Manfred01 je napisal/-a:Zanimivo je tudi to da imajo nekateri lastniki starejše Forde pa jim ne rjavijo, nekaterim pa že skoraj novi kažejo znake rjavenja. Predvsem tiste ki imajo ne zarjavene Forde bi vprašal kakšen recept so uporabili da so ohranili svojega konjička ohranjenega. Ali menite da je pač za Forde potrebno več časa in skrbi kot pri ostalih znamkah nameniti avtokozmetiki pranje, voskanje ali celo na novem vozili naredit antikorozijsko zaščito ala Dinitrol ali kaj podobnega, čeprav ta sistem izginja iz vsakdanje prakse glede na to da so vozila več ali manj pocinkana.
vinci je napisal/-a:Pozdravljeni.Jaz nisem imel nikoli forda tako da ne morem komentirat kako se obnesejo.Bom pa samo eno stvar povedal ki sem jo opazil pri fiestah ki jih zdaj prodajajo da je pri sprednjem blatniku tam kjer je lahko zavesica ce si jo namontiras plocevina zelo izpostavljena in pri rabljenih sem videl da imajo ta rob prav grdo spikan od kamenckov in bo prej ali slej zacelo rjaveti tako da ta del so zelo slabo naredili ker bi lahko to oblekli v gumo ali pa plastiko ki pa je zdaj za tem robom in ga ne sciti.Se mi zdi da marsikdo tega ne pogleda cez par let pa zacne rjavet potem so pa dodatni stroski in slaba volja.Hvala.
Igor07 je napisal/-a:Gen|uS je napisal/-a:mondeo letnik 2001 karavan 2.0 tddi, blo menjan 4x amortizerji,
Ma kaj ni to za 5 star avto malce nenavadnoNe vem no nekateri avti so stari 10 in več let pa še imajo originalne amorizerje. Gre mogoče za slabe materiale ??
Damjan19 je napisal/-a:prvo...seicento...jz sm se mogu prav posebej trudit, da sm si gor prišu, o čem ti sploh govoriš...sigurn nism edini.
drugo:pr punci majo 3 forde, focus l.2000 rosta na pragu in vratih, foter ma galaxy- l.2001---rostajo zadnja vrata, brat ma fiesto šele 5mescov pa ne more še pokazat kaj bo iz nje.
je pa velik problemov z focusom, crkuje, pa škripa v spredjem delu ko greš v ovinek...papca velikooooooo olja...sam rečmo da k temu pripomore mama ki ne ve kaj je hladna mašina in pa pasivnost cele familije, če je kej pokvarjen, se pač da...enkrat pač!
galaxy pa....latnik je iz iste familije zato je za pričakovat...slab vzdržvan in temu primern je že tut kej večga crknal.
če bi ga redno popravljali po moje ne bi blo težav, razen rje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov