Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr okt 05, 2005 10:52 pm

ja pa kje se jo kup

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR Sr okt 05, 2005 10:55 pm

na petrolu pa u hali a BTC spodna etaža
My soul almost complete ;)

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr okt 05, 2005 11:27 pm

skoraj da vsak dan se furam relacijo Kranj -> Nova Gorica in nazaj in mam take probleme z brisalci da je za popi.... tko da bom ogu kupt druge gumice + rainx. Rainx sm vidu pr sosedu Mactron na forumu in deluje neverjetno dobro ... kaplice se razletijo po šipi ko pa pobrišeš z brisalci pa naredu šipo čist suho, po mojem mnenju najboljša stvar na trgu!

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Sr okt 05, 2005 11:30 pm

mhmm si Papy :lol:

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr okt 05, 2005 11:33 pm

Ruff_RydeRR je napisal/-a:mhmm si Papy :lol:

Si claro :lol:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr okt 05, 2005 11:44 pm

in kok dolg ta rain x drži kok je cena... :?:

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Če okt 06, 2005 10:10 am

enkrat na mesc je kt treba namazat jst ponavad namažem 2x cena je pa tm okol 2500 (nism zihr)

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Če okt 06, 2005 11:07 am

lenivec je napisal/-a:drugač med vožnjo pa pa se voda dela v kaplice, pač odv kok je dežja, če je samo voda izpodkoles na avtocesti je treba met brisalce

al pa mal dl časa pustiš brez brisalcev pa se pol kaplce združjo pa jih odnese

...kaj smo leni :)

Creed555
Novinec

Kraj: Posočje

Napisal/-a Creed555 Če okt 06, 2005 11:18 am

lenivec je napisal/-a:meni se zdi da celo bolše, ker nič ne miga sem pa tja preko šipe :)

Ja in pol pa kaplce gledas kako polzijo po šipi :)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Če okt 06, 2005 11:20 am

ja ceu žur wiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

tony1
Novinec

Napisal/-a tony1 Če okt 06, 2005 1:01 pm

imam podoben problem kot to rainX sr... :x

namreč, avto sem opral z avtošamponom, na katerem v drobnem tisku lepo piše, da vsebuje VOSEK... :x no, na plehu se ne vem kaj itak ne pozna... posledica je, da je ponoči v dežju avto praktično neuporaben... :x

vsakič, ko obrišem šipo (brisalci so orenk in stari pol leta), se naredi tak bel film... in ko ti kdo pripelje nasproti, se svetloba iz njegovih luči krasno odbije od moje šipe in ne vidiš NIIČ :x

Ima kdo kakšno idejo, kako naj hudiča spravim dol? :x S čistilom za steklo ne gre :?

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če okt 06, 2005 1:35 pm

Določene avtopralnice ti dajo zraven še robček za čiščenje voska s stekla. V bistvu je to z alkoholom prepojen robček. Alko pa zbriš ;)

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če okt 06, 2005 1:53 pm

tony1 je napisal/-a:imam podoben problem kot to rainX sr... :x

namreč, avto sem opral z avtošamponom, na katerem v drobnem tisku lepo piše, da vsebuje VOSEK... :x no, na plehu se ne vem kaj itak ne pozna... posledica je, da je ponoči v dežju avto praktično neuporaben... :x

vsakič, ko obrišem šipo (brisalci so orenk in stari pol leta), se naredi tak bel film... in ko ti kdo pripelje nasproti, se svetloba iz njegovih luči krasno odbije od moje šipe in ne vidiš NIIČ :x

Ima kdo kakšno idejo, kako naj hudiča spravim dol? :x S čistilom za steklo ne gre :?

Mam iste težave tud jst-ko v dežju peleš ponoč zgleda tko kt da bi bla šipa zarošena,ne? Skratka, vidi se en k****-sm pa tud opazu da je bil vosek v zadnjem šamponu k sm pral-sam malo pozno... :?

YOC, a pol z alkoholom pravš da bi se stvar rešla? Treba probat, k tkole se ne da furat... :lol:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če okt 06, 2005 2:27 pm

Sej o tem sem jaz pisal. Mene je blo strah vozit ponoči. Pol sem pa kupu eno čistilo z neta, mel dvotedenski tretma čiščenja, zdej je pa v redu. :lol:
Je pa kriza, ko se ti nardi tak bel film, ti pa skoz ovinke motaš :huh:
Uporabu sem pa eno čistilo z aktivnimi tenzidi... oz. neki tazga :roll:

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če okt 06, 2005 4:07 pm

lenivec je napisal/-a:ja fak ste mojstri
jamrate u pm da je šajba mastna od voska da bi jo pa spucal kdo pa ne?
se lihk roko pretegnete če grete 2x z stelexom preko...

pa še jako pametni ste ko primerjate efekt voska in rainx-a

Ja fak si tud ti mojster-sm drgnu že s Stelexom kt nor pa ni blo efekta... :evil:
Normalne poti kako spucat sm že ponucu vse, zdej pa iščem po forumu še kako alternativno pot za to nadlogo-tko da mojster, naslednja ideja! :D

Offtopic: Sam je pa dober vosek v enih šamponih-namest da bi na plehu stale kaplce so le-te na šipah... :bonk

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če okt 06, 2005 4:57 pm

Speedfighter je napisal/-a:

Mam iste težave tud jst-ko v dežju peleš ponoč zgleda tko kt da bi bla šipa zarošena,ne? Skratka, vidi se en k****-sm pa tud opazu da je bil vosek v zadnjem šamponu k sm pral-sam malo pozno... :?

YOC, a pol z alkoholom pravš da bi se stvar rešla? Treba probat, k tkole se ne da furat... :lol:

Pomoje je najbl če greš do kkšne avtopralnce pa ga nafehtaš za en un robčk, sej je džabe ;)
Je pa to definitivno to ;)

lp

8)

ps: a je že kdo kdaj sprobal tisto zadevco v sprayu ki je kao proti rošenju šip? Taka embalaža že 100 let ista pa to. A tist kej dela?

tnx

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

darwin
Uporabnik

Re: Škripanje po šajbi

Napisal/-a darwin Ne okt 09, 2005 6:41 pm

YOC je napisal/-a:Pomoje ma še kdo tak problem. Brisalci brišejo lepo ampak kar naenkrat začnejo ful ružit oziroma škripat po šajbi :evil: čeprav je vode kar dovolj. Je kak trik da to neha delat?
lp

8)

Možno je tut, da ružijo zato, k so pretežki. Js sm dobu ene nastavčke zravn brisalcev (take, čisto micene plastičke), k si jih nataknu gor in pr hitrostih nad 70km/h mi pros grdo preskakujejo in ropotajo. Pa zmeri jih pozabm dol snet (bi jih šou loh zdej, k sm se lih spomnu, pa se mi ne da, k je avto v garaži), v dežju se pa tut ne mislm sred ceste ustavljat pa tist dol pobirat. :roll: Lenčine smo eni. :P
Licet volare si in tergo aquilae volat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov