Debate, ki niso vezane na ostala področja...

pele
Novinec

Re: CPP vprašanje

Napisal/-a pele Ne nov 06, 2005 8:19 pm

VET je napisal/-a:imel sem zanimivo situacijo v križišču in me zanima kaj menite

peljal sem po glavni cesti proti križišču s stranskima cestama
takoj za križiščem je ob glavni cesti stal policaj in mi začel mahat z liziko .... jaz pa sem v istem trenutku dal levi žmigovc in 20m pred policajem zavil levo na stransko cesto proti domu kamor sem bil namenjen

po eni strani nisem upošteval znakov policaja .... po drugi strani pa nisem "prevozil" stop znaka = lizike.

sem naredil prekršek? :)
Očitno spadaš med voznike ,ki ne znajo uporabjlati žmigavce.Dvajset metrov pred križiščem si vklopil žmigavce- to je isto kot nič.Zaslužiš kazen!

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Ne nov 06, 2005 9:13 pm

pele, ne bodi pameten prevec
There is no time...

VET
Novinec

Kraj: LJ

Re: CPP vprašanje

Napisal/-a VET Po nov 07, 2005 12:30 am

pele je napisal/-a:
VET je napisal/-a:imel sem zanimivo situacijo v križišču in me zanima kaj menite

peljal sem po glavni cesti proti križišču s stranskima cestama
takoj za križiščem je ob glavni cesti stal policaj in mi začel mahat z liziko .... jaz pa sem v istem trenutku dal levi žmigovc in 20m pred policajem zavil levo na stransko cesto proti domu kamor sem bil namenjen

po eni strani nisem upošteval znakov policaja .... po drugi strani pa nisem "prevozil" stop znaka = lizike.

sem naredil prekršek? :)
Očitno spadaš med voznike ,ki ne znajo uporabjlati žmigavce.Dvajset metrov pred križiščem si vklopil žmigavce- to je isto kot nič.Zaslužiš kazen!

:jao: .... :ne :bere

Kje ti vidš da sem napisu vklop žmigovcev 20m pred križiščem? :roll: .... res pa sem 20m pred policajem zavil levo! :[]

@pele, Rđavom kurcu i dlaka smeta!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Po nov 07, 2005 9:14 am

VET je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:
yurchek je napisal/-a:Pa si mel razlog da nisi ustavil?

Očitno.

ne vem kaj s tem mislita?

šel sem po običajni 1000x prevoženi liniji - poti iz službe domov .... tudi če bi šel za mano bi me dohitel že čez 300m v domači garaži 8)

:shock: Hm, zanimivo, da ni za tabo stegnil... :oops:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov