Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne maj 04, 2003 10:48 am

Edini dober špil je LFS (Live for speed) http://www.liveforspeed.net

L.P. Tit :twisted:
Slika

fric
Novinec

Napisal/-a fric Ne maj 04, 2003 12:04 pm

Haby je napisal/-a:
fric je napisal/-a:
Haby je napisal/-a:Nekteri bomo mel srecanje/"dirkanje" na mobikrogu zlo kmal :D :D

razloži!

Tko k sm napisu, najel se je Mobikrog in zlo kmal gremo "dirkat" :twisted:

Kdaj, kako, se lahko pridružim, povej več!

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne maj 04, 2003 4:10 pm

X-Hair je napisal/-a:
Tomekk je napisal/-a:Vceri sm si downloadu Grune Hole za igro F1 2002/GTR 2002, grafika ni boh ve kaj ampak je vseeno uzitek spilat! :mrgreen: :vrum

Kaj pa NFS Hot Pursuite 2, to je pa men bomba od spila oz. kar vsem tukaj naokoli.

NFS, ja je kr dobra ampak se proge prevec ponavljajo( so samo malo spremenjene)
Pa se na volan ful ni realisticno igrat.
Zlo dobra pa mi je trenutno igra LIVE FOR SPEED! Pa vam?

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Po maj 05, 2003 9:29 am

fric je napisal/-a:
Haby je napisal/-a:
fric je napisal/-a:
Haby je napisal/-a:Nekteri bomo mel srecanje/"dirkanje" na mobikrogu zlo kmal :D :D

razloži!

Ne mores se vec pridruzit, seznam udelezencev je ze nekaj casa dokoncen. Bila je sansa in najel se je mobikrog, blo je organizirano cist privat vse in zato se tud ni okol govril velik.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

fric
Novinec

Napisal/-a fric Po maj 05, 2003 10:06 am

Haby je napisal/-a:
fric je napisal/-a:
Haby je napisal/-a:
fric je napisal/-a:

razloži!

Ne mores se vec pridruzit, seznam udelezencev je ze nekaj casa dokoncen. Bila je sansa in najel se je mobikrog, blo je organizirano cist privat vse in zato se tud ni okol govril velik.

:cry:

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo To maj 06, 2003 8:13 pm

Kolk vas pa bo na mobikrogu? Sam tisto dirkalisce je sam ob kaksnih dirkah kej zrihtano drgac pa je med letu vse zaraseno...

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr maj 07, 2003 8:11 am

rockson je napisal/-a:
jakaracman je napisal/-a:
rockson je napisal/-a:Samo opozorilo - Mobikrog je morilski za bremze in gume. Max 2 kroga naenkrat s polnim gasom.
En kolega je šel z meganom 2.0 in je naredu 5 krogov - rezultat: menjava komplet zavor in vseh 4 gum - imel je pa nove Dunlop 9000. Je reku, da gume po tej izkušnji sploh niso več držale ceste - v mokrem je blo pa k po ledu.

Tko hudi pa spet ni. Sem (smo) s kolegi naredu enih 20, 30 krogov (par razilčnih dost hitih avtov), pa se gumam ni zlo poznalo, bremzam pa tud ne.

Pol pa močno dvomim, da ste ga tiščal do konca. Al pa avti niso tok močni, da bi mel kej pretirano veliko hitrost na koncu ravnin. Ne vem, no.
Nočem rečt da nakladaš, vendar je tale razlika prehuda.

180, 200 konjev, prednji in zadnji pogon. Pa kar hitro je šlo, ene 8 sek. na krog počasneje od primerljivih dirkalnih avtov (SNP).

Uporabniški avatar
rockson
Nov uporabnik

Napisal/-a rockson Sr maj 07, 2003 9:05 am

rockson je napisal/-a:
rockson je napisal/-a:Samo opozorilo - Mobikrog je morilski za bremze in gume. Max 2 kroga naenkrat s polnim gasom.
En kolega je šel z meganom 2.0 in je naredu 5 krogov - rezultat: menjava komplet zavor in vseh 4 gum - imel je pa nove Dunlop 9000. Je reku, da gume po tej izkušnji sploh niso več držale ceste - v mokrem je blo pa k po ledu.

Tko hudi pa spet ni. Sem (smo) s kolegi naredu enih 20, 30 krogov (par razilčnih dost hitih avtov), pa se gumam ni zlo poznalo, bremzam pa tud ne.

Pol pa močno dvomim, da ste ga tiščal do konca. Al pa avti niso tok močni, da bi mel kej pretirano veliko hitrost na koncu ravnin. Ne vem, no.
Nočem rečt da nakladaš, vendar je tale razlika prehuda.

180, 200 konjev, prednji in zadnji pogon. Pa kar hitro je šlo, ene 8 sek. na krog počasneje od primerljivih dirkalnih avtov (SNP).

Očitno bom moral it kar sam sprobat to progo - pol bom pa vidu kako je z obrabo. Sam ne z mojim traktorjem. Bo treba službo bližje doma najd, pa enga bencinarja ubost :lol:
Očitno je renault bolj v ku*cu kar se materijala tiče.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr maj 07, 2003 11:33 am

Tale mobikrog bo treba it sprobat naslednji mesec ko dobim turbiča, sam ne bom prevec tisu da se mi se slucajno ne zakanta ker u rit pol pa placvat skodo. Pa ce pravte da se gume zrabjo bo se treba na to pazit.

Uporabniški avatar
Boxster
Nov uporabnik

Napisal/-a Boxster To maj 13, 2003 7:47 pm

Jst se bom tud enkrat šel ogledat ta naš Mobi krog, da vidim kakšna proga je to! Sam sem drgač se vozil po Portoroškem letališču in so gume imele kar hudo obrabo! Da ne govorim o testnem avtu k smo mu zradiral v 3 dneh 2 komleta gum in 2 kompleta zavornih diskov in pa ploščic!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov