... drgač pa mislem d j za prehod čez mejo na hrvaško obvezna. čeprou š nism vidu da kterga zarad tega ne bi naprej spustil....
bestsoundever je napisal/-a:Ta nalepka sux !!! Kdo še pa lima te nalepke na avto![]()
![]()
Vsaj men zgleda grozno, nek spedenan avto pol pa pele mimo,
Pa zagledaš tisto "odurno" nalepko SLO zadaj
M-Fan je napisal/-a:Brezveze je ta nalepka itak ne paše na noben avto(še na oldtimerja ne);) drgač pa mislem d j za prehod čez mejo na hrvaško obvezna. čeprou š nism vidu da kterga zarad tega ne bi naprej spustil....
Lenuh007 je napisal/-a:-1.- A mi zna kdo povedat, ce obstaja kaksen predpis, ki dovoljuje oz. prepoveduje nalepke na avtomobilu (od nalepk "otrok v avtu" do raznih reklam)?
Hvala,
Samotar je napisal/-a:Fen v roke pa fajn segret nalepko pa gre kar lepo dol. Ostanke lima odstrani z milnico na koncu pa še spoliraš in to je to.
Lenuh007 je napisal/-a:
Nekoc sem bral, da oznaka SLO sploh ni uradna, ampak da edine dve uradni sta Si in S5.
Zakaj je potem SLO?
Marko_mx-3 je napisal/-a:Lenuh007 je napisal/-a:
Nekoc sem bral, da oznaka SLO sploh ni uradna, ampak da edine dve uradni sta Si in S5.
Zakaj je potem SLO?
Uradna oznaka Slovenije je SI in ne SLO, ker tri črke kao ni po nekih standardih, je bilo že enkrat neki v časopisju da smo mi edini ki to furamo, tudi slovaki imajo SK in ne SLK (če kaj dobro vem)
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov