Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne okt 30, 2005 4:53 pm

Pa če imaš kasko (vsaj pri Triglavu), pokličeš tisto cifro in bi ti mogl tudi zastonj odpret oz. vlomt.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To nov 01, 2005 2:02 pm

ja, ja.... 112 pokliči! evo, kaj vse se da po telefonu rešit:

http://videos.streetfire.net/Player.aspx?fileid=FA1B9C78-B5DF-4516-81EC-491D0567C3ED&p=0
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
GoGy
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GoGy To nov 01, 2005 2:09 pm

Vem da bo offtopic ampak vseeno :D

Se ustavim pri Sombrerotu v Fužinah z mojim Golfom 2 in pač zaklenem ključe not ker sem mogu skozi desna vrata vn (preveč na tesno je bilo na levi strani) in avtomatično klukce dol ročno... in ko sem zaloputnu z vrati se spomnim, čak še ključe moram vn vzet :D prepozno kajne.

Najprej sem iskal okoli če ima kdo kaj od orodja da sam odklenem vrata, nato ko ni nihče nič imel pa pokličem enega kolega, da mi prinese orodje... in med tem ko ga čakam vidim dva tipa, ki na istem parkingu ravno vstopata v svojega G2 :) stopim do njiju, se opravičim ker motim, vprašam če lahko nekaj vprašam... oba čudno gledata kaj hočem... in jima povem kaj in kako... in ga vprašam če mi posodi ključ :D da poskusim z njegovim ključem odpret svoja vrata... in lej ga zlomka... lepše odpira moja vrata njegov ključ kot moj :D

Vsi smo gledali tako :shock: potem sem jima ponudil pijačo pa se jima je mudilo... ;)
odkleni svojo Nokio brezplačno http://www.dekodiraj.mobi
Baza ukradenih, izgubljenih in najdenih mobilnih aparatov http://www.baza-ukradenih-gsm.com

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 To nov 01, 2005 6:25 pm

n vidiš, sam probat je blo treba :)

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Sr nov 02, 2005 7:41 pm

Meni je ratalo zaklenit avto na sestrini poroki, 100km stran od rezervnih ključev, ki so bili doma. :D K sreči je bratranec mojster za te stvari (niti nočem vedeti, od kje mu znanje) :o . Vrata je rahlo potegnil proti sebi, tako da so se za 1cm potegnila stran od gume, skozi odprtino je potisnil žico, na kateri je bila na koncu zanka. Z enim potegom je odklenil avto. Nato pa je zapru vrata in močno pritisnil nanj. Tako da so se nazaj poravnala.

Na vratah se niti malo pozna, avto je bil odklenjen v nekaj minutah. Prihranil mi je čas, živce in denar. :lol:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr nov 02, 2005 7:47 pm

Meni pa jasno kako lahko parkiraš avto v ribniku, ga zakleneš in enostavno odideš.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
mihakrapez
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a mihakrapez So nov 05, 2005 9:16 am

Jaz vsak avto najprej peljem štromarju, da mi naredi eno foro kako zadevo odklenit.
Tako, da ga lahko odkleneš kadarkoli.

Skriti knofek povezan z centralnim zaklepanjem.
zadeva stane par tisoč sit in dec jo namontira na skrito mesto.
Rezervni ključi pa skriti v avto, tako da se v vsakem primeru odpelješ.

Le kaj ti pomaga rezervni ključ doma, ko pa ključe usjaš po možnosti kakih 2000km stran.
Slika

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy So nov 05, 2005 10:05 am

ja jset sem nasprot policije na petrolu zaklenu kluče v avto v zadnji luči sem menjov žarnce kluč na polico pa zaprem prtlažnik se mi avtomacko zaklene
jah na petrol po eno nejhno kajlco pa kos žiče pa se avto odklenu v 5 minutah
kajlco sm zataknu med šipo in vrata in sam z žičo not pa je bil problrm rešen sam čudn da ni blo nobenga s polcije kva jest vlamlam aja naša vrla policija :P

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So nov 05, 2005 10:32 am

mi smo zaklenil enkrat kljuce v avto!
odklenjen je biu sam prtlaznik in ker nism vedu da je kluc not sm ga zapru :D
pol smo klical amzs in so use zrihtal!
blo pa je 10.000sit za placat!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov