da bi reku da je mercedes naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj znamka na tem svet?! prou na živce mi greš s tem, k govoriš da je edini dobr avto mercedes.
maL je napisal/-a:res, ne mine minuta ko sva skupaj, da ga nebi omenila.
swifthead je napisal/-a: k taki modeli kot so SLR so brezčasni
maL je napisal/-a:Ok...vem... mam visoke cilje, samo probat ni greh =) Moja punca je že odkar je ta avto vn pršu NORA NANJ! res, ne mine minuta ko sva skupaj, da ga nebi omenila. Zato sem se odločil da ji probam zrihtat testno vožnjo oz. vožnjo kot sovoznica. Zdj se pa obračam na vas v upanju, da kdo od vas pozna koga, ki si lasti ta avto, ali pa če ima kdo kake veze,da bi mi to, čimbolj poceni (sem študent) omogočil =) Že vnaprej se vam zelo zahvaljujem.
lp,maL
Mr. S2k je napisal/-a:He he, mene tudi sprašujejo za testne vožnje za S2000. No če se mi kaka punca res dopade, jo zapeljem kak krog ali dva, mogoče na Bled, Portorož.... Nikoli pa ne kakega tipa ipd., kot ta varianta ˝prek veze˝...
Sploh pa ne dam nobenemu avta za peljat. Kolega ga je dal tako eni punci za probat, pa mu je totalko naredila.
Podobno bo pa najbrž tu. Predvidevam, da SLR sploh ni kasko zavarovan, ker je premija tako visoka oz. če je, bo tisti procent v milionih.
Če se bo lastniku tvoja deklica dopadla, pa če bo lastnik sploh zato mogoče, vendar skoraj neverjetno. Žal.
P.S.
Ponavadi je treba potem vrnit uslugo. Vsaj s kako včerjico...![]()
LP Mr. S2k
Voith je napisal/-a:swifthead je napisal/-a: k taki modeli kot so SLR so brezčasni
aha pomoje pa tut. cez 10 let bo usoda slrja taka kot je zdj usoda benđole 850 pomoje.
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:Mr. S2k je napisal/-a:He he, mene tudi sprašujejo za testne vožnje za S2000. No če se mi kaka punca res dopade, jo zapeljem kak krog ali dva, mogoče na Bled, Portorož.... Nikoli pa ne kakega tipa ipd., kot ta varianta ˝prek veze˝...
Sploh pa ne dam nobenemu avta za peljat. Kolega ga je dal tako eni punci za probat, pa mu je totalko naredila.
Podobno bo pa najbrž tu. Predvidevam, da SLR sploh ni kasko zavarovan, ker je premija tako visoka oz. če je, bo tisti procent v milionih.
Če se bo lastniku tvoja deklica dopadla, pa če bo lastnik sploh zato mogoče, vendar skoraj neverjetno. Žal.
P.S.
Ponavadi je treba potem vrnit uslugo. Vsaj s kako včerjico...![]()
LP Mr. S2k
težki eksot ti je S2000![]()
saj ne rečem da ni dober!sploh ne.meni je super avto...sm važit se pa res ne bi rabil z tem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov