Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
JaNi|86
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JaNi|86 Ne nov 13, 2005 11:39 pm

Žal nimam slike bom pa slikal ob prvi priložnosti (kr je v avstiji na poti od meje (pri dravogradu) pa do avtoceste za klagenfurt)

no v glavnem je tabla omejitev hitrosti 70, kakih 5m za tem pa je tabla priporočena hitrost 80 :D

Gost

Napisal/-a Gost Po nov 14, 2005 12:14 am

Walker_P je napisal/-a:Se prav da se tle morš ene 5m furat z hitrostjo 30km/h pol lahka greš pa 40?? No in kva bo če te radar dobi? ;)

Ooo, huda tabla! Prow "zabavni kotiček" :P
Aja... omejitev v coni z omejeno hitrostjo prekliče samo znak za konec cone, tko da... 30 km/h; walker, da boš vedu, če bo kak radar tam. :P :lol:

Dragč pa... una od h2 slikca... ja, prow hilarious. :D

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Po nov 14, 2005 1:03 am

h2 je napisal/-a:Slika
(nism est sliku)

Tole je slikano v mojih koncih in so res "pravi" majstori. Upam da bo cesta podobna vsaj kolovozu.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe nov 18, 2005 12:45 am

Kdor tukaj najde delo na cesti in zozenje sledi nagrada adrenalinska voznja Kalce - Godovic v dezju. :mrgreen:

http://www.mobisux.com/album/showphoto. ... 500&page=1

Kliknite kar na tale avto, ceprav bi mogo pisat video. Ne me vprasat zakaj, ker nim pojma. Sem prvic nalagal video :P upam da bo sploh delalo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Pe nov 18, 2005 12:58 am

Ko sn jest delal izpit za avto so imeli v Idriji narobe postavljen prometni znak za predost na zoženem delu ,tak da sta vozili z obeh strani imeli prednost. In ko sn jest peljal naprej me je inštruktor nazjal kaj da mislim če nisn videl znaka. Pa mu povem da sem po znaku imel prednost in mi dec ni verjel tak da sva nardila še en krog da se je sam prepričal kakšen znak je bil tam.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če nov 24, 2005 5:24 pm

Tale anomalija stoji že leta na ipsilon križišču Snebrske ceste in Trbeže v Ljubljani pa ni bilo nobenih delavcev zraven, ki bi si po svoje razlagali prometne predpise.

Pri tem križišču je levi krak enosmerna (obkrožen znak).

Tu bi moral biti obvezno znak prepovedano zavijanje levo ali pa še bolj obvezna smer desno ne pa tole, ker ne pomeni nič dokler ne zaviješ v ulico potem si pa že v prekršku.
Priponke
Slika(11)1.jpg
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov