Ej če že država hoče da vsi drkamo točno po omejitvah; potem pa naj tudi omejijo VSE avtomobile na te hitrosti. -Tele kazni so navadno državno preseravanje in nimajo veze z neko varnostjo; če ne bi naredili tako kakor sem rekel. Torej je treba napolniti malhe z kešom in seveda je lažje drkat ljudi ki se vozijo vsak dan v službo in nazaj; to da jih bo padlo ogromno je že tako jasno; saj je količina vozil ki se kotali po cestah velika. Naj raje povejo kam so spizdili konopljo in Bently GT in zakaj stojijo ko posrana teleta ko se kaj razbija in ropa. Da o tapravih krimilalcih v dragih kravatah ne govorim - jebemti državo pedersko!
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Ej če že država hoče da vsi drkamo točno po omejitvah; potem pa naj tudi omejijo VSE avtomobile na te hitrosti. -Tele kazni so navadno državno preseravanje in nimajo veze z neko varnostjo; če ne bi naredili tako kakor sem rekel. Torej je treba napolniti malhe z kešom in seveda je lažje drkat ljudi ki se vozijo vsak dan v službo in nazaj; to da jih bo padlo ogromno je že tako jasno; saj je količina vozil ki se kotali po cestah velika. Naj raje povejo kam so spizdili konopljo in Bently GT in zakaj stojijo ko posrana teleta ko se kaj razbija in ropa. Da o tapravih krimilalcih v dragih kravatah ne govori - jebemti državo pedersko!
amen
PureTNT je napisal/-a:da se izognemo nevarnim situacijam podeželanov, ki ob izvozu iz gorenjske avtoceste ugotavljajo, da v Ljubljani imamo pa avtocesto do centra, ki ima povrh vsega še semaforje
PureTNT je napisal/-a:Na tem mestu bi dodal še kazen za nepospeševanje na pospeševalnem pasu (vožnja s 60 km/h in nato poizkus vključevanja na prometno obvoznico, ker pred mano vozi neka sanjačica, mi pač povzroča živčnost)
ga-ma je napisal/-a:DARSOVe, ne dursovekamere, vsaj novejše so narejene tako, da se iz njih razbere tudi hitrost, saj glede na to prilagajajo tudi elektronske znake v tunelu.
Je blo pa to v redu ker do sedaj niso ble povezane s policijo, zdej pa bojo![]()
Bodo pa tud berlingoti pred in v tunelih, jaz sem ze padel na slikco od berlingota v petek pred drugim tunelom od Celja proti Lj. Omejitev je pa cel odsek 100 km/h.
Volvo5er je napisal/-a:Ej če že država hoče da vsi drkamo točno po omejitvah; potem pa naj tudi omejijo VSE avtomobile na te hitrosti. -Tele kazni so navadno državno preseravanje in nimajo veze z neko varnostjo; če ne bi naredili tako kakor sem rekel. Torej je treba napolniti malhe z kešom in seveda je lažje drkat ljudi ki se vozijo vsak dan v službo in nazaj; to da jih bo padlo ogromno je že tako jasno; saj je količina vozil ki se kotali po cestah velika. Naj raje povejo kam so spizdili konopljo in Bently GT in zakaj stojijo ko posrana teleta ko se kaj razbija in ropa. Da o tapravih krimilalcih v dragih kravatah ne govorim - jebemti državo pedersko!
točno tko!!
prokleta lopovska država, ki krade nam voznikom težko prisluženi denar pod pretvezo varnostni v prometu!!!
to je najlagodnejši način hitrega in lahkega zaslužka za požrešni državni denar (denar tako ali tako zapravljajo za same bedarije), hkrati pa državljanom filajo buče da je poglavitni cilj povečanje varnosti v prometu....MALO MORGEN
jst bi tut en radar postavu in vsak dan par miljončkov pokasiru....bi blo zlo fajn....sam to tko ne gre...kam to vodi da je največji lopov v državi država sama
Pa še nekaj: kdo od policije je že kdaj plačal za prehitro vožnjo? Nikoli nobeden, plačuje le uboga raja... Kje je tu enakost pred zakonom?
jorgeus je napisal/-a:Nimas prou, mi smo placal! Smo speljal iz merckatorjevega parkinga in potegnil, da smo se lohk prsli ven iz izvoza (tm po cest ljudje tko radi kapljajo, da lohk cakas da ti brada zraste), cez 60 mestrov pa lizika , ja gospod, vi ste sli pa 14 km hitreje od omejitve 40.![]()
No, smisla razlagat, da smo lih spelal ni blo, sej so vidl...tko da, vidte, so ljudje ki placajo za prehitro "voznjo"... :P![]()
Se popolnoma strinjam s Pure TNT-jem. Zelo dobro povedano.
nebivedu je napisal/-a:PureTNT rad bi vidu policaja, ki mi bo dal kazen, ker se po avtocesti vozim 100 namesto 130. 130km/h je zgornja omejitev, vozim pa lahko od 60km/h navzgor po njej, ravno tako lahko s polovično hitrostjo maksimalne omejitve vozim po ostalih cestah.
Nič ni narobe s tem, če jst počasneje vozim - očitno je narobe nekaj s tistim, ki hoče noret. Jst vozim po avtocesti vedno po desnem pasu in ponavadi se postavim za kak tovornjak in vozim z njegovo hitrostjo brez nenadnih bremzanj in brez hitrih pospeškov. Na ta način privarčujem na bencinu, živcih in na denarju, ki bi ga moral plačati ob morebitnem trku z idiotom, ki bi me izsilil in bi mu jst pol vse kosti polomil.
Omejitev pa bi tudi sam dvignil na 150 ali 160, kar bi bilo bolj življensko. Pa tudi na cestah rezerviranih za motorna vozila bi dal hitrost 130km/h. V naseljih kjer je večja gostota poseljenosti, ni pa pločnikov ob cestišču bi pa omejil hitrost na 40km/h.
Kazni za do 10km/h preveč bi ukinil, kazni za več kot 10km/h čez omejitev pa podeseteril - tako bi za 20km/h čez omejitev v naselju že plačal 200.000 sit(v to bi bila vključena tudi cena ogroženosti ljudi v naselju) - mislim, da bi potem v naseljih čist lepo po omejitvi vozili. Slovenca najbolj prizadane, če mu razbiješ njegov avto(s tem mu zbiješ ego), pa če ga udariš po denarnici.
Tisti, ki niso zmožni plačat kazni se jim pa avto zapleni počaka en mesec za plačilo in če ni plačila se avto proda na javni dražbi. Tudi če je bil s sosedovim avtom, se ta lahko zapleni - bo pa lastnik plačal, da mu ne bo šel avto.
Seveda je pa potrebno še marsikaj drugega poštimat
1.) vzgoja v prometu se mora začeti že v vrtcih in nadaljevati preko šolanja do takrat ko oseba naredi vozniški izpit, pa še potem bi prvih par let preverjali njihove sposobnosti.
2.) več kamer in radarjev, ki bi na ključnih delih snemali bedarije voznikov in jih štrafal.
3.) policajem na cestah prepovedat nabirat denar za proračun in naj delajo delo za katero so izobraženi - skrbijo za varnost v prometu na delih cest, kjer so nevarnosti za nastanek nesreče večji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost