Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če okt 20, 2005 3:42 pm

Zanic mate to magnetne ce dol padajo :P
Ce nimas novih tablc su kupi magnetno za malo vec k 800 sit da ti nebo res skoz dol padala.. ce pa mas ze nove tablce, se mi zdi pa nepotrebno met nalepko.

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Kraj: Vukojebina - v kraju kjer se parijo volkovi

Napisal/-a Lenuh007 Če okt 20, 2005 4:24 pm

No... skratka....
Ta nalepka, ki je zdej na avtomobilu, "sla dol bo zdaj". :)
Na Hrvasko pa tud ne bom sel :D

Ker imam ravno debato o nalepkah...
-1.- A mi zna kdo povedat, ce obstaja kaksen predpis, ki dovoljuje oz. prepoveduje nalepke na avtomobilu (od nalepk "otrok v avtu" do raznih reklam)?

Hvala za pomoc
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
M-Fan
Novinec

Napisal/-a M-Fan Če okt 20, 2005 4:36 pm

Brezveze je ta nalepka itak ne paše na noben avto(še na oldtimerja ne);) drgač pa mislem d j za prehod čez mejo na hrvaško obvezna. čeprou š nism vidu da kterga zarad tega ne bi naprej spustil....
RX-8 ...::LEPOTICA IN ZVER::... RX-8

Slika

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Kraj: Vukojebina - v kraju kjer se parijo volkovi

Napisal/-a Lenuh007 Če okt 20, 2005 5:49 pm

... drgač pa mislem d j za prehod čez mejo na hrvaško obvezna. čeprou š nism vidu da kterga zarad tega ne bi naprej spustil....

Jest sem to enkrat dozivel; na meji z Italijo... ampak je ze kr precej let nazaj... vec kot 10-12 let.

-1.- A mi zna kdo povedat, ce obstaja kaksen predpis, ki dovoljuje oz. prepoveduje nalepke na avtomobilu (od nalepk "otrok v avtu" do raznih reklam)?

Hvala,
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Pe okt 21, 2005 6:09 am

Sej na carini te že spusti čez brez nalepke, pol se ti pa na prvem ovinku en policaj najde pa ti zaračuna kazen nevemkolk kun. :evil:

bestsoundever
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a bestsoundever Sr feb 15, 2006 1:03 am

Ta nalepka sux !!! Kdo še pa lima te nalepke na avto :-P :lol: :-P Vsaj men zgleda grozno, nek spedenan avto pol pa pele mimo, :-P Pa zagledaš tisto "odurno" nalepko SLO zadaj :ue
Telekomunikacije in obramboslovne vede...

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr feb 15, 2006 7:30 am

bestsoundever je napisal/-a:Ta nalepka sux !!! Kdo še pa lima te nalepke na avto :-P :lol: :-P Vsaj men zgleda grozno, nek spedenan avto pol pa pele mimo, :-P Pa zagledaš tisto "odurno" nalepko SLO zadaj :ue

Ja točno tak pol pa še po možnosti na takem mestu da full izstopa pa bele barve :P jaz osebno niti na prejšnem avtu nisem mel slo nalepke pa nisem mel EU tablic pa na hrvaškem in ne v avstriji nisem mel kakih težav, niti me ni kdo opozoril da bi moglo to gor bit.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Sr feb 15, 2006 8:08 am

M-Fan je napisal/-a:Brezveze je ta nalepka itak ne paše na noben avto(še na oldtimerja ne);) drgač pa mislem d j za prehod čez mejo na hrvaško obvezna. čeprou š nism vidu da kterga zarad tega ne bi naprej spustil....

O, pa se je zgodilo. Mene je hrvaški policaj na meji vprašal, kje imam nalepko SLO. Pa sem rekel, da mi kazi videz avtomobila, da imam magnetno in jo bom takoj prilepil. On pa mi je zažel sikat, da je ta protizakonita, da v zakonu lepo piše, da mora biti "naljepnica" a ne neka "magnetizacija" Si morte mislt, kok mi je prtisk dvignu! In mi je sikal, da ta ne velja. Pol sem pa rekel: "OK, se bom pa obrnil in šel nazaj domov." Pol me je vseeno spustil. Najbrž je bil jezen, ker je mislil, da me bo oglobil, ker nimam SLO oznake, pol sem jo pa pred njim napopal, je bil pa razočaran, ker ne bo nič pokasiral. Zato si je izimislil tisto z "magnetizacijo". Jaz se pa nisem spomnil, da bi mu rekel, da v zakonu ne piše niti "naljepnica" niti "magnetizacija" ampak "oznaka". Pol bi šele debelo pogledal.

bestsoundever
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a bestsoundever Sr feb 15, 2006 10:28 am

Js si vaju kr predstavljam tam :/:o:/ Hehehe :pij:
Telekomunikacije in obramboslovne vede...

Uporabniški avatar
mitja_m2
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mitja_m2 Sr feb 15, 2006 2:25 pm

jst sm lansklet pov hr prevozu brez nalepke pa še tastare tablce mam pa mi ni noben siku :)
I know you luv my style,f*** you i hate your style

ABT173
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ABT173 Sr feb 15, 2006 3:33 pm

Kup magnetno pa je,js mam dve magnetni,pa nobene nimam gor.Odkar mam ispit se furam brez nalepke,največ Hrvaška,Bosna,pa nkol nč,zdj mam na tem avtu evropske tablce,če bi mi pa zasikal za nalepko,bi reku da mi je dol padla med vožnjo,pa bi lepo uzeu iz predala,pa jo gor dau.K res ful grdo zgleda na avtu,js sm jo na vseh avtih dol odlimu.

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Sr feb 15, 2006 4:05 pm

Lenuh007 je napisal/-a:
Hvala,

Maš predpis, ki prepoveduje lepljenje kakršnih koli oznak,..., ki bi lahko povzročile kao zamenjavo s policijo,... sej je že blo v eni temi napisan, kjer smo komentiral unga bravota z napisom "policaj".

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre Sr feb 15, 2006 5:01 pm

kako jo pa najlazje dol dobis? Ali gre lepo dol al strgas vse skupaj :? Bi jo jaz tudi odstranil, pa se bojim da se bo vse poznalo in da bo en zmazek.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr feb 15, 2006 6:13 pm

Fen v roke pa fajn segret nalepko pa gre kar lepo dol. Ostanke lima odstrani z milnico na koncu pa še spoliraš in to je to.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Če feb 16, 2006 1:42 pm

Samotar je napisal/-a:Fen v roke pa fajn segret nalepko pa gre kar lepo dol. Ostanke lima odstrani z milnico na koncu pa še spoliraš in to je to.

Jaz sem svoje stranske original nalepke (nad žmigavci) odstranil, vendar se mi še vedno pozna lim. S čim bi ga spravil dol, ker je ful trd? Z milnico sem že probal, pa ne gre. :?

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če feb 16, 2006 7:20 pm

sevnican je napisal/-a:Jaz sem svoje stranske original nalepke (nad žmigavci) odstranil, vendar se mi še vedno pozna lim. S čim bi ga spravil dol, ker je ful trd? Z milnico sem že probal, pa ne gre. :?

Mami ali punci ukrad olje za nohte pucat ;)
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če feb 16, 2006 8:30 pm

Saj je lahko tudi jedilo olje. Važno je da se lim napoji z nečim mastnim in gre potem z vročo vodo dokaj lepo dol.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Re: SLO nalepka

Napisal/-a Marko_mx-3 Če feb 16, 2006 11:00 pm

Lenuh007 je napisal/-a:
Nekoc sem bral, da oznaka SLO sploh ni uradna, ampak da edine dve uradni sta Si in S5.
Zakaj je potem SLO?

Uradna oznaka Slovenije je SI in ne SLO, ker tri črke kao ni po nekih standardih, je bilo že enkrat neki v časopisju da smo mi edini ki to furamo, tudi slovaki imajo SK in ne SLK (če kaj dobro vem)

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: SLO nalepka

Napisal/-a lublancan Če feb 16, 2006 11:18 pm

Marko_mx-3 je napisal/-a:
Lenuh007 je napisal/-a:
Nekoc sem bral, da oznaka SLO sploh ni uradna, ampak da edine dve uradni sta Si in S5.
Zakaj je potem SLO?

Uradna oznaka Slovenije je SI in ne SLO, ker tri črke kao ni po nekih standardih, je bilo že enkrat neki v časopisju da smo mi edini ki to furamo, tudi slovaki imajo SK in ne SLK (če kaj dobro vem)

avtomobilske oznake pa uradne kratice držau sploh ni nujno, da so enake
3 črke so zato ker smo mel prej SL, pa je to oznaka oz rezervirano za siera leone
pa so še O dodal

drgač so pa uradne oznake SI in pa SVN
odvisn kolk črkovna je oznaka
podpis

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Pe feb 17, 2006 7:08 am

No hvala da si me popravil
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten