Perplexer je napisal/-a:Hehe evo, edin prov. Ce te ze policaj ne kaznuje naj te pa visja sila.Skoda sam da si nis kej naredu ker takih ne rabmo na cesti. Namest srne bi bil lahko otrok. Pa brez zamere.
Pudgar Uroš je napisal/-a:Perplexer je napisal/-a:Hehe evo, edin prov. Ce te ze policaj ne kaznuje naj te pa visja sila.Skoda sam da si nis kej naredu ker takih ne rabmo na cesti. Namest srne bi bil lahko otrok. Pa brez zamere.
@perplexer:
1. ni bila višja sila, bila je moja odločitev
2. sreča da si nisem kaj naredil, hitrost na cesti je relativna. Vozi po svojih zmožnostih in spoštuj način vožnje drugih. Tvoja pot ni edina prava.
3. Srna ali otrok, če dobro prebereš moj post boš videl da sem sem že pri srni odločil raje uničit avto kot povozit "nedolžno" žival
4. Otrok ob 22h sredi ceste odmaknjene od civilizacije v megli in dežju? Hell of a disorientated kid... a se ti ne zdi?
5. Ne zamerim ti..
Perplexer je napisal/-a:Sicer to ne velja sam zate ampak za vse take kalibre.
Jest sem januarja naredu izpit pa se sicer se ne vozim ampak se pa jasno spomnim
Volvo5er je napisal/-a:se jasno vid da se ne vozš....ne bi blo treba poudarjat, sej se ve da se teorija in praksa mnogokrat zelo močno razlikujeta; pa btw u autošoli te "naučijo" spoštovati cestno prometne predpise in podobno navlako, vozt se morš pa u končni fazi sam naučit
car_freak je napisal/-a:Najhujša zame: prehiteval po desni cca 120km/h, po mokri cesti, pred seboj pa naenkrat katra s 60km/h, bremza, zavijem levo, se naslonim na odbojno ograjo-poči stranski airbag, se zavrtim za 360 stopinj, in s sprednjim delom v desno odbojno ograjo. Avto Clio 1.6 16V-ni bilo kaska, stroški 2 much.
![]()
Perplexer je napisal/-a:Volvo5er je napisal/-a:se jasno vid da se ne vozš....ne bi blo treba poudarjat, sej se ve da se teorija in praksa mnogokrat zelo močno razlikujeta; pa btw u autošoli te "naučijo" spoštovati cestno prometne predpise in podobno navlako, vozt se morš pa u končni fazi sam naučit
Da se cist nc ne vozim ni glih res. Svojega avta nimam zato se vozim zelo poredko, kadar pa se res moram, si pa sposodim stricev avto. Vozim pa se še danes striktno po predpisih. Je se vedno vse jasno ? Ne met bolne pa se obešat na tist stavek kot da bi hotel kej o men vedet. Ce mislis da bom kljub temu kar pisem tule na koncu izpadel tak voznik kot si ti se 100% motis. Un Zzooommm tut pise kao da mu je zdej pa vse jasno (kr neki) ceprav to kolk jest vozm sploh nima veze. Ne vem a hoce spodbit tisto kar sem napisal ?! Kar sem napisal velja, predpise je treba spostovat in tuki ni pregovarjanja sam eni se se kr upirajo, hehe.
car_freak je napisal/-a:Najhujša zame: prehiteval po desni cca 120km/h, po mokri cesti, pred seboj pa naenkrat katra s 60km/h, bremza, zavijem levo, se naslonim na odbojno ograjo-poči stranski airbag, se zavrtim za 360 stopinj, in s sprednjim delom v desno odbojno ograjo. Avto Clio 1.6 16V-ni bilo kaska, stroški 2 much.
2. peljem se po cesti in vidim, da se pred mano avto ustavi. se ustavim za njim. dečko vidi, da ima na levi strani parkirni prostor in brez da bi pogledal če je za njim avto, da v vzvratno in me prestavi za par metrov. pol pa stopi iz avta pa reče: "joj"
se mi je vtrgalo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov