Tipo 1.4 ie največ kuril 16.5 l najmanj pa 6.2 l s tem da sem imel ob največji porabi krepan koračni motorček za minimum (avto crknil v vsakem križišču oziroma ko si pritisnil sklopko) ,tak da sem na brzino "popravil" tako da sem zajlo od gasa našponal in mi je držalo gas tud ko ga ni potrebovalo. Sreča da sem imel tak sam en teden uštimano dokler nisem drugega motorčka dobil
volkswagen phaeton 6.0 w12. 38.8l, nisem mogu verjet svojim očem. še vedno se ,mi zdi mal velik, res pa je da je bla hitrost 290km/h (avto-odprt--->čist se mu je strgalo).
trenutne pri pospeševanju ni več pokazalo, ker mislm da računalnik kaže samo do 100l/100km, pa je bla krapko čez 100l. na ekranu so bile samo še črtice.
splash je napisal/-a:volkswagen phaeton 6.0 w12. 38.8l, nisem mogu verjet svojim očem. še vedno se ,mi zdi mal velik, ...
Le zakaj. Sem mel s takom avtom povprečje čez 25 ...
Vsak avt z dvolitrskim motorjem se da brez problema spravit čez 15 litrov povprečja (recimo nekajdnevne uporabe), če je turbak, komot čez 20.
sport je napisal/-a:Aja pozabu povedat da je bla kr težka noga.
Subaru forester Turbo (po službeni dolžnosti) samo do portoroža in nazaj v LJ ter spet tankat Hvala bogu magni (mislim da bencina za okoli 50l ali več).
Clio 1.4 energy mašina z fergazerjem (še ne naštelano vse dobro)
minimum 7.8 litrov
maksimum pa nazadnje dobrih 9 litrov (izmerjeno prejšni tedn ko sem avto tišu do konca)
Pa lep pozdrav
enkrat pozimi ko sm se u šolo vozu čez mesto in sem za 10 km ponucu kkšno uro (na dan, vozu sem se pa kkšn tedn v takih razmerah) je bla povprečna poraba mau mnj kot 16 litrov, še nekrat več kot je normalna