tony1 je napisal/-a:imam podoben problem kot to rainX sr...![]()
namreč, avto sem opral z avtošamponom, na katerem v drobnem tisku lepo piše, da vsebuje VOSEK...no, na plehu se ne vem kaj itak ne pozna... posledica je, da je ponoči v dežju avto praktično neuporaben...
![]()
vsakič, ko obrišem šipo (brisalci so orenk in stari pol leta), se naredi tak bel film... in ko ti kdo pripelje nasproti, se svetloba iz njegovih luči krasno odbije od moje šipe in ne vidiš NIIČ![]()
Ima kdo kakšno idejo, kako naj hudiča spravim dol?S čistilom za steklo ne gre
tony1 je napisal/-a:imam podoben problem kot to rainX sr...![]()
namreč, avto sem opral z avtošamponom, na katerem v drobnem tisku lepo piše, da vsebuje VOSEK...no, na plehu se ne vem kaj itak ne pozna... posledica je, da je ponoči v dežju avto praktično neuporaben...
![]()
vsakič, ko obrišem šipo (brisalci so orenk in stari pol leta), se naredi tak bel film... in ko ti kdo pripelje nasproti, se svetloba iz njegovih luči krasno odbije od moje šipe in ne vidiš NIIČ![]()
lenivec je napisal/-a:ja fak ste mojstri
jamrate u pm da je šajba mastna od voska da bi jo pa spucal kdo pa ne?
se lihk roko pretegnete če grete 2x z stelexom preko...
pa še jako pametni ste ko primerjate efekt voska in rainx-a
Speedfighter je napisal/-a:tony1 je napisal/-a:imam podoben problem kot to rainX sr...![]()
![]()
Mam iste težave tud jst-ko v dežju peleš ponoč zgleda tko kt da bi bla šipa zarošena,ne? Skratka, vidi se en k****-sm pa tud opazu da je bil vosek v zadnjem šamponu k sm pral-sam malo pozno...![]()
YOC, a pol z alkoholom pravš da bi se stvar rešla? Treba probat, k tkole se ne da furat...
YOC je napisal/-a:Pomoje ma še kdo tak problem. Brisalci brišejo lepo ampak kar naenkrat začnejo ful ružit oziroma škripat po šajbičeprav je vode kar dovolj. Je kak trik da to neha delat?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov