Bor je napisal/-a:Mene pa boljzanima zakaj je avto en mesec tam stal? In ga ni prišel lastnik iskat.
don CONSIGLIO je napisal/-a:Fak.
Sploh ne vem, zakaj imamo v Novi Gorici še (baje skorumpirano) policijo. Kriminalcev se ne zatira, narkomani lahko počnejo kar hočejo, parkiranje nadzira samo še mestno redarstvo,...
Kam gre ta svet. Varovano parkirišče my ass!!!
LP,
don CONSIGLIO
Samotar je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Fak.
Sploh ne vem, zakaj imamo v Novi Gorici še (baje skorumpirano) policijo. Kriminalcev se ne zatira, narkomani lahko počnejo kar hočejo, parkiranje nadzira samo še mestno redarstvo,...
LP,
don CONSIGLIO
To je zato, da si Italjeni ne poželijo slovenske zemlje.
Cliosport je napisal/-a:No pa je končno v moji garaži z enomesečnim zamudnim rokom
Miholl je napisal/-a:Nevem ker pametnjakovič misl da majo v neki mali Novi gorici pa kr enga policaja k bo skos stal pa gledal parkirplacza vikend recimo delata sam 1,2 patrulji...kdo ma pa cajt gledat a je bently tam al ne...
B|ind je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Fak.
LP,
don CONSIGLIO
To je zato, da si Italjeni ne poželijo slovenske zemlje.
![]()
![]()
![]()
Good one![]()
![]()
Ampk res, zakaj je avto stal tak dougo tam ? mogoce kake birokratske tezave ? kakorkoli ze.. zdej jih nebodo mel![]()
![]()
Hja, al je pa lastniku dopizdlo, pa je reku kr mejte ga, si bom ze nouga kupu :P :PCliosport je napisal/-a:No pa je končno v moji garaži z enomesečnim zamudnim rokom
U wish![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov