Napisal/-a BBoss Ne okt 02, 2005 8:35 pm
Saj ravno to je največji problem, ker neupravičeno postavljajo table z skrajno debilnimi omejitvami in potem se ljudje navadimo, da so to skrajno debilne omejitve in jih zato ne upoštevam ter jih kršimo vse po spisku. In to ni prav, ker omejitve bi morale biti takšne, da bi jih zaradi varnosti morali upoštevati.
V bistvu pa nas nekako tiho nagovarjajo h kršitvam saj takšnih omejitev NIHČE ne upošteva (če kdo ne verjame naj se postavi tja in preverja kdo bo peljal 40km/h) in jih zaradi svoje varnosti tudi ne sme upoštevat. Najnižja ustrezna omejitev na tem koncu je 80km/h, kar omogoča tudi 85 letni stari mami (se opravičujem, če sem užalil katero staro mamo na tem forumu) s trisekundnim reakcijskim časom, da brez najmanjših težav spelje ta del ceste.
Skoraj offtopic:
Sicer so me pa DARS-ovc danes spet spomili, da sem jezen nanje, ko sem moral skoraj eno uro voziti 3km v koloni ravno na tem višnjegorskem klancu.
Če kakšen vodstveni DARS-ovec, ki je pismen in tole slučajno bere naj mu povem, da vem, da je potrebno ceste popravljat in da sam pošteno prispevam (za AC cestnine okoli 300.000 sit (tristotisoč sit) na leto z osebnim avtom) za takšna popravila in gradnje.
Ampak lepo vas prosim, dajte se naučit efektivnosti. Ne tako, kot zdaj ko popravljate ceste na desetih koncih in jih zapirate po par mesecev ter ovirate in ogrožate promet. Namesto tega zaprite en odsek za 10 dni in nanjga spustite vse razpoložljive moči, ki so zdaj razpršeni na desetih koncih. Ko končate, nato vso to mehanizacijo in ljudi premestite na drug odsek in tako naprej. No, vidite je čisto enostavno samo pomislit je malce treba pa se boste na koncu leta spet lahko hvalili kakšen dobiček?!?!? je naredil DARS pa še ljudje bodo neizmerno bolj zadovoljni z vami in ne tako kot zdaj, ko vas bom v koloni preklinjal vsak dan do konca oktobra, ko naj bi končali ta višnjegorski odsek.